Beroemdheden

Wie is KSI-vriendin vandaag? Wiki Biografie, relaties, datingzaken

KSI Wiki Biografie

Olajide William 'JJ' Olatunji werd geboren in Londen, Engeland, VK op 19 juni 1993 onder het sterrenbeeld Tweelingen en heeft de Britse nationaliteit - beter bekend als KSI, hij is populair vanwege zijn YouTube-kanaal KSIOlajidebtHD

Bekijk dit bericht op Instagram

Lees er alles over?: @bastakespics

Een bericht gedeeld door KSI (@ksi) op ​​4 mei 2019 om 7:42 uur PDT

Wie is KSI-vriendin vandaag?

KSI lijkt op dit moment single te zijn. Hij was aan het daten met een andere YouTuber (YouTubers daten meestal met andere YouTubers, omdat het een heel unieke manier van leven is) Seana Cuthbert, die de bijnaam Seanyyy draagt. Hun relatie duurde twee jaar, toen Seana degene was die ermee ophield - op basis van haar bekentenis had KSI vanwege zijn YouTube-carrière geen tijd voor haar en werd ze gewoon ziek van het gebrek aan aandacht.

Het vroege leven en onderwijs

KSI groeide op met zijn ouders en zijn jongere broer Deji in Watford, Hertfordshire. Er is niet veel bekend over KSI's vroege leven en achtergrondverhaal, aangezien hij deze zaken liever voor zichzelf houdt - zijn broer is een succesvolle YouTuber net als hij, en runt zijn deji kanaal, dat bijna 10 miljoen abonnees telt.

Nadat KSI was afgestudeerd aan de Berkhamsted School, besloot hij geen hbo-opleiding te volgen, maar zich liever te concentreren op zijn carrière als YouTuber.

KSI

De lancering van zijn carrière op YouTube

De carrière van KSI begon toen hij op 24 april 2008 zijn JideJunior-kanaal op YouTube creëerde, en waarop KSI voornamelijk FIFA-video's uploadde - het is niet langer actief.

Op 26 januari 2011 lanceerde hij zijn huidige kanaal, getiteld KSILajidebtHD die nu meer dan zeven miljoen abonnees en meer dan een miljard views van al zijn video's samen telt. Vier jaar na de lancering van zijn belangrijkste YouTube-kanaal lanceerde KSI samen met Behzinga (Ethan Payne), Miniminter (Simon Minter), Zerkaa (Josh Bradley) en TBJZL (Tobi Brown) de Sidemen YouTube-kanaal op 14 juni 2015. De groep richt zich alleen op het uploaden van grappige video's, inclusief uitdagingen en grappen, en het kanaal heeft tot nu toe bijna vijf miljoen abonnees en meer dan een half miljard views van al hun video's samen.

Begin 2017 nam KSI een pauze van het plaatsen van video's op zijn kanaal, later legde hij uit dat dit kwam omdat hij een hekel had aan de richting die de hele YouTube-community opging. In de zomer van hetzelfde jaar verliet hij de Sidemen-groep vanwege een meningsverschil met een van zijn leden - het conflict zorgde ervoor dat hij diss-video's maakte van de Sidemen-leden, die reageerden met hun diss-video's (die echter nergens toe leiden). Dankzij het probleem dat hij had met zijn visum toen hij uit de VS zou worden gedeporteerd, keerde hij terug naar het landhuis waarin hij woonde met de Sidemen-leden, loste het team de problemen tussen hen op en werd KSI een deel van de groep nog een keer.

Mensen dachten dat de oorlog van KSI tegen de Sidemen was geschreven om meer fans aan te trekken (wat ze ook kregen), en de YouTuber Joe Weller maakte een diss-video waarin hij hen bekritiseerde - dit resulteerde in KSI die Weller uitdaagde om een bokswedstrijd , die plaatsvond op 3 februari 2018. KSI won het gevecht in minder dan twee minuten door een technische knock-out, won vervolgens de YouTube Boxing Championship Belt en omdat de video van het gevecht een enorm aantal views verzamelde (21 miljoen op één dag) , gingen de gevechten door terwijl KSI de broers Paul uitdaagde (meer YouTubers). KSI vocht tegen de oudere broer Logan, terwijl zijn broer Deji tegen de jongere broer Jake vocht. De gevechten eindigden in remises en werden uitgeroepen tot het grootste evenement in de geschiedenis van YouTube.

KSI als schrijver

Hoewel hij deel uitmaakt van deze virtuele online wereld, publiceerde KSI een boek tegen het internet getiteld KSI: I Am A Bellend - uitgebracht in het VK op 24 september 2015 en een paar dagen later in de VS met een iets andere titel - KSI: Ik ben een hulpmiddel. Het boek volgt alles wat de YouTuber is overkomen tijdens zijn bestaan ​​op internet, en wordt beschouwd als een frontale aanval op de internetwereld.

