Beroemde Echtgenoten

Wie is de vrouw van Kevin Owen? Karina Elias Wiki Biografie, leeftijd, familie, kinderen

Wie is Karina Elias?

Karina Steen (meisjesnaam Elias) werd op 31 mei 1989 in de VS geboren onder het sterrenbeeld Tweelingen en heeft de Amerikaanse nationaliteit - ze kwam in de schijnwerpers toen ze trouwde met haar wederhelft, de populaire WWE-worstelaar Kevin Owens.

Bekijk dit bericht op Instagram

Disney date in zijn favoriete park ️?? #disneyanimalkingdom #disneyworld #disney #disneydate

Een bericht gedeeld door karina leila (@xokarinaleila) op 1 april 2019 om 16:39 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Er is niet veel bekend over Karina's achtergrond - hoewel haar man een beroemde worstelaar is en de media meer willen weten over haar en haar verleden - heeft ze besloten haar persoonlijke zaken voor zichzelf te houden.

Karina zou het grootste deel van haar jeugd in Californië hebben doorgebracht - nadat ze zich had ingeschreven op een plaatselijke middelbare school, schreef ze zich in aan het Moreno Valley College en studeerde vier jaar later af met een Associate's degree in Math and Science - ze vervolgde haar opleiding aan de California Baptist University, en studeerde in 2013 af met een bachelor in biologie.

Carrière

Karina praat bijna nooit over haar carrière, omdat ze weet dat ze in de schaduw van haar man zou zijn - haar eerste baan die bij het publiek bekend was, was in Jason's Deli Salad Bar van januari 2014 tot maart 2015. Daarna verhuisde ze naar Skechers als retailer in juni 2015 , en werkt sindsdien met hen samen - ze werkt ook tegelijkertijd aan het Moreno Valley College als aanvullende instructeur, en alsof dat niet genoeg is, maakt Karina sinds mei 2018 deel uit van het Intertek-team en werkt ze als hun Associate Project Coördinator.

Hoewel ze geen actrice is, is Karina wel te zien in de Checkmate-actiemisdaadfilm die in 2015 is opgenomen.

Kevin Owens en Karina Elias

Persoonlijk leven en huwelijk

Karina en Kevin ontmoetten elkaar via internet toen ze in 2006 begonnen met het uitwisselen van berichten op Myspace - ze zouden een maand op internet 'dating' hebben voordat ze elkaar persoonlijk ontmoetten. Een jaar later wisselden ze hun geloften uit - het paar heeft nu samen twee kinderen: een zoon genaamd Owen en een dochter genaamd Elodie, terwijl ze ook een Engelse bulldog hebben genaamd Luna. Afgaande op hun Instagram-berichten zijn ze nog steeds behoorlijk verliefd op elkaar en haten ze het om uit elkaar te zijn.

Karina en haar man hebben twee bijpassende 'K'-tatoeages en de 'Beauty and the Beast'-tatoeages, terwijl Kevin de namen van hun zoon en dochter op zijn pols laat tatoeëren.

Wie is Kevin Owens?

Kevin Yanick Steen werd geboren in Saint Jean sur Richelieu, Quebec, Canada op 7 mei 1984, dus onder het sterrenbeeld Stier en met de Canadese nationaliteit - hij staat bekend als een professionele worstelaar.

Kevin groeide op in Marieville in Quebec samen met zijn broer Edward Lower – hij heeft zowel Franse als Canadese afkomst en spreekt beter Frans dan Engels. Tijdens zijn tienerjaren keek hij altijd naar de Monday Night Raw-show en dat is eigenlijk hoe hij Engels leerde - hij was behoorlijk actief in die tijd omdat hij hockey, voetbal en honkbal speelde, maar hij gaf er nooit genoeg om om een ​​carrière in een van hen te overwegen . Hij blesseerde zichzelf toen hij 11 jaar oud was en kreeg het idee om worstelaar te worden na het bekijken van de beelden van een wedstrijd tussen Diesel en Shawn Michaels in de WrestleMania XI.

Zijn vader steunde zijn interesse in worstelen zeer en stond hem toe om te beginnen met trainen toen hij 14 was, onderwezen door de worstelaar Serge Jodoin, en hij heeft gedurende zijn hele carrière met talloze worsteltrainers gewerkt.

De avond begon leuk...

Gepost door Kevin Owens Aan woensdag 22 november 2017

Hij had zijn eerste wedstrijd op 7 mei 2000, precies op de dag dat hij 16 werd. Hij nam vervolgens deel aan de Born to Bleed-competitie in augustus 2003, en het jaar daarop won hij zijn eerste International Wrestling Syndicate (IWS) Heavyweight Championship toen hij verslagen de generieke – hij verloor de titel op 16 februari 2008 toen El Generico hem versloeg bij Violent Valentine, maar herwon die op 22 maart.

Kevin nam deel aan tal van evenementen en won verschillende kampioenschappen voordat hij op 12 augustus 2014 tekende bij het Amerikaanse professionele worstelbedrijf WWE. Hij werd Kevin Owens tijdens het vechten en werd de NXT-kampioen op 11 februari 2015 toen hij Sami Zayn (voorheen El Generico! ), maar verloor de titel op 4 juli 2014 aan The Beast at the WWE Network special.

Hij won het Intercontinental Championship in februari 2016, maar verloor dat op 3 april van hetzelfde jaar. Vervolgens won hij op 2 april 2017 het Amerikaanse kampioenschap toen hij Chris Jericho bij WrestleMania 33, maar hield de titel slechts twee dagen vast toen hij verloor van Styles bij de drievoudige dreiging van SmackDown.

Kevin is behoorlijk actief op zijn Twitter account - hij lanceerde het in mei 2014 en heeft tot nu toe bijna 6.000 volgers verzameld en meer dan 7.400 keer getweet - zijn beschrijving luidt: 'Een prijsvechter zegt wat hij wil, doet wat hij wil en neemt wat hij wil door fysiek geweld te maken de show van hem.'

Likes en hobby's

Karina brengt het liefst tijd door met haar man en kinderen, ze is dol op talen en spreekt vloeiend Engels en Spaans, terwijl ze ook Amerikaanse gebarentaal kent. Ze is een grote fan van reizen en neemt haar kinderen overal mee naartoe.

Uiterlijk en vermogen

Karina is momenteel 29 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend. Volgens gezaghebbende bronnen wordt het gecombineerde vermogen van Karina en Kevin door bronnen geschat op ongeveer $ 10 miljoen.

Laat ik dit nog eens proberen met een positieve instelling. Prettige kerstdagen en fijne feestdagen van mijn familie voor de jouwe. pic.twitter.com/KSiwclYQI3

— Vecht KO Vecht | Niet @FightOwensFight (@FightKOFight) 25 december 2018

Aanwezigheid op sociale media

Karina is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter-account in juni 2016, maar wordt gevolgd door slechts 150 mensen. Ze zorgt meer voor haar Instagram account waarop ze bijna 40.000 volgers heeft terwijl ze ongeveer 420 foto's heeft gepost.

Aanbevolen