Acteurs

Wie is Kim Rae-won? Zijn Wiki: Vrouw Lee Yo Won, Getrouwd, Familie, Bruiloft, Huis

Wie is Kim Rae-won?

Kim Rae-won werd geboren op 19 maart 1981 in Gangneung, provincie Gangwon, Zuid-Korea, en is een acteur, vooral bekend bij de wereld vanwege zijn vertolking van Lee Kyeong-min in de romantische tv-dramaserie Rooftop Room Cat in 2003, en ook als Park Sang-min in de romantische komediefilm My Little Bride, naast andere verschillende rollen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door 김래원 ❄ Koreaanse acteur (@kim_rae_won_philippines) op 29 september 2017 om 9:31 uur PDT

Kim Rae-won Wiki: het vroege leven en onderwijs

Kim is erin geslaagd om alle belangrijke details over zijn jeugd te verbergen, inclusief de identiteit van zijn ouders en of hij broers of zussen heeft of niet, maar hij heeft onthuld dat hij een appartement heeft geërfd en ook een behoorlijke som geld heeft ontvangen van zijn grootmoeder als erfenis. Op jonge leeftijd wilde Kim een ​​professionele basketbalspeler worden, maar helaas maakte een enkelpeesblessure een einde aan zijn carrière voordat hij zelfs maar was begonnen, dus nadat die droom was geëindigd, besloot hij een acteercarrière na te streven en schreef hij zich in bij Chung- Ang University, waar hij theater en film studeerde.

Afbeeldingsbron

Carrièrebegin

Kim maakte zijn acteerdebuut in 1997 in het tienerdrama Me, en twee jaar later in de tv-serie School 2. Hij verbeterde geleidelijk met elke nieuwe rol en speelde in 2000 in de tienerdramafilm Plum Blossom, waarna hij verscheen in kleine rollen in verschillende tv-series, waarin hij uiteindelijk werd gekozen voor de hoofdrol in de tv-serie Rooftop Room Cat in 2003, met in de hoofdrol naast Jung Da-bin, Choi Jung-yoon en Lee Hyun-woo.

Stijging naar bekendheid

Hij verscheen in alle 16 afleveringen van de veelgeprezen tv-serie, waardoor hij bekend werd. Daarna ging Kim verder met succesvolle optredens, met in de film My Little Bride naast Geun-young Moon en Sun-yeong Ahn in 2004 - een van zijn meest prominente rollen. Gedurende de jaren 2000 genoot Kim succes, met in de hoofdrol in tv-series als Love Story in Harvard (2004-2005), vervolgens in de film Mr. Socrates (2005), terwijl hij in 2009 speelde in de misdaaddrama-thrillerfilm Insadong Scandal, met Jeong-hwa Eom en Har-ryong Lim. In het volgende decennium veranderde er niets voor Rae-won, met hoofdrollen in succesvolle series als A Thousand Days’ Promise met Soo Ae en Yu-mi Jeong. Nog succesvoller werd hij met de hoofdrol in de dramafilm My Little Hero in 2013, terwijl het publiek verliefd op hem werd toen hij de duizelingwekkende Hong Ji-Hong vertolkte in de romantische tv-dramaserie Doctors (2016). De afgelopen jaren speelde Rae-won in The Prison, daarna de veelgeprezen actiethriller RV: Resurrected Victims, beide in 2017. Verder keerde Kim terug op televisie met de Hoofd rol in de serie Black Knight: The Man Who Guards Me.

Gepost door Kim Rae Won Aan vrijdag 26 augustus 2016

Weet je hoe rijk Rae-won Kim is?

Kim is een begrip geworden in de Koreaanse filmindustrie; hij was te zien in meer dan 25 film- en tv-titels, waarvan sommige zijn rijkdom en populariteit verhoogden, terwijl weinigen geen positieve invloed op zijn carrière hadden. Heb je je desalniettemin ooit afgevraagd hoe rijk Rae-won Kim is, medio 2018? Gezaghebbende bronnen schatten dat zijn vermogen nu meer dan $ 3 miljoen is, verzameld tijdens zijn 20-jarige carrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het was leuk~ Ik zing niet meer... ..^^

Een bericht gedeeld door Raewon Kim (@krw810319) op 20 februari 2017 om 12:10 uur PST

Kent u het persoonlijke leven, zaken, huwelijk en controverses van Kim?

Als het op zijn persoonlijke leven aankomt, is Kim vrij open geweest over ups en downs die achter de camera plaatsvonden. Zijn eerste liefde - vermoedelijk actrice Lee Yo Won - liet een groot spoor op hem na; hij bracht anderhalf jaar samen met haar door, waarna Kim depressief werd en zelfmoordgedachten kreeg, die hij wist te overwinnen. Sinds de breuk is Rae-won vrijgezel en uitsluitend gericht op zijn carrière. In 2011 was hij betrokken bij een woordenwisseling met een serveerster in een bar in Gangnam, Seoul; hij ontkende de beschuldigingen in eerste instantie, maar verontschuldigde zich later voor zijn daden. Volgens berichten dronk hij en was hij een beetje aangeschoten.

[TRANS] #KimRaeWon ’s vriend IG post

Zelfs tantes in de keuken werden gek toen Rae Won kwam keke
Je bent inderdaad geweldig en bedankt?
Stop met vissen en kom in plaats daarvan rondhangen in Miss Park (de naam van het restaurant) #MissPark #KimRaeWon #loyaal #geheugen #vriendschap #mijn jongere broer pic.twitter.com/FITEv3JMg5

— Kim Rae Won Update ⚡️ (@krwupdate) 22 juni 2018

Internetpopulariteit

Sinds de lancering van zijn carrière is Kim ook populair geworden op sociale platforms, met name Instagram en Facebook. Zijn officiële Instagram-pagina heeft bijna 200.000 volgers, met wie hij details uit zijn persoonlijke leven, zijn eigen interesses en ideeën heeft gedeeld, inclusief foto's van plaatsen waar hij bezoeken , en details uit zijn carrière, zoals de aankondiging van de film De gevangenis , naast vele andere berichten. Kim is ook te vinden op Facebook , waarop hij meer dan 25.000 volgers heeft, die dagelijks berichten hebben geplaatst over zijn leven en carrière.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente Zuid-Koreaanse acteur, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's.

Aanbevolen