Acteurs

Wie is Katrina Law van Arrow? Haar Wiki: Ouders, Bruiloft, Nettowaarde, Verhaal, Carrière

Wie is Katrina Law?

Katrina Law werd geboren op de 30eeSeptember 1985, in Philadelphia, Pennsylvania, VS, van gedeeltelijk Italiaanse, Duitse en Taiwanese afkomst. Ze is een actrice, waarschijnlijk het best erkend voor haar hoofdrol in de rol van Mira in de tv-serie Spartacus: War Of The Damned (2010-2012), Nyssa al Ghul in de populaire tv-serie Arrow (2014-heden) en als Karen Beach in de tv-serie The Oath (2018).

Bekijk dit bericht op Instagram

Fotografie door @dennydenn Wat vier jij vandaag? Dag 250 van 365. Vandaag vier ik mensen die uit hun eigen box willen stappen. De avontuurlijken die ruimdenkend genoeg zijn om te worden overgehaald om iets nieuws te ervaren en dat doen met een gevoel van verwondering en vreugde. De veerkrachtige mensen die misschien een slechte ervaring hebben gehad met iets, maar die nog steeds bereid zijn te denken dat dat misschien niet de norm was, en het opnieuw proberen. Degenen die een vrij uitgesproken mening hebben over een onderwerp, maar die nog steeds bereid zijn om naar de andere kant te luisteren en misschien zelfs... naar adem snakken!..van mening veranderen vanwege nieuwe informatie. De eerlijke mensen die alle kanten van het verhaal proberen te zien. De inclusieve mensen die zich uitstrekken over raciale, politieke en sociale lijnen om een ​​brug te bouwen. Degenen die zeggen 'waarom niet?' Make-up door @makeup_by_karishma

Een bericht gedeeld door Katrina wet (@katrinalaw) op 25 november 2017 om 2:10 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

Als we het over haar vroege leven hebben, Katrina Law bracht haar jeugd door in Deptford Township, New Jersey, waar ze werd opgevoed door haar vader, die in de Amerikaanse strijdkrachten diende in de oorlog in Vietnam, en haar moeder, die barman was. Haar interesse in acteren werd al heel vroeg ontwikkeld en haar talent werd opgemerkt door haar moeder, die Katrina inschreef voor verschillende activiteiten, zoals karate, dans en stemcoaching, en vele andere. Al deze activiteiten hielpen haar om voldoende vaardigheden te ontwikkelen om later haar droombaan na te jagen. Bovendien werd ze op tienjarige leeftijd gecast in een Chinese film, waarin ze Mandarijn sprak. Daarnaast werd ze in 1995 de Miss New Jersey Teen USA genoemd en was ze lid van The National Honours Society terwijl ze op de middelbare school zat. Wat haar opleiding betreft, schreef ze zich na haar toelating in aan het Richard Stockton College in New Jersey om mariene biologie te studeren; ze stapte echter over naar Theatre Arts na het winnen van een rol in The Chorus Line voor Summer Stock Theatre. Direct na haar afstuderen verhuisde ze naar Philadelphia en later New York City om haar acteeropleiding voort te zetten.

