Zangers

Wie is Kimberly Schlapman? Haar Wiki: Echtgenoot, Nettowaarde, Familie, Baby, Ouders

Wie is Kimberly Schlapman?

Kimberly Schlapman werd geboren op 15 oktober 1969 in Cornelia, Georgia, VS, en is een zangeres, vooral bekend als lid van de countrymuziekband Little Big Town. Ze is een van de stichtende leden van de groep en is vanaf het begin bij hen gebleven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik kan niet geloven dat deze tour bijna voorbij is! Bedankt voor het komen & elke avond meezingen. Je brengt ons zoveel vreugde! #thebandwagontour

Een bericht gedeeld door Kimberly Schlapman (@ohgussie) op 25 augustus 2018 om 12:55 uur PDT

De rijkdom van Kimberly Schlapman

De nettowaarde is ~ $ 2,5 miljoen. Ze staat ook bekend als een kookliefhebber en brengt regelmatig eten samen met haar muziek.

Carrièrebegin

Ze schreef zich in aan de Samford University in Alabama, waar ze lid werd van de acapella-groep van de school. Gedurende deze tijd ontmoette ze en raakte bevriend met Karen Fairchild, en na hun afstuderen verhuisden de twee naar Nashville, Tennessee in de hoop een carrière als soloartiest op te bouwen, en ze deden auditie voor verschillende platenlabels terwijl ze voornamelijk als serveerster werkte.

Uiteindelijk besloten ze in de jaren negentig het duo Little Big Town te vormen, waarbij ze samen zongen in plaats van alleen te werken. Uiteindelijk werden ze vergezeld door Jimi Westbrook en Phillip Sweet, en de groep kreeg een platencontract bij Mercury Nashville Records, maar het contract was niet succesvol omdat ze nooit een single of album met het label uitbrachten. Ze werden uit de selectie geschrapt en in 2001 werkten ze als achtergrondzang voor het album van Collin Raye, getiteld Can't Back Down. Ze deden ook songwritingwerk en kregen in 2002 een tweede contract, dit keer met platenmaatschappij Monument Records.

De opkomst van Little Big Town

In hetzelfde jaar bracht de band hun eerste, titelloze album uit, dat hitlijsten opleverde als Everything Changes en Don't Waste My Time. Kort na de release van hun album ondervond de groep problemen met hun respectievelijke persoonlijke leven, en nadat de Nashville-vestiging van Monument was ontbonden, verliet de groep de groep en nam dagbanen aan om meer geld te verdienen. Desondanks bleef de groep optreden en touren, en in 2005 tekenden ze bij Equity Music Group en brachten ze de single Boondocks uit, wat leidde tot hun tweede album getiteld The Road to Here, dat hun eerste top vijf hit op Hot Country Songs produceerde. , en ook een aantal top 20 hits. Het werd platina gecertificeerd in de VS en leidde tot een vervolgproject genaamd A Place to Land, later opnieuw uitgebracht met vier nieuwe nummers. De groep opende vervolgens voor Carrie Underwood tijdens haar Carnival Ride Tour, maar in 2009 hadden ze hun eerste headliner-tour in Jacksonville, Florida, die een maand duurde. In datzelfde jaar werd de groep voor het vierde jaar op rij genomineerd bij de CMA Awards als Vocal Group of the Year.

Latere carrière

In 2010 bracht Little Big Town een nieuwe single uit - Little White Church - als aanloop naar hun vierde studioalbum getiteld The Reason Why. De single scoorde hoog en na de release van het album werkten ze als openingsact voor Sugarland voordat ze op hun eigen tournee gingen, genaamd The Reason Why Tour.

Twee jaar later brachten ze hun vijfde album uit, getiteld Tornado, en de eerste single werd hun eerste nummer één hit in Hot Country Songs en hun eerste single die een platina-certificering ontving. Hun nummer Pontoon won ook een Grammy Award voor Best Country Duo/Group Performance en het album werd later gecertificeerd als goud. Een paar andere nummers van hun album kwamen in kaart en ze gingen op tournee met andere muziekgroepen.

12 jaar geleden zei ik van wel tegen deze geweldige man! Ik ben God zo dankbaar voor elk moment en geschenk van deze zoete reis. ️ https://t.co/eL7WEXKDAj pic.twitter.com/RRTh4RkAUW

- Kimberly Schlapman (@ohgussie) 28 november 2018

In 2014 namen ze hun zesde studioalbum op getiteld Pain Killer, wat ertoe leidde dat de groep werd uitgenodigd voor de Grand Ole Opry door Reba McEntire. De groep was genomineerd voor vijf CMA Awards dat jaar, en won Song of the Year met Girl Crush. Een paar van hun laatste projecten omvatten hun zevende studioalbum getiteld Wanderlust en ze werden ook de eerste act in de geschiedenis die een residentie had in het Ryman Auditorium in Nashville.

Priveleven

Kimberly is sinds 2006 getrouwd met Stephen Schlapman en ze hebben samen een dochter; ze hebben ook geadopteerd een andere dochter. Voorafgaand aan Stephen was ze getrouwd met Steven Roads, die in 2005 aan een hartaanval stierf, waarna ze Stephen ontmoette die haar hielp herstellen van het verlies. Een van haar dochters is vernoemd naar de beroemde zangeres Dolly Parton, een van Kimberly's muzikale inspiratiebronnen. Het gezin woont in Nashville, Tennessee.

Gelukkig nieuwjaar!! ?

Gepost door Kimberly Schlapman Aan dinsdag 1 januari 2019

Aanbevolen