Beroemdheden

Wie is Katrina Weidman? Wiki Biografie, echtgenoot, vermogen

Wie is Katrina Weidman?

Katrina Weidman is een van die mensen die in het paranormale gelooft en heeft haar leven gewijd aan het zoeken naar geesten en spoken. Als je op haar lijkt, moet je haar gevolgd hebben in haar bezigheden door de show Paranormal State (2007-2011), vervolgens Paranormal Lockdown (2016-2019) en de nieuwste - Portals to Hell (2019) te bekijken.

Dus, wil je meer te weten komen over Katrina Weidman, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, want we stellen je voor aan deze prominente paranormale onderzoeker en ook aan een actrice.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is maandag ??? #mondaymood #monday #mondayvibes #nocoffee #scarystoriestotellinthedark #scarystoriestotellinthedarkmovie #pennsylvaniasummer #pennsylvania #ghost #haunted #paranormal

Een bericht gedeeld door Katrina Weidman (@katrinaweidman) op 29 juli 2019 om 9:12 uur PDT

Katrina Weidman Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Katrina Weidman werd geboren op 2 maart 1983 in Bucks County, Pennsylvania, VS, en had een nogal vreemde jeugd; volgens haar eigen woorden groeide Katrina op in een spookhuis, en het was toen en daar dat ze geïnteresseerd raakte in het paranormale. Er gebeurden onverklaarbare dingen in het ouderlijk huis, dus verhuisde het gezin naar een ander huis, maar Katrina bleef geïnteresseerd in het paranormale. Ze begon paranormaal te lezen en te onderzoeken toen ze ouder werd, wat gevolgen had voor haar academici, omdat ze op school worstelde om goede cijfers te halen. De leraren begonnen slecht over haar te praten en zeiden dat ze niets met haar leven zou doen, zelfs niet naar de universiteit gaan.

Ze bewees echter dat ze allemaal ongelijk hadden. Ze studeerde af van de middelbare school en vervolgde haar zoektocht naar paranormaal, en besloot zich niet meteen in te schrijven voor een universiteit. In plaats daarvan schreef ze zich een paar jaar later in aan de Pennsylvania State University, toen ze een openbaringsmoment had; ze reed haar vriendin naar de universiteit en had ineens het gevoel dat ze daar thuishoorde. Ze begon met een community college, maar kreeg al snel goede cijfers om Penn State in te gaan en studeerde uiteindelijk af met een graad in Integrative Arts. Tijdens haar tijd aan de universiteit werd Katrina lid van de wereldberoemde Paranormal Research Society (PRS).

Katrina Weidman

Carrièrestart

Toen ze bij de PRS kwam, begon Katrina's carrière; ze verscheen in de reality-tv-serie Paranormal State, uitgezonden op A&E Television, die de dagelijkse activiteiten van de samenleving volgde. Katrina speelde in meer dan 30 afleveringen van de veelgeprezen serie, waardoor zowel haar populariteit als haar rijkdom toenam. Ze diende als casemanager en liep stage in het team van reeds ervaren paranormale onderzoekers, waaronder Ryan Buell en Chip Coffey. Naarmate ze vorderde met de show, werd Katrina uiteindelijk een officiële paranormale onderzoeker, wat haar nog een andere verschijning in een reality-serie verzekerde, dit keer was het Paranormal Lockdown. Het ging in première in 2016 op Destination America Channel en na het einde van het eerste seizoen werd de show opgepikt door de TLC.

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd Katrina populairder, en na meer dan 30 afleveringen in de realityshow naast Nick Groff , werd ze een nationale ster. De show duurde tot 2019 toen werd aangekondigd dat het niet voor nog een seizoen zou terugkeren. Katrina heeft echter een nieuw engagement gevonden, aangezien ze is gaan samenwerken met een andere onderzoeker, Jack Osbourne, met wie ze de nieuwe realityserie Portals to Hell heeft gelanceerd. Tot nu toe zijn de twee verschenen in acht afleveringen, die de populariteit en het vermogen van Katrina verder hebben vergroot.

4 iedereen die het heeft gemist: LOCATIES & GASTEN aangekondigd voor #ParanormalLockdown https://t.co/GCRSe7QeZg
4 maart! pic.twitter.com/9xzLlxDl0W

— Katrina Weidman (@KatrinaWeidman) 25 februari 2016

Een acteercarrière

Naast reality-series', is Katrina ook begonnen te verschijnen in acteerrollen; ze debuteerde in 2013 met een kleine rol in de film Kilimanjaro, en ging daarna verder met andere kleine rollen, eerst in de horrorfilm The Last Apartment in 2015, daarna in de komische film Who's Jenna...? in 2018. Ze werkt momenteel aan verschillende projecten, waaronder films Café Artist en F. Godfather, momenteel in postproductie, waarin Katrina de hoofdrol heeft.

Katrina Weidman Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Katrina een gerespecteerde paranormale onderzoeker geworden, en haar succes heeft haar rijkdom met een grote marge vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Katrina Weidman is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Katrina geschat op $ 500.000, wat best behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal het vermogen van Katrina de komende jaren verder toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Katrina Weidman Persoonlijk leven, Vriendje, Verloving, Echtgenoot, Kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente paranormale onderzoeker en opkomende actrice? Nou, Katrina is niet een van die beroemdheden die de neiging hebben om alle informatie over hun persoonlijke leven te delen. In feite is ze precies het tegenovergestelde daarvan en heeft ze alle belangrijke informatie over zichzelf voor de media verborgen. Als je echter zo populair bent als zij, wordt het moeilijk om de informatie voor jezelf te houden. Als gevolg hiervan hebben we enkele feiten over Katrina ontdekt; ze verloofde zich op 4 mei 2018, maar heeft de naam van haar partner niet onthuld, noch over hun huwelijk (of uiteenvallen). Ze heeft geen kinderen.

In het verleden was ze door de media vaak romantisch verbonden met haar collega Nick Groff, maar Nick en zij zijn gewoon vrienden sinds Nick 14 jaar getrouwd is met Veronica.

Katrina Weidman Social Media Aanwezigheid

Sinds het begin van haar carrière heeft Katrina een behoorlijke fanbase opgebouwd op sociale-mediaplatforms, waaronder Facebook en Twitter, en je kunt haar ook op Instagram bereiken.

EINDELIJK begin ik me beter te voelen? na twee maanden van verkoudheid, griep, bronchitis, longontsteking EN voedselvergiftiging? Ik ben op de ...

Gepost door Katrina Weidman Aan dinsdag 13 februari 2018

Op haar officiële Facebook-pagina , Katrina heeft iets minder dan 90.000 volgers en heeft haar populariteit gebruikt om haar carrière te promoten, en kondigde de nieuwste aflevering van Portalen naar de hel , naast tal van andere berichten. Katrina heeft gebruikt Twitter ook om haar carrière te promoten, en heeft al meer dan 70.000 volgers. Je kunt ook een van de meer dan 70.000 fans worden op Katrina's Instagram account, dus als je nog geen fan bent geworden van deze succesvolle paranormale onderzoeker en reality-tv-ster, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is , zowel persoonlijk als professioneel.

Katrina Weidman Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Katrina Weidman is en hoeveel ze weegt? Katrina staat op 5ft 4ins, wat gelijk is aan 1,62m, terwijl ze ongeveer 150lbs of 68kg weegt. Als je het wilt weten, haar vitale statistieken zijn 38-26-37 inch, en ze heeft bruin haar en doordringende blauwe ogen.

Aanbevolen