Hawaï zijn als... @ComicConHNL pic.twitter.com/Rmma3XoEWs

— •LAW (@katrinalaw) 3 augustus 2018

Carrièrebegin

Katrina's professionele acteercarrière begon toen ze een kleine rol kreeg in de film Lucky Numbers uit 2000, gevolgd door haar vertolking van Ursula in de film met de titel Bottomfeeders (2001) en Francine in de film Emmett's Mark (2002). Het jaar daarop speelde ze als Kate in de tv-film 44 Minutes: The North Hollywood Shoot-Out, geregisseerd door Yves Simoneau. Haar volgende rol kwam in 2005, toen ze Santo speelde in de film Choker, waarna ze verscheen in de rol van Katherine Schatz in de film getiteld A New Tomorrow (2007), wat allemaal een toename van haar populariteit en stevige vestiging van haar vermogen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fotografie door @keithandreen Wat vier jij vandaag? Dag 365 van 365. Vandaag vier ik dat uit hartzeer een sterker persoon kan ontstaan. Vandaag een jaar. Een jaar geleden dat ik wakker werd na de begrafenis van een vriend. Ik begon deze 365 Days of Celebration-uitdaging omdat ik pijn had. Mijn hart deed gewoon pijn. Ik had dringend behoefte aan een zin en een nieuwe kijk op het leven, en helaas werkte het drinken van grote hoeveelheden alcohol niet zoals ik me had voorgesteld. Ik moest mezelf verantwoordelijk houden voor de gedachten die dagelijks door mijn hoofd gingen. Dus dat is wat ik ging doen. Het was tijd om eens goed naar mezelf te kijken en te veranderen. Ik was vastbesloten om zijn dood iets te laten betekenen. Dus hier zijn we. Een jaar lang mezelf trainen om een ​​ander mens te zijn. Een jaar oefenen om te focussen op het positieve in plaats van het negatieve. Een jaar om dichter bij de persoon te komen die ik zou willen zijn. Een jaar om te zien hoe vol mijn leven al is. Een jaar lang bouwen aan een geweldig ondersteuningssysteem met jullie allemaal. Een jaar waarin je een stukje van je leven leert kennen. Een jaar. Ik denk dat ik sterker ben. Mijn hart doet nog steeds pijn, maar het overschaduwt het goede niet meer. Ik weet nog steeds niet wat het allemaal betekent, of het al iets betekent, maar ik ben blij genoeg om mijn eigen betekenis toe te kennen. Een jaar. Dit leven... Wat een gekke rit. Bedankt allemaal om samen met mij op deze reis te zijn. Je inspireerde me en hield me op de been. Op dagen dat ik moeite had om iets te vieren, motiveerde je me met je eigen vieringen. Ook sorry voor jullie allemaal met OCS die niet konden begrijpen waarom mijn dagentelling niet overeenkwam met de kalenderdagen. Het was gemeen, ik weet het ???

Een bericht gedeeld door Katrina wet (@katrinalaw) op 4 maart 2018 om 14:33 uur PST

Beroemd worden

In 2007 werd ze gekozen om Kate Wyman te vertolken in de tv-miniserie The Rookie: CTU, die een seizoen duurde, daarna speelde ze de rol van Jenna in de film Alpha Males Experiment, gevolgd door haar vertolking van Jemma in de film The Grind uit 2010. Haar volgende grote rol kwam in hetzelfde jaar, toen ze de rollen won van Garren in de tv-serie Legend Of The Seeker en Lana in de tv-serie The Resistance.

DONDERDAG!!!! Trainingsdag op CBS

Gepost door Katrina Law Aan maandag 30 januari 2017

Spartacus: War Of The Damned en Arrow

Haar echte doorbraak kwam toen ze werd geselecteerd om Mira te spelen in Steven S. DeKnight's tv-serie Spartacus: War Of The Damned, die van 2010 tot 2012 op het Starz-kanaal duurde en een aanzienlijk bedrag aan haar vermogen toevoegde. Toen dat filmen eindigde, speelde Katrina als Greta Kaine in de tv-film Snow Bride in 2013, waarna ze de rol van Nyssa al Ghul won in The CW-serie Arrow, die sinds 2014 wordt uitgezonden. Tegelijkertijd werd ze in 2015 gecast als Lori in de film Apparition, Katana in de film Checkmate, te zien als Anna Parisi in Peter Sullivan's tv-film 12 Gifts Of Christmas, en als Annie Gunn in de film Death Valley.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wat vier jij vandaag? Dag 156 van 365. Vandaag vier ik geweldige ervaringen. Ik was wat foto's aan het doornemen en kwam dit juweeltje tegen en merkte dat ik met een glimlach op mijn lippen zat. Ik denk nog steeds dat dit de beste aflevering van Arrow was en ik ben zo trots dat ik er deel van heb uitgemaakt. En toen begon ik na te denken over al mijn Arrow-ervaringen als geheel en hoeveel deze show mijn leven heeft verbeterd. Ik ben dankbaar om deel uit te maken van iets groots. #celebrate #appreciate #arrow @johnscotbarrowman @lexadoig

Een bericht gedeeld door Katrina wet (@katrinalaw) op 7 augustus 2017 om 20:12 PDT

Recente projecten

Om verder te praten over haar acteercarrière, speelde Katrina ook als Alex Johnson in de film Mafiosa uit 2016, geregisseerd door Yusaku Mizoguchi, gevolgd door haar optreden in de rol van Izzy in de film getiteld Darkness Rising in 2017. In hetzelfde jaar, ze werd gecast in de CBS-serie Training Day, in de rol van Rebecca Lee, waarna ze begon met het filmen van een andere tv-serie getiteld The Oath (2018), waarin ze Karen Beach portretteert. Ze landde ook de rol van Kate in de film Zeroes uit 2018, dus haar vermogen stijgt zeker gestaag. Onlangs werd aangekondigd dat ze de rol van Miss Bailey zal spelen in de aankomende tv-serie Sacred Lies.

