Ondernemers

Wie is de ex-man van Keri Russell, Shane Deary? Zijn Wiki: Bruiloft, Netto waarde, Leeftijd, Bio, Hoogte, Beroep

Wie is de ex-man van Keri Russell, Shane Deary?

Shane Deary is een amateursurfer en een succesvolle ondernemer uit Martha's Vineyard, Massachusetts, VS, maar zijn geboortedatum blijft een mysterie. Hij kreeg bekendheid na zijn huwelijk met Keri Russell, de beroemde actrice en danseres die mogelijk nog steeds het best wordt herkend als Felicity Porter in de tv-serie Felicity (1998-2002).

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Shane bracht zijn jeugd door in Massachusetts met zijn vader en een broer, maar voor meer details over Shane's vroege leven, is de enige optie om hem rechtstreeks te vragen, aangezien de media niets meer over hem hebben ontdekt.

Wat doet Shane voor de kost?

Toen zijn leerproces voorbij was, begon Shane zijn eigen bedrijf, Deary Construction, gespecialiseerd in meubels en constructie. In de loop der jaren is het bedrijf enorm succesvol geworden, waardoor Shane een vrij rijke man is geworden. Hij gebruikte zijn rijkdom om zijn huis op Martha's Vineyard te verbeteren en een tuin aan te leggen waarin zijn kinderen konden spelen. Er is echter weinig informatie over de carrière van Shane, maar volgens bronnen is Deary Construction een veelgevraagd bedrijf als het gaat om houtconstructies. Als je het niet gelooft, kijk dan zelf op hun website.

Huwelijk met Keri Russell

De twee leerden elkaar in 2006 kennen via wederzijdse vrienden en het duurde niet lang voordat Keri en Shane een koppel werden - ze waren in hetzelfde jaar verloofd en in 2007 trouwden ze en verwelkomden ze hun eerste kind, een zoon River. Vier jaar later werd de familie Deary-Russell groter met een dochter Willa. Hun huwelijk duurde echter nog maar twee jaar, toen Keri een romantische relatie begon met collega-acteur Matthew Rhys. De scheiding verliep in der minne, en ze blijven op goede voet, misschien in het belang van hun twee kinderen, aangezien ze een gedeelde voogdij hebben afgesproken, en Shane heeft Brooklyn verlaten en keert terug naar zijn geboorteplaats.

Het leven na de scheiding

Sinds de scheiding van Keri is Shane vrijgezel gebleven en is hij gefocust op zijn kinderen en zijn ontluikende carrière. In zijn vrije tijd is Shane een amateursurfer met plannen om zichzelf uit te proberen in professionele competitie, maar hij is nog lang niet in de buurt van professioneel niveau.

Dus, weet je hoe rijk Shane Deary is?

Er is niet veel informatie over de carrière van Shane, maar succesvol gemaakt, het heeft deze timmerman zeker miljoenen opgeleverd. Het bedrag van het vermogen van Shane Deary wordt door gezaghebbende bronnen geschat op meer dan $ 1 miljoen, op zijn bankrekening en andere activa.

Aanbevolen