Acteurs

Wie is de ex-vrouw van Keith Sweat, actrice Lisa Wu? Haar Wiki: Nettowaarde, Kinderen, Ouders, Huis, Familie

Wie is Lisa Wu?

Lisa Wu werd geboren op 23 januari 1973 in Inglewood, Californië, VS, en is een veelzijdige persoonlijkheid, muzikant, danseres, actrice en reality-tv-ster, vooral bekend door haar optreden in de reality-tv-show The Real Housewives of Atlanta en in Hollywood-diva's. Ze is ook bekend als de ex-vrouw van de muzikant Keith Sweat.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne maandag❤️… bedankt voor al het ❤️terugsturen❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Lisa Wu (@1lisawu) op 13 aug. 2018 om 15:20 PDT

Lisa Wu Wiki: Begin van het vroege leven en carrière

Lisa groeide op in Inglewood en vertoonde al op jonge leeftijd tekenen dat ze zich aangetrokken voelde tot podiumkunsten. Ze volgde danslessen en werd daardoor een back-updanseres voor artiesten als Public Enemy, Candy Man, Epmd en vele anderen. Toen ze ouder werd, werd muziek haar passie en sloot ze zich aan bij de rapgroep 19, maar na een tijdje veranderde ze haar dromen en wendde ze zich tot gospel in plaats van rap. Ze creëerde een gospel-toneelstuk A Change is gon' come, geregisseerd door niemand minder dan Tyler Perry, en toen begon haar opkomst. Van muziek wendde Lisa zich tot acteren en is sindsdien een ster geworden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige verjaardag aan mijn 1e geboren @jsweat_ ??? Door de jaren heen ben ik getuige geweest van je groei tot de man die je bent en wordt. Je vermogen om indien nodig andere rollen dan zoon te krijgen (vertrouweling, grote broer, leider, raadgever enz.) is niet alleen een bewijs van je groei, maar ook van je medeleven met anderen om je heen. Je hebt altijd een groot hart en een vriendelijke geest gehad. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Ik hou van je schat @jsweat_ Gefeliciteerd met je verjaardag!

Een bericht gedeeld door Lisa Wu (@1lisawu) op 2 januari 2017 om 7:38 uur PST

Stijging naar bekendheid

Lisa maakte haar acteerdebuut in 2003, in de rol van Sharon in de dramafilm Black Ball, en keerde na een korte pauze terug naar haar familie en het reality tv-programma The Real Housewives of Atlanta (2008-2011). tot acteren in 2010 met een kleine rol in de tv-serie Meet the Browns. Sindsdien was ze te zien in een aantal projecten, met name in de romantische dramafilm First Impression in 2014. Meest recentelijk was ze te zien in de film Providence Island (2017) en werkt ze nu aan verschillende films, waaronder Professor Mack en London. Mitchell's Christmas, beide gepland voor eind 2018.

Een geslaagde auteur

Naast haar werk op het scherm is Lisa ook goed met woorden; ze heeft verschillende boeken gepubliceerd en heeft een boek geschreven in samenwerking met Miasha Coleman, getiteld When the Cake is Made, dat in de nabije toekomst verfilmd zal worden, hoewel er geen exacte details zijn.

Afbeeldingsbron

Lisa Wu Netto waarde

Hoewel ze lang naar zichzelf heeft gezocht in verschillende podiumkunsten, is ze erin geslaagd op elk gebied een spoor achter te laten. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Lisa Wu is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Wu zo hoog is als $ 100.000, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet?

Bekijk dit bericht op Instagram

Geschoten door @npearcypics? voor @kontrolmag gestyled door @julianlark voor hun lichaamsprobleem #hollywooddivas

Een bericht gedeeld door Lisa Wu (@1lisawu) op 11 augustus 2016 om 17:05 uur PDT

D over Lisa's persoonlijke leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen?

Als het op haar persoonlijke leven aankomt, is Lisa vrij open geweest over haar persoonlijke leven en heeft ze bijna elk intiem detail gedeeld - ze was van 1992 tot 2002 getrouwd met de beroemde muzikant Keith Sweat en ze hadden twee zonen, Jordan en Justin, geboren in 1995 en respectievelijk 1998. Drie jaar na haar scheiding trouwde Lisa met professionele National Football League-speler Ed Hartwell, met wie ze een zoon heeft genaamd Ed Jr., maar aan dat tweede huwelijk kwam ook een einde, in oktober 2011. Terwijl hun huwelijk duurde, kochten de twee een herenhuis ter waarde van $ 2,9, maar nadat ze de hypotheek niet hadden betaald, betaalde de Bank of America $ 1,9 miljoen voor het huis bij een executieverkoop in het gerechtsgebouw van Forsyth County, Georgia. Lisa is blijkbaar nu single.

Afbeeldingsbron

Internetpopulariteit

Lisa is erin geslaagd haar populariteit uit te breiden naar sociale-mediaplatforms, met name Instagram en Twitter. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 200.000 volgers, met wie ze details uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld, inclusief foto's met haar nieuw vriendje , onder andere berichten. Lisa is ook te vinden op Twitter , waarop ze bijna 125.000 volgers heeft, en heeft dit sociale-medianetwerk gebruikt om haar nieuwste carrière-inspanningen te promoten, waaronder de aankondiging van de film Voorzienigheid , naast vele andere berichten. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente persoonlijkheid, dan is dit een fantastische kans voor jou, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Werk het uit met @PaulaJaiParker #Thewhitesista 's #HollywoodDiva's #setlife #bts pic.twitter.com/FWcXoSMj0Z

— Lisa wu (@1LisaWu) 12 juni 2014

Lisa Wu ex-man Keith Sweat

Nu we alle belangrijke details over Lisa hebben behandeld, laten we wat informatie delen over een van haar ex-echtgenoten, muzikant Keith Sweat.

Afbeeldingsbron

Geboren als Keith Douglas Sweat op 22 juli 1961 in Harlem, New York City, is hij een zanger, songwriter en producer, vooral bekend om zijn R&B en soul-styled songs, waaronder Twisted, Nobody, and I'll Give All My Liefde voor jou. Zijn carrière omvatte vier decennia en twaalf studioalbums, waarbij Keith Sweat uit 1996 het meest succesvol was aangezien het vier keer platina werd. Andere opmerkelijke releases zijn Make It Last Forever (1987) en Still in the Game uit 1998.

Ed Hartwell

Haar tweede echtgenoot was Ed Hartwell, een gepensioneerde NFL-linebacker die acht seizoenen in de NFL speelde en van team naar team wisselde, zonder noemenswaardig resultaat. Geboren als Edgerton 'Ed' Hartwell II, op 27 mei 1978, werd hij opgesteld door de Baltimore Ravens in de vierde ronde van de 2001 Draft, en bleef in het team tot 2004. Hij speelde toen voor de Atlanta Falcons, Cincinnati Bengals en Oakland Raiders, die uiteindelijk in 2010 met pensioen ging na een mislukte periode bij de Las Vegas Locomotives.

Aanbevolen