Beroemdheden

Wie is de ex-man van Kyle Richards, Guraish Aldjufrie? Zijn Wiki: Nettowaarde, Dochter Farrah Aldjufrie, Echtscheiding, Affair, Nationaliteit

Wie is Guraish Aldjufrie?

Guraish Aldjufrie werd geboren in Indonesië en is een vastgoedontwikkelaar, maar waarschijnlijk het best bekend als de eerste echtgenoot van actrice, televisiepersoonlijkheid en socialite Kyle Richards, die een vast castlid is van de reality-tv-show The Real Housewives of Beverly Heuvels.

Afbeeldingsbron

De rijkdom van Guraish Aldjufrie

Hoe rijk is Guraish Aldjufrie? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, grotendeels verdiend door succes in de onroerendgoedsector. Er wordt gezegd dat hij ook uit een rijke Indonesische familie komt en de rijkdom van zijn familie in de loop van de vele jaren in het bedrijfsleven heeft laten groeien. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Huwelijk met Kyle Richards

Guraish en Kyle voor het eerst ontmoet terwijl ze bij een Tina Turner-concert waren, en terwijl ze vrienden werden, duurde het enige tijd voordat ze begonnen te daten, door taalproblemen. Kyle ontdekte later dat hij uit een rijke familie kwam en in een familiebezit in Los Angeles verbleef. Ze heeft gezegd dat hij de zoon is van een van de meest succesvolle zakenlieden in Indonesië. De twee begonnen uiteindelijk te daten en ze trouwden in 1988 toen Kyle net 18 jaar oud was en al zwanger van hun eerste kind. Volgens haar was Guraish lief en verlegen, en een heer en het voelde alsof ze met een prins was getrouwd vanwege zijn acties. Ze waren echter jong en slechts twee jaar na hun huwelijk ging het niet goed, wat leidde tot hun scheiding en de daaropvolgende scheiding in 1990, maar ondanks dat hebben de twee een goede relatie onderhouden.

Afbeeldingsbron

Na het huwelijk

Kyle zou andere relaties aangaan en vestigde zich uiteindelijk met tweede echtgenoot Mauricio Umansky, die ook een onroerendgoedmagnaat is. Door de jaren heen is Aldjufrie heel dicht bij haar gebleven en heeft ze vrij genomen van Indonesië om met hun dochter door te brengen. Later werd onthuld dat hij en Mauricio ook goede vrienden zijn geworden en zelfs samen onroerendgoedovereenkomsten hebben gesloten, waaronder het doorverwijzen van klanten naar elkaar. Aldjufrie woont nu voornamelijk in Bali, Indonesië, waar hij zich richt op landontwikkeling en commercieel vastgoed. Ondanks dat ze weg zijn van zijn dochter, zijn ze erg hecht geworden.

Hun dochter Farrah zei later in een interview dat ze het gevoel heeft dat ze is opgevoed door twee vaders - haar vader komt meestal naar hen toe met Kerstmis en Thanksgiving. Hij brengt tijd door tussen Indonesië en zijn eigendom in LA, en verblijft normaal gesproken ongeveer twee tot drie keer per jaar een maand of twee in de VS. Ze hangen zoveel mogelijk rond als hij in de VS is. Farrah heeft ook hetzelfde gevoel als dat van haar moeder, omdat ze heeft gezegd dat haar vader verlegen en lief is.

Afbeeldingsbron

Kyle Richards

De ex-vrouw van Guraish begon haar carrière als kinderactrice en verscheen in tal van films zoals The Car, Halloween en Eaten Alive. Ze had ook een terugkerende rol in de tv-serie Little House on the Prairie en verscheen later in 21 afleveringen van ER en vele andere ondersteunende rollen in verschillende televisieprojecten. Uiteindelijk werd ze een vast castlid van The Real Housewives of Beverly Hills, waarin eerder haar zus Kim Richards te zien was. Ze staat bekend als zeer actief in filantropie met haar man. Ze waren een van de eerste families die rond de 100.000 dollar of meer doneerden aan het kinderziekenhuis in Los Angeles.

Afbeeldingsbron

Farrah Aldjufrie

Zijn dochter Farrah trad in de voetsporen van haar beide vaders en werd een van de beste makelaars in het land. Ze wordt consequent gerangschikt als een van de beste agenten in de VS en werkt vaak samen met Mauricio Umansky aan zijn miljoenenprojecten. Ze heeft meer dan $ 300 miljoen aan verkopen behaald en is sinds 2014 actief in de branche. Ze heeft talloze onderscheidingen ontvangen, oorspronkelijk een Magna Cum Laude-afgestudeerde aan de University of Southern California, afgestudeerd met een graad in psychologie en een minor in bedrijfskunde.

Is Guraish Aldjufrie op sociale media?

Een van de redenen waarom er zo weinig informatie over Guraish is, is het gebrek aan online aanwezigheid. Hij heeft geen accounts die zijn gekoppeld aan de grote sociale media-websites Facebook, Twitter en Instagram. De foto's die hij online heeft staan ​​zijn voornamelijk die van zijn ex-vrouw of dochter. Hij krijgt niet al te veel aandacht en behoudt het liefst zijn privacy. Het zijn zijn dochter en zijn ex-vrouw die vanwege hun populariteit vaak de aandacht van de media trekken.

Aanbevolen