Beroemdheden

Wie is LeafyIsHere vriendin? Met wie ging hij uit? Wiki Bio, relaties

Wie is LeafyIsHere Girlfriend?

Voordat we je onthullen wie de vriendin van LeafyIsHere is, laten we wat informatie delen over de persoon die deze artiestennaam heeft aangenomen. LeafyIsHere is een YouTuber, vooral bekend van zijn kanaal LeafyisHere, waarop hij nogal verschillende video's plaatst, waaronder gameplay, commentaren en video's met betrekking tot zijn dagelijks leven. Tot nu toe heeft hij in totaal meer dan 4,2 miljoen abonnees verzameld. Wie is nu zijn vriendin? Nou, LeafyIsHere is een nogal geheimzinnig persoon en heeft de neiging om zijn belangrijkste details voor het publiek verborgen te houden. Als gevolg hiervan is er op dit moment geen informatie dat hij een relatie heeft.

Bekijk dit bericht op Instagram

Oude AF #tbt #kardashian #pewdiepie

Een bericht gedeeld door Calvin Vail/LeafyIsHere (@its_leafy) op 24 juni 2016 om 01:01 PDT

Met wie heeft hij een date gehad?

Als het gaat om zijn eerdere relaties, heeft LeafyIsHere deze informatie ook geheim gehouden, maar één naam valt op. Het is HaleyBaby , maar hun relatie werd door niemand bevestigd, hoewel fans ze blijkbaar samen wilden hebben. Ze brachten enige tijd in de publieke belangstelling door, maar er kwam niets officieels uit de twee over hun relatie. Dus alles wat we kunnen zeggen is dat LeafyIsHere tot nu toe met niemand is uitgegaan, althans niet officieel aan het publiek heeft onthuld.

LeafeIsHere Bio: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Calvin Vail op 8 augustus 1995 in Utah, VS, had hij een moeilijke jeugd, aangezien zijn ouders – vader Marvin Vail en moeder, Regina Lee Vail – beide drugsverslaafden waren, dus om aan deze dagelijkse trauma’s te ontsnappen, vond hij troost in YouTube en videogames. Hij begon met het bekijken van YouTube-video's en begon toen zijn eigen kanaal - LommerrijkIsHier werd opgericht in oktober 2011.

LommerrijkIsHier

bretagne o'grady etniciteit

Carrièrebegin

De eerste video van LeafyIsHere werd pas in 2013 geüpload, getiteld Why Google+ is fucking shit, die nu meer dan 590.000 views heeft. Zijn volgende video kwam pas in 2014 en het was de eerste gameplay-video waarin Leafy werd getoond terwijl hij Minecraft speelt. Dit bracht meer abonnees op zijn kanaal en aangemoedigd door dit succes bleef hij gameplayvideo's uploaden, waarbij hij wisselde tussen Counter Strike en Minecraft. Zijn populariteit groeide dienovereenkomstig en hij voegde al snel nieuwe categorieën toe aan zijn kanaal en uploadde video's met commentaar. Dit bracht nog meer populariteit en moedigde hem aan om in hetzelfde ritme door te gaan. Al snel volgden meer videocommentaar en het aantal abonnees bereikte al snel meer dan een miljoen.

Stijging naar bekendheid

Met elke nieuwe video werd LeafyIsHere populairder en in maart 2016 bereikte hij 1,5 miljoen abonnees, in september steeg hij tot meer dan 4,8 miljoen. Zijn video's trokken meer dan een miljard views, waardoor zijn vermogen aanzienlijk toenam. Enkele van zijn meest populaire video's zijn: Het droevigste meisje op de hele planeet , dat nu bijna negen miljoen views heeft, The Onison Rant meer dan 7,7 miljoen keer bekeken, De gekste video die ooit heeft bestaan meer dan 7,6 miljoen views, en Het smerigste meisje ooit op YouTube , die ook meer dan 7,6 miljoen views heeft.

https://www.youtube.com/watch?v=Ah19Ayz_H4g

Controverses en inactiviteit

Naarmate zijn populariteit toenam, kreeg hij problemen met andere YouTubers, waaronder Keemstar, h3h3Productions en iDubbbz, maar dit hielp hem ook om zijn populariteit te vergroten. Zijn carrière begon echter af te nemen na zijn vete met iDubbz, die hem tot inactiviteit dwong, en zijn laatste video werd geüpload in 2017, getiteld deze video zal je aan het huilen maken... .

LeafyIsHere Net Worth

Sinds de lancering van zijn carrière is LeafyIsHere een YouTube-ster geworden en is het vermogen zo hoog als $ 800.000.

ziek, help me https://t.co/Fg1Ne6iM9L pic.twitter.com/MqdxOcAYgB

— Lommerrijke (@LeafyIsHere) 27 januari 2017

Internetfaam

Hoewel YouTube hem beroemd heeft gemaakt, is hij erin geslaagd zijn populariteit uit te breiden naar andere sociale-mediaplatforms, vooral Twitter , waarop hij meer dan 960.000 volgers heeft en zijn meest recente carrièreprestaties en zijn persoonlijke meningen en ideeën heeft geüpload. Sinds mei 2017 heeft hij echter geen nieuwe inhoud meer geplaatst.

Aanbevolen