Acteurs

Wie is Kelsey Chow? Wiki Biografie, etniciteit, lengte, echtgenoot

Wie is Kelsey Chow?

Kelsey Asbille Chow werd geboren op 9 september 1991 in Columbia, South Carolina, VS, en is een actrice, vooral bekend van haar rol als Gigi Silveri in het televisiedrama One Tree Hill. Ze verscheen ook in de MTV-serie Teen Wolf van 2015 tot 2016 en speelde het personage Tracy Stewart.

Bekijk dit bericht op Instagram

Seizoen 2 van @yellowstone gaat vanavond in première op @paramountnetwork ?

Een bericht gedeeld door Kelsey Asbille (@kelseyasbille) op 19 juni 2019 om 8:53 uur PDT

De rijkdom van Kelsey Chow

Hoe rijk is Kelsey Chow? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 3 miljoen, verdiend door een succesvolle acteercarrière sinds 2005, die zowel in films als op televisie te zien is. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Volgens Kelsey is haar vader Chinees, terwijl haar moeder Amerikaans is en beweert dat ze voorouders heeft van de Eastern Band of Cherokee Indians. Dit is echter niet bewezen omdat er geen verslag of bewijs voor dit effect is. Ze groeide op met twee jongere broers en zussen en ging naar de Hammond School in haar geboorteplaats. De school werd opgericht in 1966 en stond oorspronkelijk bekend als een segregatie-academie. Later werd het bekend om hun academische en atletische prestaties.

Kelsey Chow

Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, verhuisde ze naar New York City om te studeren aan Columbia University en een graad in mensenrechten te behalen. Columbia University is een van de prestigieuze Ivy League-universiteiten en is de vijfde oudste instelling voor hoger onderwijs in het land. Het is consequent gerangschikt in de top tien van universiteiten ter wereld. De universiteit staat bekend om het creëren van wetenschappers en wetenschappers die een aanzienlijke impact hebben gehad op hun respectieve vakgebieden. Ze hebben vooruitgang geboekt op gebieden als genetica, nucleaire technologie, laser en de interface tussen hersenen en computers.

Acteercarrière

Chow had al op jonge leeftijd een acteercarrière nagestreefd en deed ervaring op in het gemeenschapstheater tijdens haar basisschooljaren. In 2005, nadat ze naar de middelbare school ging, brak ze door toen ze werd ingegoten One Tree Hill op de leeftijd van 13. De show liep van 2003 tot 2012 in totaal negen seizoenen, hoewel ze slechts tot 2009 bij de show bleef. De show richt zich op het leven van de hoofdpersonen tijdens hun middelbare schooljaren, hoewel de show later hebben een tijd overgeslagen en hun leven na de universiteit laten zien.

Tijdens haar tijd bij de show maakte ze ook een gastoptreden in The Suite Life of Zack & Cody en werkte ze ook aan de originele film van Disney Channel, getiteld Den Brother. In 2010 werd ze de ster van de originele Disney XD-serie getiteld Pair of Kings, waarin ze Mikayla speelde. De sitcom werd drie jaar lang uitgezonden en werd gefilmd voor een live studiopubliek - het verhaal draait om twee tieners uit Chicago die ontdekken dat ze eigenlijk heersers zijn van een fictieve Pacific Island-natie.

Recente projecten

In 2012 kreeg Kelsey een ondersteunende rol in de film The Amazing Spider-Man. De film is gebaseerd op het zeer populaire Marvel Comics-personage Spider-Man, de titel is ontleend aan de stripreeks, de langstlopende serie van het personage, en is een herstart van de Sam Raimi Spider-Man-trilogie die werd uitgezonden van 2002 tot 2007, en speelde Andrew Garfield naast Emma Stone. Het vertelt het verhaal van Peter Parker, een tiener uit New York City die het masker van Spider-Man op zich neemt nadat hij is gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. Kort daarna verscheen ze in de film Run voordat ze werd gecast in het drama Hieroglyph.

pic.twitter.com/PjMNDCpX3x

— Kelsey Asbille (@kelsey_asbille_) 26 februari 2016

In 2015 verscheen ze samen met Stefanie Scott in de videoclip voor het nummer Girls Like Girls van Hayley Kiyoko, en kreeg vervolgens een terugkerende rol in het vijfde seizoen van de show Teen Wolf, waarin ze het personage Tracy Stewart speelde gedurende 10 afleveringen, in de serie losjes gebaseerd op de gelijknamige film uit 1985, die het verhaal volgt van een tiener die wordt gebeten door een weerwolf en nu moet omgaan met hoe het zijn leven verandert. Twee van haar laatste projecten zijn Wind River en Yellowstone, waarin ze Indiaanse vrouwen portretteerde. In plaats van haar gebruikelijke achternaam te gebruiken, zichzelf gefactureerd als Kelsey Asbille voor deze projecten.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Chow. Ze heeft niet veel gedeeld over dit aspect van haar leven en velen geloven dat ze vrijgezel is omdat ze het tegendeel niet heeft bewezen. Volgens haar houdt ze echt van acteren, en een van haar idolen is Sean Connery. Ze zei ook dat een van haar grootste inspiratiebronnen haar grootmoeder is, die een van de eerste vrouwen was die de medische school aan de top van haar klas afrondde. Volgens haar vindt ze het leuk om etnisch dubbelzinnig te zijn, omdat ze daardoor veel rollen kan spelen.

Gepost door kelsey chow Aan zaterdag 27 augustus 2011

Net als tal van actrices is ze online actief via accounts op sociale media. Ze heeft een account op Instagram waarop ze meer dan 96.000 volgers heeft en gebruikt het platform om persoonlijke foto's te plaatsen van evenementen of projecten die ze de afgelopen maanden heeft gehad. Ze promoot veel van haar werk online en plaatst af en toe ook een paar foto's achter de schermen. Ze is ook in verschillende publicaties verschenen, zoals Schon Magazine en Flaunt Magazine.

Aanbevolen