Zangers

Wie is Keri Hilson? Wat doet ze nu? Haar Wiki: Echtgenoot Samuel Soba, Nettowaarde, Zoon, Zusters

Wie is Keri Hilson?

Keri Lynn Hilson werd geboren op 5 december 1982 in Decatur, Georgia, VS, en is een muzikant, zangeres, songwriter en actrice, misschien wel het best bekend bij de wereld vanwege haar debuutstudio-album In a Perfect World…, uitgebracht in 2009, dat behaalde de gouden status in de VS en zilver in het VK. Ze heeft ook succes gehad als songwriter en schreef hits voor artiesten als Mary J. Blige, Britney Spears en Pussycat Dolls, naast vele anderen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Perfecte dag. Ik en mijn meisjes, krabbenpoten, bevroren margarita's en jazzmuziek ... toen kwamen onze engelen en kusten de lucht met hun stralen, en terwijl de zon onderging, noemden we de kleuren die we zagen ... 'avond suikerspin', 'mysterieus mauve' en 'afgestoft perzik' (dat was van mij). Het werd donker ... we vingen wat vuurwerk, maar ze werden afgebroken door een regenbui, dus gingen we aarden (blote voeten dansen in de regen (ik nam mijn pruik af ??‍♀️)). Toen kwamen we weer naar binnen, werden meer verlicht en keken naar meerdere sets vuurwerk? op het boventerras. Niet groot op deze specifieke vakantie, maar wat dan ook, elk excuus voor magie. ✨

Een bericht gedeeld door keri hilson (@kerihilson) op 4 juli 2018 om 20:20 uur PDT

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Keli, van Afro-Amerikaanse afkomst, groeide op in een middenklasse gezin van vijf kinderen, met een broer Kip en zussen Kelsee, Kye en Kaycee. Ze ging niet naar school in de buurt van het gezin, maar ging samen met haar broers en zussen naar een school op een uur rijden van het ouderlijk huis. Van jongs af aan was Keri geïnteresseerd in muziek en haar moeder betaalde voor haar pianolessen, maar Keri genoot niet van spelen, omdat ze liever zong, dus na verloop van tijd veranderde Keri pianolessen in vocale training, en zou zingen begeleid door piano. Twee jaar na haar opleiding kreeg Keri een platencontract bij D'Signe, een meidengroep die al snel uit elkaar ging, maar ze zette ook haar opleiding voort en studeerde theater aan het Oxford College van Emory University en Emory University in Atlanta voor drie jaar.

Carrièrebegin

Tijdens haar tienerjaren concentreerde Keri zich op songwriting en werkte ze samen met producer Anthony Dent als songwriter en achtergrondzanger voor onder meer Usher, Ludacris, Kelly Rowland, Toni Braxton, Ciara en Polow da Don. Toen ze eenmaal klaar was met studeren, werkte meer met Polow da Don , stopte de samenwerking met Dent, maar trad toe tot het productie- en songwritingteam, The Clutch, waarmee ze werkte aan Take Me as I am, gezongen door Mary J. Blige, daarna Ciara's Like a Boy, Britney Spears' Gimme More en vele andere hits uit het midden van de jaren 2000. Gedurende deze tijd ontmoette Keri ook Timbaland, die haar op het hoogtepunt van zijn carrière tekende bij Mosley Music Group, zijn eigen platenlabel. Ze werkte samen met Timbaland aan een aantal van zijn nummers, zoals The Way I Are, voordat ze in 2008 aan haar debuutalbum In a Perfect World… begon, dat het jaar daarop uitkwam.

Stijging naar bekendheid

In a Perfect World ... stond bovenaan de Amerikaanse R&B-hitlijst en behaalde de gouden status in de VS, waardoor de jonge Keri tot sterrendom werd gebracht. Het album bracht hits voort als Turnin' Me On, een duet met Lil Wayne, daarna Knock You Down met Kanye West en Neyo, en I Like, dat in Duitsland de platinastatus behaalde. Keri bleef aan haar eigen muziek werken en bracht in 2010 haar tweede album uit, No Boys Allowed, wat een grote teleurstelling was in vergelijking met haar debuut, aangezien het album slechts nummer 7 bereikte in de Amerikaanse R&B Chart. Keri ging vervolgens op uitgebreide tournees, trad op in Australië en Europa en de VS, en kwam pas in 2015 in de studio. Sindsdien werkt ze aan haar derde album LIAR, wat staat voor Love Is a Religion, dat blijkbaar gepland staat om laat uit te brengen. anno 2018.

