Journalisten

Wie is KTLA 5 News-weerverslaggever Liberte Chan? Haar Wiki: Leeftijd, Geboorte, Salaris, Ouders, Echtgenoot

Wie is KTLA 5 News-weerverslaggever Liberte Chan?

Liberte Chan, geboren op een niet-gespecificeerde datum in de vroege jaren '80 in Los Angeles, Californië, VS, is een weerman, nieuwsverslaggever en meteoroloog van blanke en Aziatische etniciteit. Ze is misschien het best bekend om haar schermtijd als meteoroloog op de KTLA-nieuwszender, maar heeft een aantal andere professionele opdrachten in de nieuwsindustrie gehad, via verschillende tv-kanalen. Ze is al meer dan tien jaar actief in de soms lucratieve weercasting-business.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zoek wat schaduw en een goede hoed (bij voorkeur een lichtgekleurde, niet zoals degene die ik draag?) ... het is heet! ☀️☀️☀️ #saturdayvibes

Een bericht gedeeld door L I B E R T E (@libertechan) op 5 mei 2018 om 13:40 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Liberte werd geboren uit een blanke vader en een Chinese moeder, evenals twee oudere broers. Het is niet bekend wanneer Liberte geïnteresseerd raakte in het beroep dat ze vandaag de dag heeft, vooral gezien het feit dat ze opgroeide als een competitieve kunstschaatsster, die eerste plaatsen behaalde in zowel singles als pairs. Naar verluidt, op een bepaald moment in haar tienerjaren, vertelde Liberte haar moeder dat ze geïnteresseerd was om weerlezer te worden, maar haar moeder stond erop dat ze eerst haar studie zou afmaken en dan niet alleen weerlezer zou worden, maar ook naar een paar andere rollen zou kijken die vergelijkbaar zijn met het genoemde beroep. Een andere onbevestigde overtuiging is dat Liberte vroeger bang was voor het publiek, hoewel ze al een kunstschaatsster was die bij tal van gelegenheden voor veel mensen optrad. Toch koos ze ervoor om deze carrière voort te zetten ondanks haar angst. Wat haar opleiding betreft, ging ze eerst naar de Marlborough School, waar ze zich liet inschrijven en vervolgens naar de Universiteit van Massachusetts ging, waar ze afstudeerde met een bachelor in journalistiek. Later ging ze ook naar de University of Southern California en studeerde af met een master in gezondheid en communicatie.

Carrière

Na haar afstuderen zocht Liberte werk en werd uiteindelijk aangenomen door een ambtenaar van de aan CW gelieerde zender KTLA-5, gevestigd in Los Angeles, Californië, in 2003. Tijdens de eerste jaren van haar dienstverband kreeg ze de kans om samen te werken met Harold 'Hal' Fisher, een zeer beroemde late nieuwslezer, als een van de schrijvers van zijn nieuwsshow van een uur, getiteld News at 10. Na een paar jaar in KTLA-5 kreeg Liberte uiteindelijk een betere werkkans in de Central Coast van de regio Californië, in het in Santa Barbara gevestigde KCOY-TV, aangesloten bij CBS; het kanaal werd uiteindelijk omgedoopt tot KKFX-TV, na Fox netwerk eigendom nam. Rond dezelfde tijd kreeg Chan de kans om deel te nemen aan het maken van een reeks nieuwsverhalen over de reclassering in Santa Barbara County, en werd uiteindelijk publiekelijk erkend voor haar inspanningen door de toenmalige gouverneur van Californië, Jerry Brown. Omdat haar successen in de nieuwsindustrie bijdroegen aan de groei van haar naam, werd ze opgemerkt door een NBC-functionaris en verkreeg ze zo de positie van nieuwsanker op doordeweekse ochtenden bij de NBC-gelieerde KMIR-TV. In 2010 keerde ze echter terug naar KTLA-5, waar ze nog steeds werkzaam is.

Girl power op KTLA 5 Nieuws vandaag Lu Parker Courtney Friel

Gepost door Vrijheid Chan Aan woensdag 13 september 2017

hou van het leven

Hoewel er niet veel details over het vroege romantische leven van Liberte bekend zijn, is het algemeen bekend dat ze al enkele jaren een relatie had met acteur en zanger Brian Chase voordat hij haar ten huwelijk vroeg, en ze trouwden in 2012 in de tuin van Greystone Mansion in Beverly Hills, in een ogenschijnlijk luxueuze ceremonie. Helaas voor de twee bleek het huwelijk een slechte beslissing te zijn, aangezien ze slechts een paar jaar later de scheiding aanvroegen, op een onbepaalde datum. Wat betreft alle andere partners die de beroemdheid mogelijk heeft gehad, blijft het een mysterie totdat Chan deze informatie zelf aan de media bekendmaakt.

Wat is de nettowaarde van Liberte Chan?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Liberte Chan medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Libertes geaccumuleerde rijkdom bijna $ 3 miljoen bedraagt, terwijl haar jaarsalaris wordt geschat op meer dan $ 500.000, grotendeels geholpen door haar talrijke successen in de nieuwsindustrie, terwijl de grootste bijdrage is voortgekomen uit haar langdurige aanwezigheid op KTLA-5. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Geweldig evenement + geweldige kleding = perfectie @TheLeague_LA @Vier seizoenen @LKBennettLonden @HostEricaOlsen pic.twitter.com/sdaUrPxJBw

- Liberté Chan (@libertechan) 13 mei 2017

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de weerlezer en nieuwsanker, zijn haar vitale statistieken niet beschikbaar, terwijl verschillende bronnen beweren dat haar lengte 1,65 m is, en er zijn momenteel geen schattingen met betrekking tot het gewicht van de beroemdheid. Haar haar is donkerbruin evenals haar ogen, terwijl haar voetmaat ook onbekend blijft.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve weerlezers en nieuwsankers om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de kanalen waarvoor ze werken te vergroten, en dus hun eigen vermogen. Het lijkt erop dat Liberte zelf een behoorlijk actieve abonnee is van deze trend, omdat ze als alomtegenwoordig kan worden beschouwd op de meeste sociale-medianetwerken. Eerst en vooral heeft haar Facebook-pagina een huidige massa van bijna 72.000 volgers, terwijl haar Twitter-account een aanzienlijk lagere 27.600 volgers heeft. Last but not least wordt haar Instagram-pagina momenteel actief gevolgd door meer dan 31.400 fans.

Aanbevolen