Worstelaars

Wie is Kylie Rae (worstelaar)? Wiki Bio, leeftijd, vriendje, vermogen

Wie is Kylie Rae?

Brianna Rae Sparrey werd geboren op 25 augustus 1992 in de Verenigde Staten van Amerika en is een professionele worstelaar, vooral bekend van het optreden onder de ringnaam Kylie Rae. Ze is momenteel getekend bij All Elite Wrestling (AEW) en heeft in verschillende wedstrijden voor het bedrijf gespeeld.

Felicitaties aan de EERSTE OOIT Zelo Pro Women's Champion - Smiley Kylie Rae #Kampioen #Ze verdient het @iamkylierae pic.twitter.com/R9KOgP3Fw0

- Zelo Pro Wrestling (@ZeloWrestling) 14 januari 2018

Het vermogen van Kylie Rae

Hoe rijk is Kylie Rae? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 500.000, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière in het professionele worstelen. Ze heeft dankzij haar carrière de hele wereld over gereisd en heeft ook in de filmindustrie gewerkt. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Er is heel weinig bekend over Kylie's leven voordat ze beroemd werd als professionele worstelaar, omdat ze niet veel details over haar familie en jeugd heeft gedeeld. Het is bekend dat ze talent voor sport toonde en op jonge leeftijd erg atletisch was. Ze ging naar Oak Forest High School en tijdens haar tijd daar speelde ze softbal voor het schoolteam.

Kylie Rae

clint walker tweelingzus

Het is een openbare middelbare school in Illinois die deel uitmaakt van het Bremen Community High School District 228. Het bedient het grootste deel van de gemeenschap van Oak Forest en de nabijgelegen gebieden. Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, volgde ze een carrière in de entertainmentindustrie als stuntvrouw. Een van haar bekendste projecten in deze periode was in afwijkend – de dystopische film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2011 geschreven door Veronica Roth, en is de eerste aflevering van The Divergent-serie, die zich afspeelt in een post-apocalyptisch Chicago.

Professionele Worstelcarrière

Voordat je haar verandert carrière richting werkte Rae aan de televisieserie Shameless als stuntvrouw. Het is een komisch drama dat een bewerking is van de Britse serie met dezelfde naam, en speelt zich af in de South Side van Chicago, en ook gefilmd in Los Angeles. Het is de langstlopende scriptserie in de geschiedenis van Showtime.

In 2016 maakte ze haar professionele worsteldebuut als onderdeel van Reality of Wrestling, een onafhankelijk professioneel worstelbedrijf, gevestigd in Houston, opgericht door Booker T. Ze won het ROW Diamonds Championship tegen Ivory Robin tijdens haar tijd daar, en werd toen uitgenodigd voor een try-out met World Wrestling Entertainment (WWE).

#repportPWMEen andere naam die volgende week bij de WWE-try-outs in Orlando, Florida, in het WWE Performance Center zal zijn, is ...

Gepost door Catchmania Aan zaterdag 3 februari 2018

WWE is de grootste worstelpromotie ter wereld, met meer dan 500 evenementen per jaar, met een selectie die is opgedeeld in verschillende merken. Ze hebben meer dan 36 miljoen kijkers in 150 landen, met kantoren in grote steden over de hele wereld. Net als bij tal van professionele worstelpromoties, zijn het op entertainment gebaseerde, verhaalgestuurde en gechoreografeerde wedstrijden die een hoog niveau van technische vaardigheid vereisen om blessures te voorkomen. De meerderheidsaandeelhouder van het bedrijf is CEO Vince McMahon, die 83% van het stemrecht bezit.

Recente projecten

Terwijl Kylie uitprobeerde voor WWE, besloot ze geen contract met het bedrijf te ondertekenen en zocht ze naar andere manieren om te werken. In 2019 verscheen ze op Warrior Wrestling 3 om te strijden voor het Progress World Women's Championship tegen Jordynne Grace. Het kampioenschap is van de Britse professionele worstelpromotie Progress Wrestling, die in 2011 werd opgericht, maar de wedstrijd verloor. Ze maakte haar debuut als onderdeel van de nieuwe worstelpromotie All Elite Wrestling binnen hetzelfde jaar. Het bedrijf is opgericht door Tony Khan samen met professionele worstelaars Cody Rhodes, Matt Jackson en Nick Jackson, gezamenlijk bekend als The Elite, die samen met Kenny Omega dienen als in-ring performers en executive vice presidents.

Het bedrijf wordt beschouwd als het eerste in bijna twee decennia dat op een groot niveau met WWE concurreert.

Kylie maakte haar debuutwedstrijd voor het bedrijf tijdens de pay-per-view genaamd Double or Nothing, die plaatsvond in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. De kaart bestond uit wedstrijden van Chris Jericho, The Lucha Brothers, Dustin Rhodes en een Casino Battle Royale en kreeg veel positieve recensies, vooral omdat de laatste drie wedstrijden de meeste lof waren. In de show had ze een wedstrijd tegen Britt Baker, Awesome Kong en Nyla Rose, maar verloor.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van Rae's romantische relaties. Veel bronnen geloven dat ze single is, en dat is waarschijnlijk omdat ze zich concentreert op het ontwikkelen van haar professionele worstelcarrière. Ze staat bekend als een vrolijke en lachende worstelaar, een kwaliteit die ze het grootste deel van haar carrière heeft gedragen. Net als tal van professionele worstelaars, is ze zeer actief online via accounts op sociale media, met name op Instagram, waarop ze meer dan 59.000 volgers heeft.

Bekijk dit bericht op Instagram

Rae van zonneschijn?☀️?

Een bericht gedeeld door kylie rae (@iamkylierae) op 28 mei 2019 om 11:55 uur PDT

Ze gebruikt het platform om haar werk als worstelaar en AEW te promoten. Ze is blij met de recente wending in haar carrière, en hoewel ze het grootste deel van haar tijd aan training besteedt, maakt ze er een punt van om het meeste uit haar vrije tijd te halen. Ze gaat graag naar het strand en gaat graag met vrienden om. Ze heeft ook een account op Twitter met meer dan 27.000 volgers waarop ze haar werk promoot, inclusief haar aankomende wedstrijden in AEW.

Aanbevolen