Om zijn boek te ondersteunen, ging KSI op tournee op de dag dat het werd uitgebracht, die 11 dagen duurde.

Rap carrière

KSI is niet alleen een YouTuber, schrijver en parttime bokser, maar is ook een succesvolle rapper. In 2011 bracht hij de Heskey-tijd nummer met een andere YouTuber genaamd Randolph - het nummer gaat over de populaire voetballer Emile Heskey en al zijn gemiste schoten in de FIFA-videogame.

Na het succes van Heskey Time bracht KSI in maart 2015 zijn eerste solonummer uit, Lamborghini, en in oktober zijn eerste Extended Play (EP) genaamd Keep Up. Niemand had verwacht dat de EP zo'n groot succes zou worden, maar het kwam op #1 in de UK R&B Albums Chart.

KSI heeft tot nu toe vier EP's uitgebracht en maakt nog steeds muziek.

pic.twitter.com/lgaSJGNI5p

- KSI (@KSIOlajidebt) 31 mei 2019

controverses

In 2012 verbood Microsoft KSI van de Eurogamer-expo gameshow - volgens Microsoft viel KSI vrouwen die het evenement bijwoonden seksueel lastig en uploadde vervolgens een video ervan op zijn YouTube-kanaal. Zijn manager probeerde de zaken recht te zetten door zich in zijn naam te verontschuldigen: 'Seksisme is niet iets dat hij goedkeurt of waarmee hij geassocieerd wil worden. Hij wil zich verontschuldigen voor elke overtreding die de video van 15 maanden geleden mogelijk heeft veroorzaakt in de korte tijd dat hij op zijn YouTube-kanaal stond, verwijzingen ernaar en vervolgens gebruikt door andere mensen.'

KSI's relaties en datingzaken

KSI blijft nogal geheimzinnig als het gaat om zijn vroegere en huidige zaken. Het publiek weet alleen van zijn tweejarige relatie met collega YouTuber Seana Cuthbert – hij houdt alle anderen verborgen. Het lijdt geen twijfel dat de populaire YouTuber in deze jaren bij anderen is geweest, maar deze zaken houdt hij voor zich.

Problemen tussen KSI en zijn broer Deji

Deji was net zo populair op YouTube als zijn broer. In november 2018, Deji heeft details gelekt van de persoonlijke bankrekening van KSI toen hij een andere YouTube-beroemdheid, Randolph genaamd, verwierp. KSI was er niet blij mee en vroeg zich af waarom zijn ouders hem dat lieten doen. Deji verontschuldigde zich in januari 2019 voor zijn gedrag, maar hij maakte de video dezelfde maand weer beschikbaar voor het publiek. Daarna kondigde KSI op zijn sociale mediaplatforms aan dat hij klaar was met Deji.

Het maken van de Guinness World Records Gamer's Edition

Er zijn veel rare Guinness World Records en andere gerelateerd aan gaming. Begin 2013 speelde KSI een potje FIFA tegen de computer en scoorde 190 goals terwijl het vorige record 110 was, en dit leverde hem een ​​plaats op in de Guinness World Records Gamer's Edition in 2013. De video is te vinden op YouTube, getiteld KSI VS FIFA // The Record Slam (EP14) .

Uiterlijk en vermogen

Ksi is momenteel 25 jaar oud. Hij heeft kort zwart dreadlockhaar en bruine ogen, is 1,78 m lang en weegt ongeveer 77 kg.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van KSI geschat op meer dan $ 11 miljoen en stijgt het altijd dankzij zijn YouTube-kanaal en zijn rapcarrière - hij bezit twee dure auto's, waaronder een Lamborghini Aventador en een Porsche.

Gepost door KSI Aan donderdag 29 november 2018

Aanwezigheid op sociale media

Omdat het een populaire YouTuber is, wordt verwacht dat KSI ook actief is op andere populaire sociale-mediaplatforms – hij lanceerde zijn Twitter-account in maart 2011 en heeft tot nu toe meer dan 4,8 miljoen volgers verzameld, maar heeft minder dan 700 keer getweet. Zijn Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 6,3 miljoen mensen, terwijl hij meer dan 140 foto's heeft geüpload - hij heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door meer dan 2,3 miljoen fans.

Olajide William 'JJ' Olatunji werd geboren in Londen, Engeland, op 19 juni 1993, dus onder het sterrenbeeld Tweelingen en met de Britse nationaliteit - beter bekend als KSI, draait zijn populariteit om zijn YouTube-kanaal.

Aanbevolen