Beroemdheden

Wie is nu de vriendin van Liam Neeson? Dating- en relatielijst

Wie is nu de vriendin van Liam Neeson?

Liam heeft naast zijn rijke acteercarrière ook een rijke datinggeschiedenis. Helaas hebben sommige relaties na jaren van plezier ellende gebracht, maar desondanks heeft Liam nog steeds de overhand. Voordat we zijn volledige datinggeschiedenis en relatielijst met u delen, laten we eens kijken of hij nu iemand naast hem heeft, om lief te noemen. Nou, eigenlijk is Liam nu vrijgezel, maar hij heeft een behoorlijke geschiedenis van daten gehad.

Bekijk dit bericht op Instagram

#Liam Neeson ??

Een bericht gedeeld door Liam Neeson (@neeson_liam) op 1 april 2016 om 5:14 uur PDT

Liam Neeson Datinggeschiedenis en relatielijst

Lang voordat Liam werd wat hij nu is, had hij zijn zin met vrouwen; een van zijn eerste romances was Hellen Mirren. Het stel ontmoette elkaar begin jaren 80, op de set van de film Excalibur (1981). Ze woonden samen van 1980 tot het midden van de jaren 80, toen ze besloten dat het tijd was om uit elkaar te gaan. Ze zijn op goede voet gebleven en zijn onlangs samen verschenen in The Graham Norton Show .

Na hun breuk was Liam een ​​paar jaar vrijgezel en begon toen een romantische relatie met Julia Roberts, die duurde van 1988 tot 1990.

Drie jaar later ontmoette Liam actrice Natasha Richardson tijdens het toneelstuk Anna Christie, waarin beiden optraden. Kort na de eerste ontmoeting begonnen ze hun relatie, en op 3 juli 1994 trouwde het paar en verwelkomden vervolgens twee kinderen samen, beide zonen, Michael Richard Antonio en Daniel Jack. Helaas werd hun huwelijk en romance afgebroken in 2009, toen Natasha stierf na een vreselijk ski-ongeluk in het Mont Tremblant Resort, ten noordwesten van Montreal. Ze stootte haar hoofd en voelde zich aanvankelijk goed, maar de hoofdpijn begon twee uur later na het ongeval en ze werd naar het Lenox Hill Hospital in New York City gevlogen. Helaas stierf ze slechts twee dagen later, de doodsoorzaak was een epiduraal hematoom.

Na haar dood doneerde Liam haar organen.

Sinds het overlijden van zijn vrouw had Liam een ​​relatie met Freya St. Johnston, die duurde van 2010 tot 2012, maar sindsdien lijkt ze vrijgezel te zijn.

Liam Neeson Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Liam John Neeson op 7 juni 1952 in Ballymena, County Antrim, Noord-Ierland, is hij de zoon van Bernard Neeson, die de Ballymena Boys All Saints Primary School verzorgt, en zijn vrouw, Katherine (nee Brown), die kok was . Hij was het derde kind van vier in het gezin, met drie zussen, Elizabeth, Bernadette en Rosaleen. Tijdens zijn middelbare schooltijd speelde Neeson in verschillende producties en begon hij met acteren nadat hij werd geïnspireerd door de politicus Ian Paisley, van wie hij dacht dat hij een geweldige acteur was, ondanks dat hij geen professionele acteur was, maar een geweldige aanwezigheid had voor mensen tijdens zijn toespraken.

Na zijn toelatingsexamen schreef Neeson zich in aan de Queen's University Belfast, waar hij natuurkunde en informatica studeerde, maar vertrok voordat hij een diploma behaalde. Daarna ging hij aan de slag voor Guinness Brewery en was ook op proef bij het professionele voetbalteam Bohemian FC, waarvoor hij in één wedstrijd speelde tegen de Shamrock Rovers FC, maar hij kreeg nooit een contract.

Liam Neeson

Beginnen met acteren

Liam keerde terug naar huis waar hij verschillende baantjes wisselde, van heftruckchauffeur en vrachtwagenchauffeur, en in 1976 trad hij toe tot het Lyric Players' Theatre in Belfast, waar hij de volgende twee jaar bleef. Het was in 1978 dat hij op het scherm verscheen, in de film Pilgrim's Progress, als een pelgrim. Zijn eerste grote rol was als Gawain in de film Excalibur in 1981, en daarna bouwde hij gestaag naam op in de acteerwereld. Hij had het behoorlijk druk in de jaren '80 en verscheen in films als Lamb (1985), vervolgens The Mission (1986) naast grootheden als Robert De Niro, Ray McAnally en Jeremy Irons, en The Dead Pool (1988), met in de hoofdrol naast Clint Eastwood en Patricia Clarkson.

Stijgen naar het sterrendom

Het kostte hem jaren om te worden wat hij nu is, maar in de jaren '90 begon Liam zijn volledige acteerpotentieel te demonstreren. Eerst met de klassieke film Schindler's List, waarvoor hij een Academy Award-nominatie kreeg voor Beste Acteur in een Hoofdrol, en daarna verder met films als Nell (1994), waarin hij speelde met Natasha Richardson en Jodie Foster, Rob Roy (1995), en anderen. Sindsdien heeft hij wereldfaam verworven met onder meer films Love Actually (2003), Kinsey (2004), vervolgens Taken-trilogie en A Walk Among the Tombstones (2014). Tot nu toe heeft Liam meer dan 130 film- en tv-credits op zijn naam staan ​​en werkt hij nu aan verschillende projecten, waaronder de films Normal People en Kingsman: The Great Game (die in 2020 uitkomen).

Goed weekend mijn vrienden. Liam is zo knap ??

Gepost door Liam Neeson Origineel Aan zaterdag 23 juni 2018

Liam Neeson Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Neeson een van de meest succesvolle acteurs van vandaag geworden, wat zijn rijkdom alleen maar heeft vergroot. Dus heb je je vanaf medio 2019 ooit afgevraagd hoe rijk het vermogen van Neeson is? Nou, het is maar liefst $ 85 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Aanbevolen