Muzikanten

Wie is de Kehlani-vriendin vandaag? Relaties, daten, vreemdgaan, affaires

Kehlani Wiki Bio

Kehlani Ashley Parrish werd geboren in Oakland, Californië, VS op 24 april 1995, dus onder het sterrenbeeld Stier en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is een populaire zangeres, songwriter, rapper, danseres en een platenproducent. Ze is van gemengde etniciteit, aangezien haar vader Afro-Amerikaans is, terwijl haar moeder van blanke, Spaanse en Indiaanse etniciteit is.

Gepost door Kehlani Aan woensdag 6 juni 2018

Wie is de vriendin van Kehlani vandaag?

Kehlani is panseksueel en heeft in het verleden met zowel mannen als vrouwen gedate. Ze is momenteel aan het daten met Javaugh Young-White, haar gitarist, en de twee hebben samen een dochter genaamd Adeya Nomi - ze zijn niet getrouwd en het lijkt er niet op dat ze van plan zijn te trouwen. Voor Javaugh had Kehlani een relatie met Shaina Negron.

Kehlani's tienerjaren en opleiding

Kehlani had geen gemakkelijke jeugd – haar moeder was een drugsverslaafde die enige tijd in de gevangenis zat. Haar vader stierf aan een overdosis drugs toen ze een baby was, en haar tante adopteerde haar toen haar moeder voor het eerst naar de gevangenis werd gestuurd.

Kehlani leerde dansen tijdens de jaren die ze aan de Oakland School of Arts doorbracht - ze schreef zich niet in op de universiteit nadat ze was afgestudeerd. Dansen was Kehlani's eerste carrièrekeuze, maar nadat ze haar knie had geblesseerd, schakelde ze haar plannen over op zingen - ze gebruikte dansen en zingen om te ontsnappen aan de harde realiteit van haar leven.

Kehlani

De lancering van haar zangcarrière

Kehlani's carrière begon in 2009 toen ze lid werd van de PopLyfe coverband. De band hielp Kehlani enigszins populair te worden, en ze brachten 2010 en 2011 door met optredens op veel plaatsen in de San Francisco Bay Area. In 2011 deden ze mee aan de America's Got Talent tv-serie en eindigde als vierde; Piers Morgan, een van de juryleden, adviseerde Kehlani om de groep te verlaten omdat hij dacht dat ze het beter zonder hen zou doen, en ze nam zijn advies ter harte - zodra de wedstrijd voorbij was, was Kehlani geen lid meer van PopLyfe.

Het leven werd echter enigszins moeilijk voor Kehlani, die een half jaar niet kon zingen vanwege haar contract met PopLyfe - ze was dakloos en bracht nachten door op banken bij haar vrienden thuis. Ze werd in 2013 onderdeel van een rapgroep, maar dat duurde slechts twee maanden omdat ze wilde dat de groep een andere richting op zou gaan. Dankzij een gebrek aan voedsel en geld begon Kehlani telefoons te stelen om te verkopen en eten om te eten - ze schreef haar eerste solonummer dat ging over dat deel van haar leven dat ANTISUMMERLUV heette. Het nummer werd geüpload naar Soundcloud en nadat de populaire Amerikaanse rapper Nick Cannon het nummer had gehoord, vond hij een appartement voor Kehlani in Los Angeles en betaalde hij een opnamestudio voor haar.

Populair worden

Dankzij deze hulp bracht Kehlani in 2014 haar eerste mixtape uit, getiteld Cloud 19, die door Complex magazine op de 28e plaats stond op de lijst van 50 beste albums van 2014. Nick Cannon heeft het grootste deel van Kehlani's succes gecrediteerd, aangezien hij daar was om te betalen voor het maken van haar mixtape en liedjes, en Kehlani introduceerde bij enkele van de beste platenproducenten in de VS, waaronder Jahaan Sweet.

Haar tweede mixtape - You Should Be Here - werd uitgebracht op 28 april 2015 en bereikte de vijfde plaats in de Amerikaanse Billboard's Top R&B/Hip-Hop Albums-hitlijst. Kehlani tekende vervolgens een contract bij Atlantic Records en toerde vervolgens door Noord-Amerika en Europa. In 2015 won Kehlani een aantal prijzen en vele onderscheidingen, terwijl ze in 2016 ook werd genomineerd voor een Grammy Award, maar deze niet wist te winnen.

