Acteurs

Wie is Lauren Thompson van Golf Channel? Haar bio: modelcarrière, verloofd, nettowaarde, daten, verhaal

Wie is Lauren Thompson?

Lauren Brooke Thompson werd geboren op de 29eJuli 1982, in Winter Park, Florida, VS, en is een televisiepersoonlijkheid, die waarschijnlijk het best bekend staat om zijn werk als backstage-interviewer voor TNA Impact! op het Spike TV-kanaal en als co-host van Top 10 op het Golfkanaal. Ze is ook bekend als model en voice-over actrice.

Bekijk dit bericht op Instagram

…iemand zich deze week een beetje geïnspireerd voelt door de azalea's ? (...en ook in de stemming voor een cheeseball-foto) @gcmorningdrive @ingridandisabel #6monthspreggo #DontMakeMeGetBackUp

Een bericht gedeeld door Lauren Thompson (@laurenthompsongc) op 5 april 2017 om 4:08 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Bracht haar jeugd door in Winter Park, waar ze werd opgevoed door haar vader, die als leraar werkte, en haar moeder, een voormalige verpleegster. Ze ging naar de Bishop Moore High school en na haar toelatingsexamen in 2000 schreef ze zich in aan de University of Central Florida met een academische studiebeurs. Terwijl ze op de universiteit zat, was ze lid van het PanHellenic Executive Committee en was ze lid van de Generation Donation, Alpha Delta Pi-studentenclub, waar ze afstudeerde met Orde van Omega Honours in 2005.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn eerste #TBT, dus ik dacht dat ik het WEG terug naar de kleuterschool zou gooien..niets dan PROBLEMEN

Een bericht gedeeld door Lauren Thompson (@laurenthompsongc) op 2 april 2015 om 8:40 uur PDT

Modellencarrière

Lauren wilde eigenlijk verpleegster worden, net als haar moeder, maar haar carrière kreeg een wending toen ze geïnteresseerd raakte in modellenwerk en besloot die carrière voort te zetten. Binnen de kortste keren verscheen ze in verschillende tijdschriften, commercials en muziekvideo's, zoals de videoclip voor het nummer Praise van Sevendust en Hicktown, een nummer van Jason Aldean. Daarnaast werkte Lauren ook als woordvoerder en voice-over actrice.

Begin tv-carrière

Naast haar carrière als model was Lauren ook gefascineerd door verslaggeving en het werken aan televisieprojecten. Dus haar professionele carrière op televisie begon in 2007, toen ze werd opgemerkt door Total Nonstop Action Wrestling (TNA) en werk aanbood als backstage-interviewer voor het primaire tv-programma TNA Impact!, evenals de maandelijkse pay-per-view-evenementen op de Spike TV-zender, naast Jeremy Borash.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geweldige dag bij Dubsdread voor 's werelds grootste golfuitje

Een bericht gedeeld door Lauren Thompson (@laurenthompsongc) op 11 augustus 2014 om 8:23 uur PDT

Golfkanaal

Nadat ze genoeg ervaring had opgedaan, verliet ze in december 2009 TNA en trad toe tot het Golf Channel, eigendom van de NBC Sports Group. Begin volgend jaar begon Lauren met het hosten van de Top 10 van Golf Channel, waarna ze ook presentator werd van andere programma's, zoals de reisdocumentaireserie Golf Now, College Sports Minute en de dagelijkse ochtendshow met de titel Morning Drive. Bovendien is Lauren momenteel gastheer van de show over professionele en amateuratleten, getiteld The Champion Within op het NBC-kanaal , dus haar vermogen stijgt zeker nog steeds.

DEZE SCHOONHEID bij ons in Studio AP vandaag ... terwijl we op weg zijn naar #TheOpen volgende maand! De #ClaretJug Tour rolt Orlando binnen en zal zijn op @TopgolfOrlando VANAVOND van 18-21 uurET @GC MorningDrive @TheOpen pic.twitter.com/hN865G8gRu

— Lauren Thompson (@LThompsonGC) 25 juni 2018

Lauren Thompson Netto waarde

Is meer dan $ 12 miljoen.

Afbeeldingsbron

Priveleven

Lauren Thompson werd verloofd met Richard Frucci in 2009 en het paar stapte uiteindelijk in het huwelijksbootje tijdens een huwelijksceremonie in januari 2010. Ze zijn nu gezegend met twee kinderen, beide zonen. De huidige woonplaats van de familie is Orlando, Florida.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mom's Tea op school met mijn jongens. GEK op ze. DANKBAAR om van hen te zijn?

Een bericht gedeeld door Lauren Thompson (@laurenthompsongc) op 11 mei 2018 om 14:29 PDT

Uiterlijk en vitale statistieken

Lang blond haar en blauwe ogen, lengte van 1,67 m, gewicht ~ 126 lbs (57 kg), vitale statistieken zijn 34-24-34. Dankzij haar schoonheid won Lauren de TRIMSPA Pageant 2006 en eindigde ze als Runner-up bij de Miss Petite Florida.

Aanbevolen