Journalisten

Wie is Lauren Shehadi? Verlaat ze MLB? Haar Wiki: Getrouwd, Single, Salaris, Echtgenoot, Vader

Wie is Lauren Shehadi?

Lauren Shehadi werd geboren op 23 mei 1983 in McLean, Virginia, VS, en is een sportverslaggever en presentator, vooral bekend van haar uitgebreide werk voor MLB Network, waarmee ze sinds 2012 actief is. Ze heeft verschillende sportshows, waaronder MLB Central, en was een verslaggever op MLB Tonight, naast vele andere verschillende prestaties.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mantel en Maris in '61? Grote rode machine in '75? Hoe zit het met de Yankees uit 1998? We tellen de beste teams ooit af. Wat denk je? ️

Een bericht gedeeld door Lauren Shehady (@laurenshehadi) op ​​24 januari 2018 om 9:59 uur PST

Verlaat Lauren Shehadi het MLB-netwerk?

Lauren sloot zich in 2012 aan bij het netwerk van beroemde spots en is sindsdien een van de meest populaire hosts op het netwerk geworden. Hoewel er geruchten opdoken dat ze het netwerk zou verlaten, heeft ze... vermeld in interviews dat ze gelukkig is op het tv-station en haar best zal doen om daar te blijven.

Lauren Shehadi Wiki: het vroege leven, ouders en vroege opvoeding

Lauren is nogal geheimzinnig over haar vroegste jeugd, en behalve het feit dat ze van jongs af aan van journalistiek houdt, is er niet veel informatie in de media over haar vormende jaren. Het enige dat bekend is, is dat ze opgroeide in McLean met haar ouders en zus, maar hun identiteit blijft onbekend in de media. Lauren ging naar Langley High School in haar geboorteplaats, waarna ze verhuisde naar Miami, Florida, waar ze zich inschreef aan de Universiteit van Florida.

Bekijk dit bericht op Instagram

Kijk naar mijn vader. Wat een baas. Vrolijke dag!

Een bericht gedeeld door Lauren Shehady (@laurenshehadi) op ​​21 juni 2015 om 5:57 uur PDT

Carrièrebegin

Het was tijdens haar universiteitsjaren dat Lauren verlovingen als journalist najaagde, en al snel werd ze een onderdeel van de online show Gatorzone. Parallel met haar opleiding werd Lauren stagiaire voor The Best Damn Sports Show Period, een tv-sportshow die werd uitgezonden op Fox Sports Net en Comcast SportsNet. Lauren was niet meer te stoppen toen ze eenmaal klaar was met studeren; ze sloot zich aan bij KXMC-TV in Minot, North Dakota, waar ze tot 2010 als sportanker diende, toen ze werd aangeworven door CBSSports.com en CBS College Sports Network. Ze bleef de komende twee jaar bij CBS en hostte niet alleen een aantal video's op CBSSports.com, maar ook de SEC Tailgate-show en de ALT-games op CBS College Sports met John Mosely.

Stijging naar bekendheid

Haar harde werk werd erkend door een aantal grotere mediabedrijven en in 2012 ontving ze een aanbod om lid te worden van het MLB-netwerk. Nadat haar contract was getekend, begon Lauren als dagelijkse bijdrager aan de ochtendshow Hot Stove, die zich bezighoudt met gebeurtenissen die plaatsvinden tijdens het laagseizoen, en ze verbeterde geleidelijk haar rol op MLB en werd mede-presentator van de zeer populaire show MLB Centraal naast Mark DeRosa, een gepensioneerde honkbalspeler en nu een sportmedewerker, en sportjournalist Robert Flores. Ze is ook recentelijk begonnen met rapporteren voor MLB Tonight, naast vele andere verschillende opdrachten op het MLB-netwerk.

Dodgers/Dbacks komen eraan @TBSNetwork met @BAndersonPxP @Eck43 Joe Simpson. Doe met ons mee! pic.twitter.com/XaqaRclnAx

— Lauren Shehadi (@LaurenShehadi) 7 oktober 2017

Voortdurend succes

Toen haar gezicht eenmaal op het MLB-netwerk verscheen, wilden velen haar in hun team, maar ze is trouw gebleven aan het netwerk dat haar zoveel heeft gegeven. Toch heeft ze de afgelopen jaren haar horizon verbreed door het hosten van The Podium tussen NBC Sports Group en Vox, dat zich richt op atleten en evenementen op de Olympische Winterspelen van 2018 in PyeongChang, Zuid-Korea.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bendes allemaal hier...

Een bericht gedeeld door Lauren Shehady (@laurenshehadi) op ​​16 augustus 2018 om 8:29 uur PDT

Weet je hoe rijk Lauren Shehadi is?

Sinds de lancering van haar carrière heeft Lauren voor verschillende televisiestations gewerkt en is ze nu net een prominente sportverslaggever aan het worden. Ze trad in 2012 toe tot het MLB-netwerk en heeft sindsdien haar talenten bewezen en het lijdt geen twijfel dat ze zal blijven bijdragen aan het succes van het station. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Laura Shehadi is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat haar vermogen zo hoog is als $ 1,1 miljoen, en ongetwijfeld zal dit aantal de komende jaren groter worden, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Laatste hete kachel van het laagseizoen met Matty V, Harold, @Ken_Rosenthal @keithcostas . Ik ga mijn jongens missen @MLBNetwork pic.twitter.com/vodaeHIcZ4

— Lauren Shehadi (@LaurenShehadi) 3 maart 2017

Kent u Laura's persoonlijke leven, zaken, huwelijk, echtgenoot?

Als het gaat om haar leven buiten de camera, is Lauren niet al te onthullend geweest; ze heeft haar meest intieme details verborgen gehouden voor het publiek, hoewel er geruchten waren dat ze verloofd was, maar dat waren slechts geruchten en niets meer. Volgens rapporten is Lauren nog steeds vrijgezel en volledig gefocust op haar carrière.

Internetpopulariteit

Lauren is een prominente figuur geworden op sociale mediaplatforms, met name Instagram en Twitter. Haar officiële Instagram-pagina heeft bijna 40.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals de aankondiging van de nieuwste toevoeging aan hun co-hosting team , en ook interviews met spelers van New York Yankee . Lauren is ook te vinden op Twitter , waarop ze bijna 60.000 volgers heeft, die genoten hebben van Laurens post met betrekking tot haar carrière, zoals de nieuwste aflevering van de MLB Centraal , naast vele andere berichten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vrijdagen zijn voor Hall of Famers

Een bericht gedeeld door Lauren Shehady (@laurenshehadi) op ​​24 augustus 2018 om 10:03 uur PDT


Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente sportjournalist en tv-presentator, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen