Beroemdheden

Wie is de zus van Kevin James, Leslie Knipfing? Haar bio: nettowaarde, feiten, leeftijd, lengte, echtgenoot

Wie is Leslie Knipfing?

Leslie Knipfing werd geboren op de 17eeNovember 1974, in Mineola, New York State USA, van gedeeltelijk Duitse afkomst, maar wordt waarschijnlijk het best erkend als de zus van beroemde acteurs Kevin James en Gary Valentijn . Ze staat ook bekend om haar werk als manager van Kevin's liefdadigheidsevenementen.

Afbeeldingsbron

Het vroege leven, gezin, broers en onderwijs

Om over haar vroege leven te praten, Leslie Knipfing bracht haar jeugd door in Stony Brook, Long Island, waar ze samen met twee broers werd opgevoed door haar vader, Joseph Valentine Knipfing, Jr., die een verzekeringskantoor oprichtte, en haar moeder, Janet Knipfing, een huisvrouw. Haar broers zijn Kevin George James en Gary Joseph Knipfing - bekend onder zijn artiestennaam Gary Valentine - die beiden als acteurs en komieken betrokken zijn in de entertainmentindustrie. Met betrekking tot Leslie's opleiding is er geen informatie over bekendgemaakt aan de media.

Carrière

Helaas werd Leslie geboren met een zeldzame genetische aandoening genaamd Retinitis Pigmentosa, die het gezichtsvermogen schaadt, dus kon ze geen carrière in de filmindustrie nastreven zoals haar broers deden. In plaats daarvan besloot ze samen te werken met verschillende liefdadigheidsorganisaties om het bewustzijn van de ziekte te vergroten. Verder helpt ze haar broer Kevin James door werken als manager van liefdadigheidsevenementen , en verschijnt vaak naast hem in het publiek. Ook helpt ze mensen met kanker en hiv.

Afbeeldingsbron

Leslie Knipfing Netto waarde

Hoewel ze uit een zeer succesvolle en getalenteerde familie kwam, kon ze vanwege een oogziekte haar droombaan als actrice niet nastreven. Desalniettemin concentreerde ze zich op haar werk als manager van liefdadigheidsevenementen, wat haar vermogen zeker vergroot. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Leslie Knipfing is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 1,5 miljoen is.

Persoonlijke gegevens

Als het gaat om het persoonlijke leven van Leslie Knipfing, heeft ze aan het publiek geen informatie onthuld over de vraag of ze een man / vriend heeft of niet, en haar datinggeschiedenis voor zichzelf houdt. Over haar uiterlijk gesproken, Leslie heeft lang blond haar en lichtbruine ogen. Ze is lang en is 172 cm lang.

Aanbevolen