Beroemdheden

Wie is de vrouw van Larry Bird, Dinah Mattingly? Haar bio: leeftijd, nettowaarde, getrouwd, feiten, opleiding, affaire

Wie is Dinah Mattingly?

Geboren onder het teken Schorpioen op de 16evan november 1954, op een niet-gespecificeerde locatie in de VS, Dinah is een 63-jarige blanke vrouw met een onbekend beroep. Ze is absoluut het best bekend bij de wereld omdat ze de tweede vrouw is van de gepensioneerde NBA-coach en -speler en de huidige executive en president van het basketbalteam van Indiana Pacers, Larry Bird. Er is geen informatie over de successen die ze in de loop van haar carrière heeft behaald.

Zij is zijn tweede vrouw

Voordat hij Dinah ontmoette, was Larry getrouwd met Janet Condra, met wie hij een dochter had die Corrie heette. Ze gingen echter om onbekende redenen na minder dan twee jaar uit elkaar, waarna Larry een intieme relatie met Dinah begon die later uitgroeide tot een huwelijk, en in 1989 in het huwelijksbootje stapte tijdens een privéceremonie. Sindsdien hebben ze twee kinderen geadopteerd, Conner Bird en Mariah genaamd. Vogel.

Feiten over Dinah

Er is niet veel bekend over Larry's vrouw, vooral vanwege het feit dat ze ervoor heeft gekozen om zoveel mogelijk uit de schijnwerpers te blijven. Wel is er het feit dat ze elkaar ontmoetten op de Indiana State University, waar ze allebei studeerden. De details met betrekking tot haar opleiding zijn niet beschikbaar, dus het is niet bekend welke graad ze daar behaalde, maar ze studeerde af voordat ze zich in 1972 inschreef en studeerde af in 1975. Ook is ze vaak samen met haar man te zien bij verschillende spellen.

Haar man

Geboren Larry Joe Bird onder het teken Boogschutter op de 7evan december 1956 in West Baden Springs, Indiana, VS, Larry Bird is een 61-jarige blanke professionele basketbalmanager, voormalig speler en coach, en huidige president van de Indiana Pacers. Beschreven als een van de beste basketballers aller tijden, verdiende hij zijn fortuin door te spelen voor de Boston Celtics van 1979 tot 1992, nadat hij als zesde algemeen werd gekozen in de eerste ronde van de 1978 NBA Draft. Zijn hbo-opleiding begon toen hij een studiebeurs kreeg en een plek kreeg in het Hoosiers-team van de Indiana State University.

In de loop van zijn professionele carrière bij de Boston Celtics hielp hij drie NBA-kampioenschappen te winnen en won hij twee NBA Finals MVP-prijzen. In 1992 was hij een van de leden van het Amerikaanse Olympische basketbalteam voor heren, bijgenaamd 'The Dream Team', dat de gouden medaille won op de Olympische Zomerspelen. In 1996 werd hij gestemd in de 50 . van de NBAeAnniversary All-Time Team, waarmee hij officieel een van de 50 beste spelers in de geschiedenis van de NBA is. In 1998 werd hij opgenomen in de Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Wat zijn huidige functie betreft, hij won in 2012 NBA Executive of the Year.

Het gerucht van de affaire

In 2014 werd door bustedcoverage.com beweerd dat Larry een affaire had met een mysterieuze vrouw, die werd gezien met haar hand op zijn knie bij een basketbalwedstrijd. Later werd echter vastgesteld dat de vrouw in kwestie zijn geadopteerde dochter Mariah Bird was.

Onwettig dochtergerucht

Eerder werd door bossip.com verklaard dat Larry mogelijk een onwettige dochter heeft die hij op een niet-gespecificeerde datum met een mysterieuze vrouw heeft verwekt. Volgens de aantijgingen was een bepaalde informant van de site in een nachtclub in Miami toen hij een niet-geïdentificeerde vrouw zag praten met Celtics-spelers, op welk moment een van de aanwezige personen zei dat ze het onwettige kind van Larry is. Vanwege het volledige gebrek aan geloofwaardig bewijs met betrekking tot de zaak, werd het gerucht al snel weggegooid.

De misdaad van hun zoon

Hun geadopteerde zoon Conner werd op een niet nader genoemde datum gearresteerd en gevangengezet op beschuldiging van poging tot moord. In het bijzonder werd hij betrapt op het besturen van zijn auto bij zijn ex-vriendin op de campus van de Indiana University. Tijdens zijn proces pleitte hij schuldig aan een aantal van de aanklachten, waardoor zijn straf werd verkort, en veel aanklachten werden uiteindelijk ingetrokken. Hij was 22 jaar oud op het moment van het incident, terwijl zijn ouders weigerden commentaar te geven op zijn illegale acties.

Wat is het vermogen van Dinah Mattingly?

~55 miljoen dollar. Hij verdiende zijn fortuin als professionele NBA-speler, basketbalcoach en executive, en hoewel hij nu met pensioen is, behoudt hij zijn uitvoerende functie.

Verschijning

Haar haarkleur is lichtblond en haar ogen zijn lichtblauw.

Aanbevolen