Muzikanten

Wie is de ex-vriendin van Kristen Stewart, Lynn Gunn? Haar Wiki: Gay, Ouders, Broers en zussen, Nettowaarde, Relaties

Wie is de ex-vriendin van Kristen Stewart, Lynn Gunn?

Lyndsey Gunnulfsen werd geboren op 15 maart 1994 in Boston, Massachusetts, VS, en is een muzikant, vooral bekend als de ritmegitarist en zanger van de rockband PVRIS, en sinds 2012 een van de oprichters van de band.

https://www.instagram.com/p/BfWaAxkBvQM/?utm_source=ig_web_copy_link

De rijkdom van Lynn Gunn

Hoe rijk is Lynn Gunn? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in de muziekindustrie. Haar werd enigszins berucht toen werd gemeld dat ze een relatie had met actrice Kristen Stewart. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt echter verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van muziek

Er is heel weinig informatie beschikbaar over de beginjaren van Lynn, omdat ze het meeste buiten de media-aandacht heeft gehouden. Het is bekend dat ze van jongs af aan van muziek hield en aanvankelijk gitaar begon te spelen toen ze de gitaar van haar broer stal om uit te proberen. Sindsdien heeft ze een sterke interesse ontwikkeld in het nastreven van een carrière die verband houdt met haar liefde voor muziek.

PVRIS

Gunn begon aanvankelijk een metalcoreband genaamd Operation Guillotine naast Alex Babinski en Brian Macdonald. Later voegden ze Brad Griffin toe als drummer, en de band bracht hun eerste EP uit in 2013 en beschrijft zichzelf als een post-hardcore band. Ze speelden aanvankelijk sporadisch, maar zouden aan populariteit winnen na het winnen van een Ernie Ball's Battle of the Bands-competitie. Ze deden mee aan de wedstrijd als Parijs, maar veranderden de naam al snel in PVRIS om juridische redenen. Ze namen al snel afscheid van hun drummer, maar gingen verder als trio en begonnen al snel te touren met bands als A Loss For Words, City Lights en Veara.

Hun geluid veranderde drastisch toen ze begonnen met het maken van hun eerste studioalbum getiteld White Noise, elektronische en pop-elementen in hun muziek integreerden, vervolgens tekenden bij Rise en Velocity en muziek uitbrachten waarmee ze de aandacht zouden trekken van populaire publicaties zoals The Huffington Post. PVRIS zou binnenkort in Japan touren als onderdeel van de Ice Grills 2014-tour, voordat ze officieel hun debuutalbum aankondigden. Ze bleven toeren met andere bands, voornamelijk als voorprogramma, en in 2015 wonnen ze een prijs voor Beste Internationale Nieuwkomer.

Later werk

Hun succes als band leidde ertoe dat ze op tal van evenementen te zien waren, en in 2016 begonnen ze aan hun eerste Amerikaanse headliner-tour en begonnen ze aan een tweede album te werken in de stad Utica, in een opnamestudio die zogenaamd in een spookkerk zou zijn. . In 2017 kondigden ze aan dat het album bijna gelanceerd werd, ondertussen ook bezig met een korte Europese Tour. Het album getiteld All We Know of Heaven, All We Need of Hell werd aangekondigd met previewsingles, totdat het in augustus officieel werd uitgebracht.

PVRIS is genoemd als een band die dromerige elektronische muziek combineert met de donkere en zware beat van rock, en staat bekend als een mix van electro-pop en rock. Ze zijn ook beschreven als alternatieve rock, post-hardcore, pop, electropop en psychedelisch.

https://twitter.com/LYNNGVNN/status/984206226182455297

Relaties en seksualiteit

Het is bekend dat Gunn lesbisch is; ze zei aanvankelijk dat ze dat deel van haar leven privé wilde houden, maar besloot dat het iets was dat openbaar moest worden gedeeld. Ze zei dat ze veel interactie heeft met fans over homo zijn en ermee in het reine komen, en dat het prima is om je mening te uiten zolang het iets positiefs en heilzaams is. Ze had een relatie met gitarist en zanger Alexa San Roman, vooral bekend als onderdeel van de band Love, Robot.

Een van haar meest opvallende relaties was met actrice Kristen Stewart in 2015, bekend van haar rol in films als The Twilight Saga-filmserie, Panic Room en Snow White and the Huntsman. Ze heeft in de loop van haar carrière verschillende prijzen ontvangen, waaronder een Cesar Award voor beste vrouwelijke bijrol voor haar werk in de Franse film Clouds of Sils Maria, waarmee ze de eerste Amerikaanse vrouw is die de prijs wint. Ze is in het verleden bekend geweest met vrouwen, maar heeft ook verklaard dat ze biseksueel is.

Zit Lynn Gunn op sociale media?

Net als tal van muziekpersoonlijkheden en muzikanten, is Lynn zeer actief op sociale media via websites zoals Instagram en Twitter. Ze gebruikt haar accounts om een ​​aantal van haar recente werk en projecten te promoten, waaronder haar recente optredens. Ze plaatst ook veel foto's en informatie over enkele van haar recente reizen, waaronder het touren van de band.

Aanbevolen