Beroemdheden

Wie is de vriendin van Kendrick Lamar? Whitney Alford Wiki Bio, leeftijd, ouders

Wie is Whitney Alford?

Whitney Alford werd geboren op 12 mei 1986 in Compton, Californië, VS, en is zowel schoonheidsspecialiste als visagist, maar waarschijnlijk vooral bekend als de verloofde van rapper Kendrick Lamar. De twee kennen elkaar al sinds ze jong waren, en haar verloofde is nu een bekroonde artiest, die gedurende zijn carrière talloze Grammy's heeft gewonnen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vergeet de ? bovenop ? . . . Op de jaren 90 geïnspireerd haar en make-up

Een bericht gedeeld door Whitney Alford (@blushedbywhit) op 3 november 2018 om 13:46 PDT

De rijkdom van Whitney Alford

Hoe rijk is Whitney Alford? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar verloofde Kendrick Lamar heeft ook een geschat vermogen van meer dan $ 18 miljoen, wat heeft bijgedragen aan de stijging van haar rijkdom. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Volgens Whitney was haar moeder bi-raciaal, hoewel ze voornamelijk van Afro-Amerikaanse afkomst was, maar zonder details over wat haar andere voorouders zijn. Ze groeide op met veel van de hiphopcultuur, die in haar tijd overheersend was in Compton. Haar geboorteplaats staat bekend om het produceren van namen als Ice Cube en Dr Dre, die later spraakmakende artiesten zouden worden die invloed hadden op de muziekindustrie.

Haar geboorteplaats is ook berucht vanwege het grote aantal geweld en misdaad - bendegeweld en armoede hebben het grootste deel van de geschiedenis van de locatie ongebreideld gehad. Ze ging naar de Centennial High School en tijdens haar tijd daar ontmoette en raakte ze bevriend met Kendrick Lamar. Zijn vader was betrokken bij lokale bendes, terwijl sommige van zijn familieleden ook banden hadden, iets waar hij niet mee om wilde gaan. De twee ontwikkelden in de loop der jaren een sterke vriendschap en dit leidde er uiteindelijk toe dat ze gingen daten.

Whitney Alford

Verloofde – Kendrick Lamar

Kendrick Lamar is een van de meest succesvolle hiphopartiesten van zijn generatie, ook beschouwd als een van de meest bekwame. Hij begon zijn carrière onder de artiestennaam K-Dot en bracht een onafhankelijke mixtape uit waarmee hij de aandacht trok van het label Top Dawg Entertainment (TDE). Dit bracht hem ertoe in 2010 zijn eerste retailproject genaamd Overly Dedicated uit te brengen, waarmee hij erkenning begon te krijgen. Het was echter pas toen hij zijn eerste album genaamd Section 80 uitbracht dat hij publieke aandacht begon te krijgen, vooral online waar zijn fans begonnen samen te komen. Het succes van het album bracht hem ertoe samen te werken met bekende namen als Busta Rhymes en Snoop Dogg.

In 2012 bracht hij zijn tweede album uit genaamd Good Kid, M.A.A.D City, dat veel lovende kritieken kreeg en bij zijn debuut de tweede plaats op de Amerikaanse Billboard 200 bereikte. Het werd uiteindelijk platina en bevatte verschillende hits zoals Poetic Justice. Zijn derde album To Pimp a Butterfly begon tal van genres op te nemen, zoals spoken word en jazz, en zijn laatste album Damn bereikte de top van de Amerikaanse Billboard Hot 100. won de Pulitzer Prize for Music en Grammy Awards voor zijn werk.

Mijn naam, is mijn naam. Vraag het me nog een keer, ik zal je hetzelfde vertellen. #PowerTV . Bekijk het NU in de STARZ-app: https://t.co/j2vNP4Aco4 pic.twitter.com/JrzuFcaejs

— Kendrick Lamar (@kendricklamar) 29 juli 2018

Relatie en betrokkenheid

Alford is geweest ondersteunende aanwezigheid naast Lamar gedurende zijn hele carrière, vanaf het begin toen hij nog geen roem had gevonden. Hij beschouwt haar als zijn beste vriend en iemand met wie hij zijn angsten kan delen, waarbij hij uiting geeft aan zijn afkeer van de manier waarop de samenleving partners in de moderne tijd heeft bestempeld. In 2015 begon speculatie dat de twee verloofd waren nadat ze was gespot met een dure ring, een speculatie die Lamar later via de radio bevestigde als een verloving.

Geruchten begonnen zich ook te verspreiden dat ze zwanger was, maar het werd nooit bevestigd. Er is kritiek op hun verloving, aangezien sommige activisten met een donkere huid een hekel hebben aan Lamars keuze voor een verloofde omdat ze een biraciale vrouw is. De kritiek kreeg echter geen grip, omdat Alford altijd in de eerste plaats als zwart is geïdentificeerd vanwege haar driekwart Afro-Amerikaanse afkomst. Lamar had ook geen bericht over de kritiek, wat op zijn beurt de vlam van controverse hielp doven.

Huidige inspanningen en overtuigingen

Hoewel veel over Whitney's leven onder de radar is gebleven, overschaduwd door de spraakmakende carrière van haar verloofde, werkt ze momenteel als visagist. Ze is ook een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, wat ook een andere term is voor een schoonheidsspecialiste. Ze geeft er de voorkeur aan haar privacy te behouden, en een van de manieren waarop ze dat doet, is door niet aanwezig te zijn op grote sociale-mediawebsites. Desondanks zijn de twee vaak samen gezien op evenementen en op momenten dat haar partner lofbetuigingen ontvangt.

Ze staat bekend als een christen, omdat Kendrick openhartig is geweest over zijn overtuigingen. Hij vermeldde dat hij zich tot het christendom bekeerde na de dood van zijn vriend, en dankt zijn geloof voor het helpen van hem om weg te komen van een leven van misdaad in Compton, en als de belangrijkste reden voor zijn succes. Hij gelooft dat zijn muziek goddelijk geïnspireerd is en het is bekend dat zijn recente projecten onderwerpen bevatten met betrekking tot religie, geloof en strijd. Deze releases waarin meer van zijn overtuigingen zijn verwerkt, hebben hem veel meer lof opgeleverd in vergelijking met zijn eerdere releases. Hij blijft muziek uitbrengen en werkt aan toekomstige muziekprojecten.

Aanbevolen