Beroemdheden

Wie is de vrouw van Lester Holt, Carol Hagen? Haar biografie: Actrice, Leeftijd, Hoogte, Nettowaarde, Echtgenoot, Huwelijk, Kinderen, Feiten

Wie is de vrouw van Lester Holt, Carol Hagen?

Carol Hagen, geboren op een niet-gespecificeerde datum in Seattle, de staat Washington, VS, is een 58-jarige blanke makelaar, maar zeker het best bekend door haar huwelijk met de enorm populaire NBC-presentator en presentator Lester Holt. Ze heeft echter een aantal persoonlijke successen behaald tijdens haar soms lucratieve carrière als makelaar die meer dan 30 jaar beslaat.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dames dragen hoeden

Een bericht gedeeld door Carol Hagen-Holt (@carolhagenholt) op 1 november 2017 om 10:29 uur PDT

Vroege leven

Er is vrijwel niets bekend over Carol's afkomst, inclusief de namen en beroepen van haar ouders, evenals haar geboortedatum. Ook, voor zover de media tot nu toe weten, lijkt het er niet op dat Carol broers en zussen heeft. Er is geen informatie over haar opleiding, inclusief de middelbare school waar ze naar toe ging en andere instellingen.

De ontmoeting

Carol ontmoette Lester Holt in 1980, toen ze werkzaam was als stewardess. Holt was toen nog een student aan de California State University, maar ze begonnen te daten en trouwden twee jaar later, op het moment dat hij al in New York City werkte. Zoals Carol het zelf verwoordde in een interview met het tijdschrift People: 'Hij was de snelste microfoon in het westen.'

Carrière

Professioneel lijkt het alsof Carol overal is geweest. Het is bekend dat ze verkoop, training en management in de cosmetica-industrie heeft gewerkt, en ook in de reis- en horecabranche, en verhuisde naar San Francisco, Los Angeles, Chicago en Manhattan. Hoewel ze veel beroepen heeft gehad, is haar werkelijke expertise onbekend. Op een gegeven moment vestigde ze zich echter in de vastgoedsector, waar haar carrière nu floreert.
https://twitter.com/CarolHagenHolt/status/1008795303603068928

Lester Holt

Geboren Lester Don Holt Jr. op de 8evan maart 1959, in Marin County, Californië, VS, van Engelse, Jamaicaanse en Indiase afkomst, is Lester een wereldberoemde journalist, verslaggever en nieuwslezer. Hij ging naar de Cordova High School in Rancho Cordova, Californië, waar hij in 1977 afstudeerde en zich vervolgens inschreef aan de California State University in Sacramento, waar hij een majoor in de regering volgde, maar hij maakte zijn studie nooit af. Zoals Holt zelf zei in een interview met het American Profile-nieuwsmagazine: 'Mijn eerste baan in de lucht was eigenlijk als discjockey bij een Country and Western-station, maar de enige keer dat ik een fulltime optreden kon krijgen, was als ik bereid was om het nieuws te melden.” Uiteindelijk werd hij ingehuurd door het CBS Network, waar hij 19 jaar bleef, gedurende welke tijd hij verslag kon doen van talloze situaties waar maar weinig verslaggevers de eer hadden om aanwezig te zijn – een voorbeeld is zijn foto uit 2010 van een USAF-vliegtuig terwijl hij verslag deed van een airdrop-missie in Afghanistan. Zijn moed en toewijding leverden hem in de loop der jaren enorme erkenning op, en zo bleef zijn positie verbeteren. Hij is nu de gastheer van NBC's Dateline, heeft ook de presidentiële debatten in 2016 gemodereerd en de president Donald Trump persoonlijk geïnterviewd in 2017, waarbij hij enigszins controversiële maar belangrijke vragen stelde.

Hun huwelijk

Carol en Lester zijn al 36 jaar samen en ze hebben twee volwassen zonen om te showen voor hun huwelijk. Stefan Holt is hun eerste zoon, die ook werkzaam werd in de branche van zijn vader, bij WMAQ-TV NBC5 in Chicago om hun ochtendnieuws te verankeren. Hij ging naar de Pepperdine University en studeerde af in 2009. Later verhuisde hij in 2016 naar WNBC in New York City, zodat hij naast zijn vader kon werken op 30 Rockefeller Plaza. Cameron Holt is hun tweede zoon, die afstudeerde met een Bachelor of Science-graad in wiskundige en computationele wetenschappen aan de Stanford University, en daarnaast heeft hij een major in managementwetenschappen en engineering van de genoemde instelling. Hij is momenteel werkzaam als handelaar in aandelenderivaten bij Morgan Stanley.

Haar passie

Carol is een fervent fan van moderne architectuur en plaatst vaak foto's van innovatieve gebouwen op haar sociale media-profielen. Haar Instagram-pagina wordt zelfs letterlijk overspoeld met deze foto's, waarvan er slechts één haar man is en slechts twee haar selfies.

Bekijk dit bericht op Instagram

Highline grenzen Meatpacking district

Een bericht gedeeld door Carol Hagen-Holt (@carolhagenholt) op 28 maart 2018 om 14:16 PDT

Wat is het vermogen van Carol Hagen?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Carol Hagen medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Carol's opgebouwde rijkdom bijna $ 3 miljoen is, terwijl dat van Lester Holt wordt geschat op $ 12 miljoen en zijn jaarsalaris meer dan $ 4 miljoen is. De groei van dit cijfer is ongetwijfeld grotendeels geholpen door haar successen in haar diverse carrière, terwijl de grootste bijdrage aan deze waarde afkomstig is van haar langdurige positie als makelaar in onroerend goed. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.
https://twitter.com/CarolHagenHolt/status/1002157769783463937

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren makelaar, haar vitale statistieken en gewicht zijn onbekend, terwijl haar lengte naar verluidt 1,85 m is. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen omschreven als fit, terwijl haar haarkleur lichtbruin is en haar ogen donkerbruin.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om hun populariteit en dus vermogen te vergroten. Carol zelf lijkt een vaste abonnee te zijn van deze beroemdheidstrend, aangezien ze aanwezig is op de meeste sociale-medianetwerken, behalve één - Facebook. Zowel haar Twitter- als Instagram-accounts worden gevolgd door minder dan 1.000 fans.

Aanbevolen