Wat Kehlani meer erkenning deed krijgen, was de uitvoering van haar lied Gangsta in de Suicide Squad-film, die erg populair blijft. In januari 2017 bracht ze haar eerste album uit, getiteld Sweet Sexy Savage, terwijl het evenement dat haar carrière markeerde de aankondiging van Eminem was dat de twee samen een nummer zouden maken.

Kehlani is momenteel getekend bij David Ali van Above Ground Management. Ze lanceerde haar derde mixtape, While We Wait in februari 2019, en het steeg naar #9 op de Amerikaanse Billboard 200 – de populairste singles op de mixtape zijn Nights Like This en Nunya.

Kehlani's relaties, daten, vreemdgaan, affaires

Kehlani is door de jaren heen romantisch betrokken geweest bij verschillende mensen. Haar eerste vriendje die het publiek kent, is Kyrie Irving, een beroemde basketbalspeler – de twee hadden een relatie van januari tot maart 2016, toen de populaire muzikant van Canada PartyNextDoor een foto van Kehlani op zijn Instagram-account uploadde – de foto betekende dat de twee lagen in hetzelfde bed - veel mensen beoordeelden Kehlani omdat ze Kyrie leek te hebben bedrogen, maar het bleek niet waar te zijn, zoals Kyrie tijdens een interview zei dat ze uit elkaar waren voordat de foto op Instagram werd geüpload. ‘Niemand is bedrogen, en ik ben geen slecht mens…’ schreef Kehlani op haar social media-accounts, terwijl ze haar ook aansprak poging tot zelfmoord in hetzelfde jaar.

In 2017 had Kehlani een relatie met Shaina Negron, een artiest uit New Jersey, en in 2018 identificeerde ze zichzelf publiekelijk als queer en panseksueel - queer is een term die verband houdt met de LGBT-gemeenschap, wat betekent dat men zich aangetrokken voelt tot zowel mannen als vrouwen, terwijl panseksueel betekent zich aangetrokken voelen tot iemand, ongeacht hun geslacht.

Op 12 oktober 2018 maakte Kehlani bekend dat ze zwanger was van Javaugn Young-White, die gitaar speelt terwijl ze optreedt - hun dochter Adeya Nomi werd op 23 maart 2019 geboren in de badkamer van Kehlani's huis.

Bekijk dit bericht op Instagram

ontvolg me als je niet klaar bent om mijn hele pagina voor altijd DIT te laten zijn. ? partner in crizzimeeeee?

Een bericht gedeeld door Kehlani? (@kehlani) op ​​3 juni 2019 om 15:32 PDT

Likes en andere interesses

Dansen blijft nog steeds iets wat Kehlani het liefste doet. Ze heeft niet veel tijd voor andere dingen nu ze moeder is, maar ze kijkt graag films in haar vrije tijd, terwijl haar favoriet Pulp Fiction is. Ze is een grote dierenvriend en heeft een kleintje hond genaamd Frank . Ze houdt van winkelen en experimenteren met de kleding die ze draagt ​​- je kunt haar vaak zien in unieke jurken en outfits op populaire evenementen.

Uiterlijk en vermogen

Kehlani is momenteel 24 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, is 1,62 m lang, weegt ongeveer 51 kg en haar vitale statistieken zijn 33-25-33. Ze draagt ​​​​confectiemaat zes en schoenmaat 9,5, en heeft talloze tatoeages op haar lichaam, waaronder Coraline uit de donkere fantasy-novelle voor kinderen, Regina Rocket uit de Rocket Power-tv-serie, Mia Wallace en Vincent Vega uit de misdaadfilm Pulp Fiction en Frida Kahlo, een Mexicaanse kunstenaar. Na een mislukte zelfmoordpoging tatoeëerde Kehlani perdida y encontrada, wat verloren en gevonden betekent. Ze heeft talloze andere tatoeages op haar lichaam, waaronder een zonnebloem, een kapot skateboard, een tijgerin en nog veel meer.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Kehlani geschat op meer dan $ 3 miljoen en stijgt het langzaam.

sidekick in de snit ️ pic.twitter.com/KnWLBLBf0I

— Kehlani (@Kehlani) 6 mei 2019

Aanwezigheid op sociale media

Kehlani is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter-account in september 2016 en heeft tot nu toe meer dan 940.000 volgers verzameld en bijna 1.900 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door bijna acht miljoen mensen, terwijl ze meer dan 290 foto's heeft geüpload - haar Facebook-pagina wordt gevolgd door meer dan 700.000 fans.

Aanbevolen