Wat Keri vandaag heeft gedaan?

Keri heeft ook genoten van een vrij succesvolle acteercarrière; ze maakte haar debuut in 2012, toen ze Heather speelde in de bekroonde romantische komedie Denk als een man, met Chris Brown, Gabrielle Union en Kevin Hart. Sindsdien heeft ze verschillende andere opmerkelijke rollen gehad, waaronder de rol van Jasmine in de film Almost Christmas (2016), en als Billie in de televisiefilm Love by the 10th Date (2017).

Mis vandaag niet #StraightTalk Paneel aan @SteveTVShow !!! ??

---> https://t.co/PVO7KT42HS voor uw lokale zendtijden! pic.twitter.com/yoILrWceDg

— Keri Hilson (@KeriHilson) 26 maart 2018

Weet je hoe rijk Keri Hilson is?

Keri is al sinds haar vroegste jaren geïnteresseerd in muziek; ze begon haar vaardigheden aan te scherpen vanaf de leeftijd van 12, en tot nu toe hebben haar prestaties haar rijkdom gestaag vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Keri Hilson is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Hilson zo hoog is als $ 25 miljoen. Best indrukwekkend, vind je niet?


afbeeldingsbron , Samel Soba en Keri Hilston

Kent u haar persoonlijke zaken, huwelijk, kinderen?

Als het op haar persoonlijke leven aankomt, is Keri er niet zo open over als met haar carrière; ze heeft de neiging om haar meest intieme details voor het publiek verborgen te houden, hoewel het bekend is dat Keri sinds 2002 met Samuel Soba is getrouwd en dat het paar samen twee kinderen heeft, maar er zijn geen verdere details over het gezin.

Filantropische activiteiten van Keri Hilson

Afgezien van muziek, acteren en familie, heeft Keri inspiratie gevonden in het helpen van minderbedeelden; ze is betrokken geweest bij een aantal campagnes die werden georganiseerd om de slachtoffers van de 2010 . te helpen aardbeving in Haïti , nam vervolgens een liefdadigheidssingle Oh Africa op, met Akon, met alle inkomsten voor kansarme Afrikaanse jongeren, en ze heeft deelgenomen aan een aantal campagnes die betrekking hebben op de strijd tegen hiv en aids. Keri heeft ook tal van liefdadigheidsconcerten gehouden voor verschillende doelen.

Is Keri Hilson op sociale media?

Keri is ook te vinden op sociale media zoals Instagram, Twitter en Facebook, en is daar behoorlijk populair, waardoor ze ook een ster is geworden. Op haar Facebook-pagina heeft Keri in totaal zeven miljoen fans, met wie ze details heeft gedeeld over haar meest recente carrière-inspanningen, zoals haar samenwerking met Nikki Chu , naast vele andere ondernemingen. Ze is ook actief op Instagram , waarop ze ongeveer drie miljoen fans heeft, die genieten van dagelijkse berichten met zowel haar vrienden als familie. Keri is geen onbekende op Twitter, waarop ze een schare van bijna vijf miljoen fans heeft, met wie ze haar meningen en ideeën heeft gedeeld, maar ook haar filantropische inspanningen . Dus, als je nog geen fan bent van deze succesvolle multi-getalenteerde artiest, dan is dit een fantastische kans voor jou, volg gewoon de links naar haar officiële pagina's.

Keri Hilson Lengte, gewicht en lichaamsafmetingen

Keri heeft niet alleen veel harten veroverd door haar talenten, maar ook door haar uiterlijk. Je vraagt ​​​​je waarschijnlijk af wat de lengte en het gewicht van Keri zijn; Nou, Keri staat op 5ft 9ins (1.77m), terwijl ze 117lbs of 53kgs weegt. Haar vitale statistieken zijn 32-25-34. Verder is haar oogkleur bruin en heeft ze blond haar.

Aanbevolen