heb gekeken @theoathcrackle ? Je weet dat Neckbone niet lacht ... ooit. Goed ding @KwamePatterson is een veel aardiger persoon??? @Knetteren @JJSoria @EveMauro @ArlenEscarpeta @coryhardrict @joehalpin1 @ElisabethRohm @ kimdelaney4reel @mkmalarkey @50 cent @Ryan_Kwanten @janthonypena_ pic.twitter.com/nJuED2kfNO

— •LAW (@katrinalaw) 15 maart 2018

Muziek carriëre

Het is een weinig bekend feit dat Katrina, naast acteren, ook betrokken is bij de muziekindustrie dankzij haar prachtige stem. Ze is zowel de leadzangeres als de bassist in de band Soundboard Fiction. Ze begon haar zangvaardigheden te ontwikkelen toen ze zes jaar oud was en leerde later niet alleen akoestische gitaar te spelen, maar ook basgitaar. De band treedt op bij verschillende evenementen, nadat ze in 2008 hun titelloze debuutalbum uitbrachten. Spookstad. Al deze projecten verhoogden haar vermogen met een grote marge.

Katrina Law Netto waarde

Haar carrière begon in 2000 en sindsdien is ze een actief lid van de entertainmentindustrie. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Katrina Law is, hebben gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 2 miljoen is, grotendeels opgebouwd door haar succesvolle carrière als professionele actrice, met een andere bron afkomstig van haar betrokkenheid in de muziekindustrie.

Yosemite!!!

Gepost door Katrina Law Aan zondag 10 januari 2016

Priveleven

Wat haar persoonlijke leven betreft, is Katrina Law sinds januari 2013 getrouwd met acteur Keith Andreen; het paar stapte in het huwelijksbootje na drie jaar daten. Ze hebben nog geen kinderen. De huidige woning van het paar is in Los Angeles, Californië. Katrina staat bekend om het hebben van een zwarte band in Taekwondo. Ze is dol op katten en is betrokken bij de samenwerking met de liefdadigheidsinstelling Kitt Crusaders. Verder ondersteunt ze ook andere liefdadigheidsorganisaties zoals Read Across America, The International Rescue Committee, Variety Children's Charity en Children's Miracle Network, en vele anderen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fotografie door @brandinrackley Wat vieren we vandaag? Dag 284 van 365. Vandaag vier ik ons ​​vijfjarig huwelijksjubileum!!! Ik hou van je @keithandreen. Jij bent de liefde van mijn leven. Ik hou van je verwrongen gevoel voor humor en je scherpe humor. Ik hou ervan hoe getalenteerd en creatief je bent. Ik vind het geweldig dat je zo helder als de zon kunt schijnen en toch mijn vaste rots kunt zijn. Het is verbazingwekkend hoe ver we bij elkaar zijn gekomen en ik word elke dag meer en meer verliefd op je. Dit jaar vieren we vijf jaar samen tijdens een reis door Nepal. Ik kan niet wachten om te zien waar volgend jaar ons brengt. Ik hou van jou baby. Haar door @natmakeup_hair Make-up door @makeup_by_karishma

Een bericht gedeeld door Katrina wet (@katrinalaw) op 4 januari 2018 om 20:10 PST

Uiterlijk en vitale statistieken

Over haar uiterlijk gesproken, Katrina is blijkbaar een mooie jonge vrouw, want ze heeft lang golvend donkerbruin haar en donkerbruine ogen. Ze heeft een slank figuur met een lengte van 1,73 m en haar gewicht zou rond de 60 kg zijn, terwijl haar vitale statistieken 35-26-36 zijn.

Aanwezigheid op sociale media

Naast haar betrokkenheid bij de entertainmentindustrie als professionele actrice, is Katrina Law ook een actief lid van veel van de meest populaire sociale-mediasites, waarop ze regelmatig foto's uit haar privéleven plaatst. Ze runt haar officiële Instagram account, met meer dan 400.000 volgers, haar officiële Twitter account evenals haar officiële Facebook pagina . Bovendien heeft ze haar eigen website , waarop u meer informatie kunt vinden over haar aankomende projecten.

Aanbevolen