Acteurs

Wie is de echtgenoot van Kim Fields, acteur Christopher Morgan? Zijn Wiki: Netto waarde, leeftijd, opleiding, feiten, huwelijk

Wie is Christopher Morgan?

Christopher Morgan werd geboren in 1976 in de Verenigde Staten van Amerika - er is geen andere openbare informatie over zijn geboortedatum en -plaats - en is een acteur, vooral bekend als de echtgenoot van regisseur en actrice Kim Fields. Hij staat echter ook bekend om zijn werk op het podium, met name op Broadway, en ook voor een paar filmprojecten tijdens zijn carrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

Draaien!!! #essencefestival2018

Een bericht gedeeld door Christopher Morgan (@christopherlmorgan) op 7 juli 2018 om 21:18 PDT

De rijkdom van Christopher Morgan

Hoe rijk is Christopher Morgan? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 8 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in acteren, maar waarschijnlijk ook verhoogd dankzij het succes van zijn vrouw. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en acteercarrière

Toen hij opgroeide, was Christopher erg geïnteresseerd in acteren en begon hij vaardigheden te ontwikkelen om hem te helpen bij zijn ambities. Hij leerde hoe hij zingen en dansen , wat hem uiteindelijk ertoe bracht de nodige vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor theatervoorstellingen. Hij begon op te treden in verschillende lokale shows, voordat hij uiteindelijk kansen vond voor de camera. Een van zijn eerste rollen was in Romance & Cigarettes, een romantische film geregisseerd door John Turturro en met in de hoofdrollen Mandy Moore, Susan Sarandon, Steve Buscemi en Kate Winslet.

Bekijk dit bericht op Instagram

LANG voordat er een Chris & Kim was, nam deze vrouw me in huis. Ze zorgde voor de zielige nieuweling die ik was en dwong haar toenmalige assistent om een ​​bord gestoomde groenten naar binnen te rennen terwijl ik alleen een plakje had voor het avondeten. Ik hou van je Charlot. Rust nu engel. #mentor #MrsG #nomorepain #Iwillseeyouagain #theyorktheatercompany #musicalsinmufti

Een bericht gedeeld door Christopher Morgan (@christopherlmorgan) op 5 augustus 2018 om 20:07 PDT


Zijn volgende opmerkelijke project was Blood of a Champion, een direct-naar-dvd-film met Bokeem Woodbine en Deborah Cox. In 2012 verscheen hij in de komische special getiteld Paul Mooney: The Godfather of Comedy. Christopher vond echter nooit echt zijn pas voor de camera en ging dus door met zijn optredens op Broadway. Uiteindelijk zou zijn populariteit groeien toen hij in verband werd gebracht met Kim Fields, wat leidde tot hun romance en uiteindelijk huwelijk.

Afbeeldingsbron

Kim Fields

Kim Fields is vooral bekend als onderdeel van de sitcom uit de jaren 80, getiteld The Facts of Life, waarin ze de rol van Dorothy Tootie Ramsey speelde. De show is een spin-off van een andere serie - Diff'rent Strokes - en was een van de langstlopende sitcoms van het decennium, met ook Charlotte Rae in de hoofdrol. Na haar run met die serie, werd Kim gecast in een andere sitcom, getiteld Living Single, waarin ze Regine Hunter speelde van 1993 tot 1998. De show is gericht op zes vrienden die in Brooklyn wonen, en laat zowel hun persoonlijke als hun professionele leven zien .

Bekijk dit bericht op Instagram

Wat gek is, is hoe ik eruitzie op deze foto, hoe ik me nu voel: ze willen een verklaring van mij, maar ik weet niet wat ik moet zeggen... Hoe leg ik 40 jaar van al mijn liefde/bewondering/respect/dankbaarheid/vreugde vast /gelach in een verklaring??? Hoe kan ik ze laten begrijpen dat je theater/film/tv-werk geweldig was, met een iconisch hoofdbestanddeel in de kern? Hoe??? (Ik zei toch dat mijn gezicht en geest mij nu weerspiegelen op deze foto)

Een bericht gedeeld door Kim Fields (@kimfieldsofficial) op 6 augustus 2018 om 11:42 uur PDT


In het laatste deel van haar carrière was Fields meer gefocust op reality-televisie, met name tijdens het achtste seizoen van de Bravo Show getiteld The Real Housewives of Atlanta. De show maakt deel uit van The Real Housewives-franchise, met name de derde aflevering na The Real Housewives of Orange County en The Real Housewives of New York City. Ook deed ze mee tijdens de 22ndseizoen van Dancing with the Stars, samen met professionele danseres Sasha Farber, en ze eindigden op de achtste plaats.

Relatie en huwelijk

Kim had een huwelijk voordat ze Morgan ontmoette, met filmproducent Jonathon Freeman, van 1995 tot 2001. Een paar jaar later ontmoette ze Morgan en de twee begonnen te daten, wat leidde tot hun eerste kind, een zoon geboren in 2007, en voorgesteld aan de media via het tijdschrift People. Ze trouwden een paar maanden later tijdens een privéceremonie die werd gehouden door dominee Donnie McClurkin. In 2013, terwijl Kim in de show The Real was, kondigde ze aan dat ze nog een kind verwachtten en eind 2013 verwelkomden ze hun tweede zoon.

Afbeeldingsbron

Volgens rapporten steunt Morgan zijn familie erg en zijn liefde heeft hun banden sterk gehouden. Ze onthulden dat Kim eigenlijk twee miskramen had voordat ze hun tweede zoon kregen. In die moeilijke tijden was hij er met zijn vrouw en hielp hij ook met haar carrière. Hij had ook een hechte band met zijn moeder die jaren geleden is overleden. Er is ook enige controverse rond hen geweest, aangezien een cast van de Real Housewives of Atlanta hem ervan beschuldigde homo te zijn. Dit bracht hem ertoe om te reageren met een openbare verklaring de geruchten op een rustige en duidelijke manier te verlagen.

Is Christopher Morgan op sociale media?

Christopher wijkt af van de norm en heeft geen aanwezigheid op sociale media, zoals accounts die zijn gekoppeld aan Facebook, Twitter en Instagram, wat ongebruikelijk is voor mensen in de entertainmentindustrie. Er zijn talloze andere accounts met de naam Christopher Morgan, maar ze zijn op geen enkele manier met hem verbonden. Zijn vrouw daarentegen is zeer actief online, met accounts op Facebook, Twitter en Instagram, waarop ze haar recente projecten promoot en ook foto's plaatst van haar dagelijkse activiteiten, evenals foto's met vrienden en familie.

Aanbevolen