Beroemdheden

Wie is Kelly Berning (TMZ)? Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, vermogen, kinderen

Wie is Kelly Berning van TMZ?

Kelly Elizabeth Berning werd geboren op 14 junieOktober 1977, in Independence, Kentucky, VS, dus nu 41 jaar oud en een televisiepersoonlijkheid, presentator, redacteur en reality-tv-serie deelnemer, voornamelijk erkend voor haar werk op de TMZ tabloid nieuwswebsite. Ze werd beroemd als redacteur en presentator van TMZ-shows Beyond Twisted en TMZ op tv, en was ook een deelnemer in de 27eaflevering van de CBS-spelshow The Amazing Race.

Kelly Berning Wiki Bio: vroege leven, gezin, onderwijs

Helaas is er weinig informatie over het leven van Kelly Berning voordat ze beroemd werd op TMZ. De namen van haar ouders zijn niet bekend bij het publiek, maar we weten wel dat haar vader een oorlogsveteraan van het Amerikaanse leger was die in Vietnam diende. Er is ook geen informatie over Kelly's opleiding, maar ze heeft: beschreven zichzelf als een luid, grappig en energiek persoon die van jongs af aan altijd op zoek was naar uitdagingen.

Werken bij TMZ

Helaas is er geen informatie over Kelly Berning's werkervaring voordat hij bij TMZ kwam, een nieuwswebsite voor tabloid die in 2005 werd gelanceerd. In 2007 werd de bijbehorende televisieserie TMZ op tv uitgezonden. Net als de website bevat de televisieshow nieuwsverhalen met een sterke nadruk op roddels over het persoonlijke leven van verschillende beroemdheden. Berning kwam in 2009 bij de show, toen ze op dat moment 32 jaar oud was en dit was haar eerste ervaring in zowel de show- als de nieuwswereld. Tijdens haar tijd op de show, werd uitgezonden in twee formaten; de ene was een doordeweekse editie van een half uur en de andere was een weekendeditie van een uur.

Kelly Berning

De weekendshow was samengesteld uit geselecteerde verhalen die al te zien waren in een van de weekedities van de week. Berning presenteerde en vertelde de shows van een half uur en was ook betrokken bij de redactie van de verhalen. Naast TMZ op tv werkte Berning ook als redacteur voor de show Beyond Twisted, met ongebruikelijke videoclips van over de hele wereld, met commentaar van de presentatoren van de show en verschillende speciale gasten. Ze bleef tot 2014 bij TMZ op tv en haar werk maakte Berning beroemd in de VS.

De geweldige race

In 2015 was Berning deelnemer in de 27eseizoen van de zeer populaire reality-tv-show The Amazing Race. De reality-spelshow volgt teams van twee mensen in een race rond de wereld, die het tegen elkaar opnemen terwijl ze onderweg verschillende uitdagingen aangaan. Hun doel bij elke ronde is om als eerste bij de zogenaamde pitstops te komen om prijzen te winnen en mogelijke uitschakeling of nadelen in de volgende ronde te voorkomen. De hoofdprijs voor de winnaar van de laatste ronde is $ 1 miljoen. de 27eseizoen gekenmerkt 11 teams; filmen begon op 22ndJuni 2015 bij de startlijn in Venice Beach, Los Angeles, open voor het publiek, en de eerste aflevering van de serie werd uitgezonden op 25eSeptember 2015 op CBS.

Berning deed mee samen met haar vriend en TMZ-medewerker Shevonne Sullivan, die op dat moment als supervisor voor de postproductie werkte. Helaas waren Berning en Sullivan het eerste team dat uit de competitie werd geëlimineerd en eindigden ze als laatste in de eerste ronde waarin ze van de VS naar Brazilië reisden; toch gaven de TMZ-medewerkers aan dat het voor beiden een geweldige ervaring was. De winnaars van het seizoen waren ook twee medewerkers van een tv-station, namelijk Kelsey Gerckens en Joey Buttitta die destijds verslaggevers waren bij KEYT-TV.

Priveleven

Kelly Berning trouwde in augustus 2017 met haar oude vriend Chris Reed in het beroemde Houdini Mansion van het Houdini Estate in Los Angeles. Het echtpaar heeft samen een zoon genaamd Jack Douglas Reed, geboren in augustus 2018; Chris Reed heeft twee oudere zonen uit zijn vorige huwelijk. Er is geen informatie over zijn beroep. Het gezin woont momenteel in Los Angeles. In haar privétijd kookt Kelly graag en brengt ze tijd door met haar familie. Ze noemde ook computers en nieuws kijken als haar favoriete tijdverdrijf.

Gepost door Kelly Berning Aan zaterdag 19 augustus 2017

Netto waarde

Volgens schattingen van gezaghebbende bronnen heeft Kelly Berning een nettowaarde van meer dan $ 500.000, vergaard door haar carrière als televisiepersoonlijkheid, redacteur en gastheer van verschillende populaire televisieshows.

Sociale media

Kelly Berning's officieel Instagram-account heeft bijna 4500 volgers. Ze bezit ook een Twitter-account met bijna 7000 volgers en een Facebook-profiel ook.

Iedereen bedankt voor het zo leuk maken van mijn Super Bowl... #PlannedParenthood #ggsp pic.twitter.com/e6Uxy2oX0D

- kelly? (@berningk) 5 februari 2017

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Wat haar uiterlijk betreft, heeft Kelly Berning halflang blond haar en blauwe ogen. Ze is 1,62 m lang, weegt ongeveer 54 kg en heeft een fit lichaam.

Aanbevolen