Acteurs

Wie is Kendrick Sampson? Zijn Wiki: Hoogte, Leeftijd, Nettowaarde, Ouders, Familie, Feiten

Wie is Kendrick Sampson?

Kendrick Smith Sampson werd geboren op de 8eMaart 1988, in Houston, Texas, VS, en is momenteel 30 jaar oud. Hij is een acteur en producer, waarschijnlijk het best erkend voor zijn rol in de rol van Jesse in de bovennatuurlijke dramaserie The CW The Vampire Diaries (2013), waarin hij Caleb speelt. Hapstall in de ABC-dramaserie How To Get Away With Murder (2015-2016) en als Nathan Campbell in de HBO-comedy-dramaserie Insecure (2018).

Bekijk dit bericht op Instagram

Veeg naar links - Kwam gisteravond een paar van mijn favoriete mensen tegen tijdens het @audi #emmy-evenement gisteravond. @issara?? @rumerwillis & @shinybootz (gestileerd door @karenraphael in @ted_baker ?) #emmys2018

Een bericht gedeeld door Kendrick Samson (@kendrick38) op 15 september 2018 om 12:52 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Als het gaat om zijn vroege leven, bracht Kendrick zijn jeugd door in Houston, waar hij werd opgevoed door zijn vader, Hoyle Sampson, Sr., en zijn moeder, Daphne Smith Sampson. Hij komt uit een familie van kunstenaars en musici, waardoor hij al op jonge leeftijd geïnteresseerd raakte in podiumkunsten. Zijn moeder zag zijn talent, dus schreef ze hem in voor muzieklessen en uiteindelijk leerde hij piano spelen. Op tienjarige leeftijd toonde Kendrick zijn interesse in acteren na het bekijken van een Gap-commercial, tekende hij bij de Kim Terry Studio in Texas. Terwijl hij naar Elkins High School (Texas) ging, trad hij op in verschillende schoolproducties zoals The Reckoning en A Christmas Carol. Na zijn toelatingsexamen verhuisde hij naar Los Angeles, Californië om zijn carrière als acteur voort te zetten, en volgde hij privé acteerlessen van 2007 tot 2008.

Afbeeldingsbron

mia zand zwanger

Carrièrebegin

Kendricks professionele acteercarrière was begonnen in 2005, toen hij zijn filmdebuut maakte in de rol van Lamar in de dramafilm geschreven door Keith Kjornes en geregisseerd door Greg Carter, getiteld Resurrection: The JR Richard Story, over de Houston Astros-honkbal Pitcher JR Richard. Drie jaar later speelde hij een gastrol als Woodchuck in twee afleveringen van de ABC TV-familiekomedie-dramaserie Grieks, gevolgd door zijn gastrol als Derrick Gold in een aflevering van de CBS forensische misdaaddramaserie CSI: Crime Scene Investigation , naast Laurence Fishburne, Marg Helgenberger en Ted Danson, in 2010. Al deze optredens markeerden een toename van zijn populariteit en de oprichting van zijn vermogen.

Gepost door Kendrick Samson Aan maandag 11 november 2013

De vroege jaren 2010 en Rise to Prominence

Aan het begin van het volgende decennium verscheen Kendrick in de korte film This Boy's Dream uit 2011 en in datzelfde jaar speelde hij een gastrol als Jay Jordan in een aflevering van de NBC-soap Days Of Our Lives. Daarna speelde hij Darren in de korte film Immune (2011), die hij ook schreef en produceerde, en kreeg hij de rol van Fred Billings in een andere korte film, getiteld The Sidelines (2012). In het volgende jaar werd hij bekend met de terugkerende rol van Jesse in The CW bovennatuurlijke dramaserie The Vampire Diaries, met in de hoofdrol naast Nina Dobrev, Paul Wesley en Ian Somerhalder, waardoor zijn populariteit en zijn vermogen enorm toenam. In 2014 werd hij gekozen om Dean Iverson te spelen in de Fox-misdaaddrama-miniserie Gracepoint, gemaakt door Chris Chibnall, waarna hij de rol van Pete Greer kreeg in de pilot van de ABC-serie getiteld The Kingmakers in 2015; werd echter de serie geannuleerd. Niettemin bleef Kendrick successen boeken, en verscheen in de terugkerende rol van Caleb Hapstall in het tweede seizoen van de ABC prime time juridische dramaserie How To Get Away With Murder tussen 2015 en 2016, geproduceerd door Shonda Rhimes.

