Journalisten

Wie is Laura Coates van CNN? Haar Wiki: Echtgenoot, Leeftijd, Familie, Netto waarde, Ouders

Wie is Laura Coates van CNN?

Laura Coates is een juridische correspondent en analist van CNN en wordt het best erkend voor haar bijdragen aan onder meer CNN Newsroom, The Situation Room en The Lead met Jake Tanner. Ze werkte eerder voor SiriusXM en was ook een procesadvocaat in de Civil Rights Division van het Amerikaanse ministerie van Justitie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben een vrouw. Hoor me brullen….!!! #lastfridaynight #girlsnight #whoseideawasthis

Een bericht gedeeld door Laura Coates (@thelauracoates) op 25 mei 2018 om 21:11 PDT

Het vroege leven, ouders en opvoeding

Laura heeft niet veel ontdekt over haar jeugd; ze heeft ook geheimzinnig gedaan over haar geboortejaar, hoewel ze op 11 juli werd geboren in St. Paul, Minnesota, waar ze opgroeide.

De identiteit van haar ouders blijft ook een mysterie, en ook informatie over eventuele broers en zussen. Na het succesvol afronden van de middelbare school schreef Laura zich in aan de Woodrow Wilson School of Public and International Affairs van Princeton University. Na het behalen van haar bachelordiploma volgde Laura een Juris Doctorate Degree aan de University of Minnesota Law School.

Carrièrebegin

Laura's reis op het gebied van het recht begon toen ze officier van justitie werd en als procesadvocaat diende bij de afdeling Burgerrechten van het ministerie van Justitie. Met ervaring nam ze de functie op zich van assistent van de Amerikaanse procureur voor Washington, D.C., gedurende welke tijd ze verantwoordelijk was voor misdrijven zoals kindermishandeling, huiselijk geweld, drugshandel en aanranding. Ze zou echter haar functie verlaten en andere interesses nastreven, waaronder werken als advocaat voor intellectueel eigendom, een functie die ze vandaag nog steeds bekleedt.

Stijging naar bekendheid

Laura bereikte echter bekendheid met haar betrokkenheid bij radio- en tv-netwerken; ze werd een deel van SiriusXM en presenteerde het kanaal Insight en Urbanview. Naarmate ze meer betrokken raakte bij het uitzenden, ontwikkelde haar carrière zich en in mei 2017 begon ze haar eigen Laura Coates Show te hosten, waardoor ze snel enorm populair werd, en wat nog belangrijker is, een aanbod om CNN-correspondent te worden. Ze accepteerde het aanbod en verscheen voor het eerst op het scherm in de CNN Saturday-show in 2017. Sindsdien heeft Laura een aantal optredens op CNN gedaan, waarbij ze haar kennis liet zien in shows als CNN Newsroom, Wolf, The Situation Room, CNN Tonight, daarna The Lead met Jake Tapper en recentelijk New Day, wat ook haar populariteit en rijkdom verbeterde.

Een geslaagde auteur

Naast haar werk op televisie en radio heeft Laura haar schrijfvaardigheid verder aan de wereld getoond, eerst door columns in spraakmakende publicaties als The Washington Post en The Boston Herald, en in 2016 presenteerde ze zichzelf aan de wereld in de manier van een non-fictieboek You Have The Right - A Constitutional Guide to Policing the Police, dat al snel een bestseller werd, waardoor haar rijkdom verder toenam.

Je vroeg of ik echt uit Minnesota kwam? Ja zeker dat je wedt! #Minnesota #tweeling steden #dontchaknow #siriusxmurbanview #Siriusxm pic.twitter.com/Ib7PFOptES

— Laura Coates (@thelauracoates) 8 augustus 2018

Weet je hoe rijk Laura Coates is?

Laura is de afgelopen jaren vooral bekend geworden door haar radioshow en haar werk voor CNN als juridisch analist. Haar bestseller heeft ook bijgedragen aan haar rijkdom en verschillende andere projecten hebben haar bekendheid en fortuin vergroot. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Laura Coates medio 2018 is? Haar vermogen wordt door bronnen geschat op meer dan $ 1 miljoen, mogelijk aanzienlijk hoger gezien haar voortdurende veelzijdige carrière.

Kent u Laura's persoonlijke leven, affaire, huwelijk, kinderen?

Laura is een getrouwde vrouw; ze geniet van het huwelijksleven met haar man Dale Gordon. Sinds hun huwelijksceremonie heeft het paar twee kinderen, een zoon en een dochter verwelkomd. Helaas is er geen verdere informatie over hun relatie, inclusief hoe de twee elkaar hebben ontmoet en wanneer de huwelijksceremonie plaatsvond. Heel jammer.

Is Laura Coates op sociale media?

Sinds ze wereldberoemd is, is Laura erin geslaagd haar populariteit uit te breiden naar sociale-mediaplatforms, die ze heeft gebruikt om haar carrière te promoten. Ze is te vinden op alle drie de grote sociale-medianetwerken – ze is het populairst op Twitter , met meer dan 40.000 volgers, met wie ze details van haar werk heeft gedeeld SiriusXM , en CNN ook. Laura is ook actief op Instagram , met ongeveer 12.000 volgers, met wie ze gebeurtenissen uit haar persoonlijke leven en carrière heeft gedeeld, waaronder het meenemen van haar kinderen naar SiriusXM-studio . Laura is geen onbekende op Facebook ook, maar haar fanbase is veel kleiner, met slechts 7.000 volgers. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente tv- en radiopersoonlijkheid, dan is dit een fantastische kans voor jou, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen