Acteurs

Met wie is Lela Loren getrouwd? Haar Wiki: Nettowaarde, Uiterlijk in Macht, Voorouders, Opleiding, Echtgenoot, Vriendje

Wie is Lela Loren?

Geboren Lela Maria Loren Avellanada Sharp op de 7evan mei 1980, Loren is een Amerikaanse actrice die bekend werd door haar rol als Angela Angie Valdes in de hitshow Power. Ze werd ook geprezen door haar optreden in verschillende tv-shows, waaronder The Shield, CSI: New York en Ghost Whisperer, en in de films Reign Over Me en The Hangover Part III.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt @bellanycmag had zoveel plezier met het fotograferen van deze functie! Check het in de maandeditie♥️ ? @vitalagibalow #fromcalitonewyork #lelaloren #actorslife #angelavaldes #powerstarz

Een bericht gedeeld door Lela Loren (@misslloren) op 17 september 2018 om 14:12 PDT

Het vroege leven van Lela Loren

Loren, geboren in Sacramento, Californië, is de dochter van Peter Ashely Sharp, die van Europese afkomst is, en Antonia U. Avellaneda, van Mexicaanse afkomst. Ze heeft ook een broer genaamd Daniel die nu een professionele kok is. Met haar verschillende roots heeft ze van jongs af aan ook meerdere talen leren spreken, waaronder Spaans, Italiaans en Engels. Anders is er geen informatie over haar vroege opleiding en of ze naar de universiteit is gegaan.

De carrière van Lela Loren

Lorens carrière begon in 2006, toen ze een kleine rol speelde in de film Between the Lines, al snel gevolgd door verschillende optredens in verschillende televisieshows, waaronder Cold Case, CSI: Miami en CSI: New York. In 2007 kon Loren een kleine rol krijgen in de film Reign Over Me, die werd gevolgd door een verschijning in drie afleveringen van de serie The Shield met de rol van Nydia Hernandez. Haar vroege jaren als actrice hielpen zowel haar carrière als haar vermogen tot stand te brengen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dacht dat ik een van mijn favorieten zou delen die het niet heeft gehaald ❤️ foto door @markveltmanphoto #schönmagazine

Een bericht gedeeld door Lela Loren (@misslloren) op 7 september 2017 om 10:36 uur PDT

Tijdens de late jaren 2000 bleef Loren in veel andere televisieseries verschijnen, waaronder The Unit, NCIS, Chuck en Lost. Ze verscheen ook in The Mentalist, Covert Affairs en had zelfs een hoofdrol in H+: The Digital Series die liep van 2012 tot 2013. Ondertussen maakte ze gastoptredens in verschillende films, waaronder The Reunion, Snitch en De hangover deel III. Haar verschillende werken in film en televisie hielpen haar rijkdom te vergroten.

De carrièredoorbraak van Lela Loren

Loren kreeg eindelijk haar grote doorbraak in 2014 toen ze deel ging uitmaken van de Starz-netwerktelevisieserie Power, in de rol van Angela Valdes, een assistent-Amerikaanse advocaat die de liefdesbelang werd van het hoofdpersonage James, ook bekend als Ghost, gespeeld door Omar Hardwick, een voormalige drugsdealer die probeerde een nieuw blad in het leven te krijgen. Het succes van de show hielp haar carrière te katapulteren en verhoogde ook haar vermogen enorm. Angela Valdez is nu in het vijfde seizoen van de show.

. @Power_STARZ Nog een dag!! Ben je klaar?? pic.twitter.com/Rs1Pti05f5

— Lela Loren (@LelaLoren) 16 juli 2016

Lichaamsmeting van Lela Loren

Wat lichaamsafmetingen betreft, is Loren 1,62 m lang en weegt naar verluidt 55 kg. Haar vitale statistieken zijn 36-25-36 inch en heeft donkerbruin haar en ogen. Haar kledingmaat is 6 en haar schoenmaat is 7.

Gepost door Lela Loren Aan Vrijdag 6 juni 2014

Het nettovermogen van Lela Loren

Vanaf eind 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Loren naar verluidt meer dan $ 2 miljoen, verworven door haar jaren als actrice in zowel televisie als film sinds 2006.

Het persoonlijke leven van Lela Loren

In termen van haar persoonlijke leven is Loren momenteel single en er is geen informatie over haar dat momenteel met iemand uitgaat. Ze geeft er ook de voorkeur aan haar persoonlijke leven privé te houden en niet veel te delen op haar sociale media-pagina's.

Afbeeldingsbron

Ondanks dat ze single was, ging het gerucht dat Loren een relatie had met haar Power-medespeler Omari Hardwick. Hun chemie op het scherm zou op de een of andere manier naar het echte leven zijn vertaald, maar de twee ontkenden de beschuldigingen en maakten tijdens hun interviews duidelijk dat ze gewoon collega's zijn en niets meer. Loren is ook een filantroop en ondersteunt actief het 100Roofs Project, een groep van Today, I'm Brave, die middelen biedt om mensen van afgelegen locaties te helpen bij het bouwen van 100 daken.

Aanbevolen