Tv-Beroemdheden

Wie is Kit Hoover van Road Rules? Haar Wiki: Echtgenoot, Affaire, Gewichtsverlies, Familie, Metingen, Salaris, Netto waarde, Getrouwd

Wie is Kit Hoover van Road Rules?

Geboren Catherine Hoover onder het teken van Leo op de 29evan juli 1970, in Atlanta, Georgia, VS van Ierse afkomst, 'Kit' Hoover is een tv-persoonlijkheid, sportverslaggever en televisiejournalist. Ze is misschien het best bekend om haar aanwezigheid als co-host van Access Hollywood Live naast Billy Bush, maar heeft sinds 1995 een aantal andere functies op verschillende tv-zenders gehad in de vaak lucratieve sportcasting-business.

Bekijk dit bericht op Instagram

Haar gaan we???? Wat denk je?? #longhairdontcare

Een bericht gedeeld door Kit Hoover (@kithoover) op 4 juni 2018 om 12:54 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Kit werd geboren in een familie van onbekend aantal leden, met niet-geïdentificeerde ouders en hun beroepen; het lijkt er niet op dat Kit broers en zussen heeft. Er is ook vrijwel geen informatie over haar vroege jeugd, inclusief haar interesses en hobby's, maar het is bekend dat ze naar de Marist High School in Atlanta ging, waar ze uitblonk in allerlei soorten hardlopen, omdat ze de driejarige opeenvolgende winnaar was van zowel één als twee kilometer hardlopen. In een later interview onthulde ze dat ze voor het eerst begon te rennen toen ze nog maar acht jaar oud was, samen met haar vader - haar eerste run was bergopwaarts en ze beweert dat het erg moeilijk was, maar toen ze het eenmaal voltooid had, zei ze dat ze verslaafd was over hardlopen en dat ze zich nu haar leven niet meer zonder kan voorstellen. Uiteindelijk bleef ze competitief hardlopen tijdens haar studententijd aan de University of North Carolina in Chapel Hill, waar ze in 1991 afstudeerde met een Bachelor of Arts-graad in journalistiek.

Carrière

Hoewel dit niet helemaal te maken heeft met haar huidige baan, maakte Kit haar filmdebuut als castlid in Road Rules: USA – The First Adventure in 1995, maar er is geen andere informatie over Kits vroege dienstverband, en het is niet bekend waarom ze voor deze stint. In 1997 kreeg ze echter haar eerste journalistieke baan als entertainmentcorrespondent voor American Journal. In hetzelfde jaar trad ze in dienst bij Fox News als correspondent voor het nieuwsmagazine Fox Files, en vervulde ze tegelijkertijd de positie van correspondent voor The Pulse en Celebrity Spotlight, die ze beide behield tot augustus 2003, toen ze zich aansloot bij ESPN als co-host van de live ochtendshow getiteld Cold Pizza op ESPN2. Ze promoveerde in januari 2004 tot hoofdfunctie en veldreporter voor tennisevenementen, waarna ze verslag deed van verschillende grote evenementen, zoals de Olympische Zomerspelen van 2004, de Super Bowl van 2004 en 2005, de World Series 2004 en 2005 en de NBA Finals van 2004. . Van 2006 tot 2008 was ze correspondent voor TV Guide Channel, en vanaf 2008 presenteerde ze ook voor Six Flags TV. Ten slotte verving ze in 2010 Nancy O'Dell als co-host van Access Hollywood Live, waar ze nog steeds werkzaam is. .

hou van het leven

Wat betreft Kit's romantische betrokkenheid, er is een gebrek aan informatie over haar relaties voorafgaand aan haar openbare omgang met haar nu echtgenoot. Op een gegeven moment begon Kit te daten met de producer Crowley Sullivan, die ook de voormalige directeur van programmering en acquisities is voor ESPN Classic. De twee hebben ervoor gekozen om hun trouwdatum niet met het publiek te delen, dus dit blijft onbekend, maar samen hebben ze een zoon en twee dochters – hun dochters heten Hayes en Campbell, terwijl hun zoon de naam van zijn vader draagt.

Gefeliciteerd met je verjaardag Dadio!! Wij houden van jou. ?

Gepost door Kit Hoover Aan zaterdag 27 mei 2017

Wat is de nettowaarde van Kit Hoover?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kit Hoover medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Kit's opgebouwde rijkdom bijna $ 3 miljoen is, terwijl haar jaarsalaris $ 400.000 zou zijn. De groei van haar vermogen is grotendeels geholpen door haar successen in de nieuwsindustrie, terwijl de grootste bijdrage waarschijnlijk komt van haar langdurige aanwezigheid op Access Hollywood Live. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Helloooooo @kristencavallri – Ik ben dol op je hippe, naakte hakken van @Chineselaundry ️❤️ pic.twitter.com/AqBwEuQk8l

— Kit Stofzuiger (@KitHoover) 5 april 2016

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren verslaggever, wordt gezegd dat haar vitale statistieken 36-23-35 zijn, haar lengte is slechts 1,52 m en haar gewicht 56 ​​kg. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als zandloper, terwijl haar haarkleur donkerbruin is en haar ogen donkerbruin. Ten slotte is haar bh-maat 34B, terwijl haar voet- en kledingmaten niet worden bekendgemaakt.

Aanwezigheid op sociale media


Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve verslaggevers om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de tv-netwerken waarvoor ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen netto waarde. Sara zelf lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien ze vrij alomtegenwoordig is op de meeste sociale netwerken. Haar Facebook-account wordt gevolgd door meer dan 14.000 mensen, terwijl haar Twitter-account een iets hogere 29.000 volgers heeft en haar Instagram-account door nog meer 41.300 fans.

Aanbevolen