Beroemdheden

Wie is Lauren Godwin (TikTok)? Wiki Bio, leeftijd, lengte, vriendje, vermogen

Het vroege leven, familie

Lauren Godwin werd geboren op 21 februari 2000 in Houston, Texas, VS – de naam van haar moeder is D’Ann Godwin, en haar vader is Christopher Godwin, en Lauren is enig kind. Ze heeft een halfbroer die in Austin woont en een goede relatie met hem heeft, ze zien elkaar twee keer per jaar. Lauren heeft een zeer warme relatie met haar ouders, omdat ze haar erg steunen en helpen in haar leven en haar carrière, altijd advies geven en haar kalmeren in haar downs.

Opleiding

Lauren ging naar een plaatselijke middelbare school in Houston, hoewel er geen specifieke informatie is over de naam van de school. Ze gaat momenteel niet naar een universiteit en blijft volledig gefocust op haar online carrière.

Lauren Godwin

TikTok en YouTube-carrière

Lauren begon haar weg naar wereldfaam door in september 2014 lid te worden van YouTube. Later maakte ze haar account aan op de applicatie Musical.ly - nu TikTok - en begon ze komische video's en grappige tussenfilmpjes te plaatsen waarin ze gekke personages speelde en zichzelf voor de gek hield. Ze kreeg al snel veel aandacht op verschillende social media platforms en werd populair onder tieners. Ze trok miljoenen views en likes op TikTok en werd in 2017 een geverifieerd lid van het platform.

Haar populairste video's op haar YouTube-kanaal hebben ongeveer een half miljoen views, waaronder grappen als Mijn vriendje bespioneren, Mijn vriendje in een eboy veranderen en ik verloor mijn geheugengrap.

Persoonlijk leven, vriend Sebastian Bails

Lauren is momenteel aan het daten met Sebastian Bails, die ook een populaire TikToker en YouTuber is. Eerst waren ze goede vrienden, maar toen werd hun relatie romantischer en begonnen ze officieel te daten. Sebastian is ook een model, een Instagrammer en een vlogger, en heeft zijn eigen Youtube kanaal met meer dan 340.000 abonnees; zijn Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 230.000 abonnees. Sebastian werd geboren op 27 augustus 1999 in Los Angeles, Californië, VS. Eerder ging het gerucht dat Lauren aan het daten was met een andere populaire YouTuber, Nathan Triska, hoewel Nathan noch Lauren dat nieuws ooit heeft bevestigd.

Bekijk dit bericht op Instagram

altijd gezellig met @laurengodwin ?Kun je hier ook het klavertje vier in vinden? ? #stpatricksday #relationships #couples #boy #blonde #Hair #vintage #selfie #teen #photography #Modeling #BlueEyes #teambails #sebastianbails #Photoshoot #Model #Modellife #Models #Style #Fashion #mensFashion #MensStyle #boysfashion #tiktok #losAngeles #california

Een bericht gedeeld door Sebastian Bails (@sebastianbails) op 17 maart 2019 om 9.30 uur PDT

Interessante feiten en hobby's

Lauren heeft een hekel aan fluweel als stof, ze beweerde ooit dat ze iemand die fluweel draagt ​​niet eens kan knuffelen, en ze kan zelfs misselijk worden als ze deze stof ziet. Haar favoriete feestdag is Kerstmis, en direct nadat Halloween voorbij is, begint ze zich voor te bereiden en te wachten op Kerstmis, aangezien ze geobsedeerd is door alles wat met die feestdag te maken heeft.

Wat betreft het eten dat ze haat, de lijst bevat drie items: barbecue, mango's en pindakaas. Lauren beweerde ooit dat ze een gepassioneerde reiziger is en dat ze zo snel mogelijk naar Californië wilde verhuizen omdat ze ervan droomde om daar haar hele leven te wonen. Ze kreeg de kans om naar Los Angeles te verhuizen naar haar vriend, Sebastian, en nu wonen ze daar samen. Naast reizen houdt Lauren ervan om in de hotels te verblijven. Lauren heeft een litteken op haar voorhoofd dat ze opliep toen ze met haar vader aan het fietsen was - ze reden snel en ze merkte een wegversperring niet op en sloeg er met haar hoofd tegenaan. Omdat Lauren dol is op het maken van stripvideo's, heeft ze vaak pruiken nodig voor haar scènes. Ze gaf toe dat ze op dit moment meer dan 40 pruiken in haar collectie had, en het aantal zou alleen maar groeien. Lauren gaf ooit toe dat ze niet tegen bloemenparfums kon en geeft de voorkeur aan eau de cologne. Ze is een toegewijde fan van Justin Bieber.

Aanwezigheid op sociale media

Lauren is super populair op TikTok , met meer dan 13 miljoen volgers met 1,5 miljard harten gegeven aan 4018 van haar video's. Ze is ook erg actief op Instagram, haar rekening daar gevolgd door meer dan 850.000 abonnees. Haar eerste Twitter rekening was erg populair en werd gelezen door meer dan 13.000 volgers, maar enkele maanden geleden besloot Lauren een nieuw account te starten omdat ze niet terug wilde kijken op enkele van haar eerdere tweets op dat profiel. Haar nieuw account wordt gevolgd door slechts 7.000 - lezers die overschakelen naar haar nieuwe Twitter-account.

Verschijning

Lauren heeft van nature bruin haar van gemiddelde lengte, dat ze vaak blond verfde; voorlopig is het kobaltblauw. Ze houdt ook van het dragen van pruiken en hairextensions; ze heeft blauwe ogen en een bleke huid. Ze is 1,57 m lang en weegt ongeveer 77 kg. Haar vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar. Wat haar kledingstijl betreft, geeft ze de voorkeur aan vrijetijdskleding dan haar figuur te complimenteren.

Netto waarde

Volgens gezaghebbende bronnen is het huidige vermogen van Lauren bijna $ 500.000, aangezien haar belangrijkste inkomen uit haar YouTube-kanaal ongeveer $ 4000 per maand is, en ze heeft ook verschillende andere inkomstenbronnen, zoals haar Instagram-account en haar TikTok-profiel. Wat betreft haar vriend, Sebastian Bails, zijn algemene vermogen verzamelt hij van zijn YouTube-kanaal en wordt geschat op $ 480.000, en hij verdient ongeveer $ 8.350 per maand. Dit inkomen helpt het paar om hun droomleven in Los Angeles te leven, met alles wat ze nodig hebben.

Aanbevolen