Websterren

Wie is Kindly Keyin? Wiki Biografie, leeftijd, vriendin, vermogen, familie

Wie is Kindly Keyin?

Kindly Keyin werd geboren op 14 september 1987 in Californië, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend om zijn kanaal met dezelfde naam, gericht op gezinsvriendelijke gamecontent. Hij staat bekend om het plaatsen van video's op mobiele en onafhankelijke games die bedoeld zijn voor een jong publiek.

ZEKER DE DOMSTE MANIEREN OM TE STERVEN… | Domme manieren om te sterven mobiel spel: https://t.co/gkUeKkliW5 via @Youtube

- Dan (@kindlykeyin) 28 januari 2019

De netto waarde van vriendelijk Keyin

Hoe rijk is Kindly Keyin? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van ongeveer $ 5,9 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Zijn online bekendheid heeft hem talloze andere kansen opgeleverd, naast de samenwerking met andere spraakmakende YouTube-kanalen. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en gamen

Er is heel weinig bekend over de jeugd van Kindly Keyin en zijn familie, zelfs geen details over zijn opleiding. Wat wel bekend is, is dat hij zijn interesse in videogames begon toen hij acht jaar oud was, toen hij de videogame begon te spelen Mega Man X , ook wel bekend als Rockman X in Japan, maakt deel uit van de Mega Man-serie, een videogameplatformgame-serie gemaakt door Capcom en gericht op het titulaire personage. De videogame is een voortzetting van Mega Man en introduceerde nieuwe mogelijkheden voor de spelers, waaronder klimmuren.

De videogames zouden uiteindelijk populair worden, net als een van de meest gevierde personages van Capcom. Dit begon zijn levenslange interesse in gamen, hoewel hij zich concentreerde op andere dingen in zijn leven, zoals zijn school en later op een baan. Uiteindelijk besloot hij zich weer te concentreren op zijn passie voor gamen en ontdekte hij dat de website YouTube een geweldig platform was om een ​​carrière op te bouwen.

graag dan

michelle makori wikipedia

YouTube-begin

Youtube is een website voor het delen van video's die eigendom is van Google, waarmee gebruikers video-inhoud kunnen maken, uploaden, bekijken, beoordelen, rapporteren, reageren op en zich abonneren op andere gebruikers. YouTube bevat vaak door gebruikers gemaakte inhoud en de populariteit ervan heeft er ook toe geleid dat verschillende bedrijven in de website hebben geïnvesteerd. Inhoud op YouTube omvat videoclips, muziekvideo's, films, trailers, livestreams, videobloggen en nog veel meer. In de tijd dat Kindly Keyin geïnteresseerd raakte in de website, wilde hij zich onderscheiden van de concurrentie omdat er al veel gevestigde gaming YouTubers aanwezig waren.

Hij begon zijn kanaal in 2016 met het uploaden van zijn meest memorabele game – Mega Man X – en begon al snel ook met andere content. Hij richtte zijn kanaal op gezinsvriendelijk worden, met zijn video's gericht op kinderen en de games die ze waarschijnlijk zouden spelen, vooral op mobiele games die gemakkelijk toegankelijk waren. Later begon hij ook met het promoten van onafhankelijke games, omdat veel van de reguliere games al andere populaire YouTubers hadden. Dit hielp op zijn beurt zijn populariteit aanzienlijk te vergroten, en al snel zou zijn abonnement groeien tot meer dan 1,3 miljoen. Hij uploadt regelmatig en krijgt honderdduizenden views voor zijn video's.

Meest populaire inhoud

In de afgelopen maanden hebben zijn video's over bepaalde videogames de meeste views gekregen, waardoor hij zich op dit moment op die games concentreert. Een paar van zijn meest populaire video's zijn voor de game Hallo Buurman , een survival-horror stealth-game; het doel van de speler is om een ​​geheim te ontdekken door toegang te krijgen tot de kelder van het huis van een buurman. Het ongebruikelijke aan deze game is dat de kunstmatige intelligentie het gedrag van de buurman verandert op basis van je eerdere acties, wat betekent dat de buurman vallen kan zetten of paden kan volgen die de speler eerder gebruikte. De game is opgedeeld in verschillende delen en zijn populariteit heeft ertoe geleid dat de ontwikkelaars extra content voor de game hebben uitgebracht. Ondanks het feit dat het gemengde beoordelingen krijgt, blijft het een populaire keuze voor veel gamers die het spel vermakelijk vinden.

Een ander spel waar Kindly Keyin bekend om staat, is het massale spel voor meerdere spelers genaamd Roblox, waarmee gebruikers hun games kunnen ontwerpen en games kunnen spelen die door andere gebruikers zijn gemaakt. De videogame maakt gebruik van Lego-achtige blokken en zijn populariteit heeft geleid tot ongeveer 70 miljoen actieve maandelijkse gebruikers. De vrijheid voor gebruikers om hun eigen inhoud te maken en anderen te spelen, zorgt voor een bijna oneindig aantal mogelijkheden, wat op zijn beurt heeft geleid tot de toegenomen populariteit van het spel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nu ik weer thuis ben, dacht ik dat ik wat foto's van onze vakantie zou delen! Wat een geweldige ervaring! Laat het me weten als jullie meer foto's willen zien. ?

Een bericht gedeeld door graag dan (@kindlykeyin) op 28 april 2018 om 18:02 PDT

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Kindly Keyin getrouwd is met Jessie, die als gast in verschillende van zijn video's te zien was. De twee maakten eind 2018 via een video bekend dat ze een baby zouden krijgen, die een paar maanden later werd geboren. Veel van zijn volgers hebben het paar en het kanaal zeer gesteund. Hoewel hij een beetje over zijn persoonlijke leven heeft gedeeld, blijft veel ervan verborgen voor het publiek.

Het is bekend dat hij in Californië woont en verschillende van zijn fans hebben hem in het openbaar ontmoet. Afgezien van zijn YouTube-account, is hij uitgebreid naar andere sociale-mediawebsites om zijn inhoud te promoten. Hij heeft een account op Twitter dat hij gebruikte om zijn video's en recente optredens te promoten. Hij heeft ook een Instagram-account met veel persoonlijke foto's, ook met zijn gezin. Hij heeft ook een Facebook-pagina, maar die is sinds 2016 niet meer actief. Hij doet veel buitenactiviteiten en reist. Het gezin heeft ook een hond.

Aanbevolen