Recente jaren

Om verder te spreken over zijn acteercarrière, speelde Kendrick ook de rol van Henri in de korte film Rougarou (2016), die werd gevolgd door zijn gastoptreden in The CW dark fantasy-serie Supernatural (2016-2017). In 2017 kreeg hij het wat drukker toen hij een gastrol had als Nathan Turner in een aflevering van de Fox Police procedurele dramaserie Rosewood, de terugkerende rol van Robbie MacDonald won in de Showtime comedy-serie gebaseerd op het leven van Jamie Foxx, getiteld White Famous , en speelde Nate in de comedy-dramaserie Relationship Status. Meest recentelijk werd Kendrick gekozen om Dominic Lanse te spelen in The CW-superheldenserie The Flash (2017-2018) en om Nathan Campbell te portretteren in de HBO-komedie-dramaserie Insecure (2018), dus zijn vermogen stijgt zeker nog steeds. Naast zijn betrokkenheid bij de acteerwereld heeft Kendrick nu ook zijn eigen productiehuis Sampson Studios opgericht.

Hoe ik hier later ben gekomen @issarae #yachtshit is een wonder, maar @DIE ook een leuk feestje gegeven? #ewemmys (gestileerd door @karenraphael | pak Eidos van @simonjspurr schoenen @Cesare Paciotti_ ?) pic.twitter.com/KZC7vAqL7v

— Kendrick Sampson (@kendrick38) 17 september 2018

Kendrick Sampson Netto waarde

Zijn carrière begon in 2005 en sindsdien is hij een actief lid van de entertainmentindustrie, vooral bekend als professioneel acteur. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Kendrick Sampson is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de omvang van zijn vermogen meer dan $ 1 miljoen is, opgebouwd door zijn succesvolle carrière in de entertainmentindustrie.

Bekijk dit bericht op Instagram

{SWIPE} ?????✊? #repost @revolveimpact Revolve Impact was vereerd om een ​​krachtige, creatieve ruimte te hosten en te helpen creëren, om bewustzijn te creëren over stemmen, rechten, immigratie, gezondheid en nog veel meer! ?✊?✊? __ Bedankt @dianeguerrero_ @kendrick38 @MiFamiliaVota & @itsallmind voor een middagje opstaan ​​en voor je inzet om je stem te gebruiken! __ We kunnen niet wachten tot je deze geweldige campagne officieel ziet! #ShowUp & #Stem! ?

Een bericht gedeeld door Kendrick Samson (@kendrick38) op 15 juli 2018 om 16:42 PDT

Persoonlijke gegevens

Als het erop aankomt om over zijn persoonlijke leven te praten, heeft Kendrick Sampson de neiging om het ver weg te houden van het publiek. Dus informatie over of hij vrijgezel is of niet is tot nu toe niet onthuld, hoewel hij in een interview in november 2015 dat hij vrijgezel was. Zijn huidige woonplaats is in Los Angeles, Californië.

Uiterlijk en vitale statistieken

Over zijn uiterlijk gesproken, Kendrick wordt beschouwd als een knappe man, die de aandacht van veel vrouwen trekt. Hij heeft kort bruin haar en zijn ogen zijn hazelnootkleurig. Hij heeft een gespierd lichaam en is vrij lang met een lengte van 1,81 m, terwijl zijn gewicht naar verluidt rond de 75 kg is.

LEES tot het einde: 2 Vragen & een ACTIE aan het einde: 1) Waar is de **** Nathan?!?! #insecureHBO Ik hou van mijn karakter...

Gepost door Kendrick Samson Aan maandag 17 september 2018

Aanwezigheid op sociale media

Naast zijn betrokkenheid bij de entertainmentindustrie, is Kendrick een actief lid van veel van de meest populaire sociale-mediasites, die hij niet alleen gebruikt om zijn aankomende projecten te promoten, maar ook om verschillende andere inhoud te delen. Hij runt zijn ambtenaar Instagram account waarop hij bijna 350.000 volgers heeft, evenals zijn officiële Twitter account, met meer dan 65.000 volgers. Verder heeft hij ook zijn eigen Facebook pagina en zijn eigen website .

Aanbevolen