Beroemdheden

Wie is Kelianne Stankus? Wiki Bio, leeftijd, lengte, vriendje

Wie is Kelianne Stankus?

Kelianne Stankus is veel, maar eerst en vooral is ze turnster, dan danseres en last but not least een ster op de sociale media, met meer dan 170.000 volgers op haar Instagram-pagina. Ze bereikte het sterrendom met de dansgroep Acrobots die hun dansroutines uitvoeren op hoverboards.

Dus, wil je meer te weten komen over Kelianne Stankus, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, want we brengen je dichter bij deze prominente danseres, turnster en social media-ster.

Gepost door Kelianne Stankus Aan woensdag 10 oktober 2018

Kelianne Stankus Wiki: Leeftijd, Jeugd, Onderwijs

Kelianne Stankus werd geboren op 29 maart 1996 in de VS, de dochter van Kelly en Leanne – een combinatie van hun namen geeft de naam Kellianne, wat best interessant is. Ze bracht haar jeugd door in haar geboorteplaats, naast haar broers Cody en Lucas.

Carrièrebegin

Van jongs af aan was Kelianne geïnteresseerd in gymnastiek en begon haar training niet lang nadat ze haar eerste verlangens naar de sport had geuit. Naarmate haar vaardigheden verbeterden, maakte ze deel uit van verschillende gymnastiekteams en nadat ze lid werd van de Empire Acro Gymnastics-club, begon Kelianne's naam populairder te worden. Ze opende een account op de populaire videodienst Musical.ly, nu bekend als TikTok, en begon haar dansroutines op deze dienst te uploaden, waardoor de jonge ster meer aandacht kreeg. Ze heeft nu meer dan twee miljoen volgers op deze videodienst, wat best indrukwekkend is, toch?

Kelianne Stankus

Stijging naar bekendheid

Kelianne bleef verbeteren, en niets kon haar tegenhouden tot het sterrendom. Ze begon te werken met andere populaire dansers en gymnasten en trad toe tot het dansteam van Acrobots, met wie ze niet alleen nationale maar ook wereldfaam verwierf, toen zij en de rest van de Acrobots aan de danscover van de muziekvideo Sorry, uitgevoerd door Justin Bieber. De specifieke video heeft nu meer dan twee miljoen views op YouTube, wat Kelianne zeker tot sterrendom heeft gebracht.

Ze is ook een YouTube-kanaal begonnen, maar heeft slechts ongeveer 15.000 abonnees, hoewel haar video's meer dan 170.000 keer zijn bekeken. Ze heeft video's geüpload die haar persoonlijke leven laten zien, zoals haar make-up- en kapselroutines, vervolgens wat informatie uit haar persoonlijke leven en haar yoga-uitdagingen, naast andere video's, die haar hebben geholpen de populariteit te bereiken die ze nu geniet.

Kelianne Stankus Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Kelianne een van de meest prominente acrobatische danseressen geworden en gebruikt ze haar speciale vaardigheden vaak voor haar dansroutines. Deze hebben haar geholpen haar populariteit te vergroten, en daarmee haar vermogen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kelianne Stankus is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Stankus zo hoog is als $ 700.000, wat nog steeds behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Kelianne Stankus Persoonlijk leven, daten, vriendje

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente danseres? Welnu, Kelianne is vrij open geweest over haar ups en downs die zich in haar persoonlijke leven hebben voorgedaan, en veel informatie is te vinden op haar YouTube-kanaal. Kelianne had een relatie met YouTube-persoonlijkheid Tayler Holder, maar de twee zijn sindsdien uit elkaar gegaan. Nu, Kelianne is in een relatie met Zach Cox .

https://www.instagram.com/p/BydjZG8hiLE/

Internetfaam

In de loop der jaren is Kelianne een ster op de sociale media geworden, met honderdduizenden fans op haar sociale-mediaplatforms, met name Instagram en Twitter, hoewel je haar ook op Facebook kunt vinden. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 170.000 volgers en waarop ze foto's van zichzelf heeft gedeeld van verschillende fotosessies, waaronder een bikinifoto uit Los Angeles, Californië, en een paar foto's met haar vriend Zach, naast tal van andere berichten. Kelianne is ook behoorlijk actief op Twitter, waarop ze meer dan 25.000 volgers heeft, en heeft met haar fans gesproken over haar persoonlijke ideeën, meningen en andere gebeurtenissen uit haar persoonlijke leven en carrière. Je kunt Kelianne ook op Facebook vinden, maar ze heeft slechts ongeveer 2.000 volgers op dit sociale mediaplatform.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente danseres en turnster, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel .

Film deel 2 pic.twitter.com/WisvTIiupx

— Kelianne (@keliannestankus) 23 april 2019

Kelianne Stankus Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Kelianne is en hoeveel ze weegt? Welnu, Kelianne staat op 5ft 6ins, wat gelijk is aan 1,68m, terwijl ze ongeveer 110lbs of 50kg weegt. Hoewel haar vitale statistieken niet beschikbaar zijn gesteld, heeft ze een slank postuur, terwijl haar haar lichtbruin is en haar ogen donkerbruin. Ze wordt als heel mooi beschouwd, wat ook heeft bijgedragen aan haar carrière.

Aanbevolen