Acteurs

Wie is Linzie Janis van ABC News? Haar biografie: leeftijd, getrouwd, nettowaarde, affaire, ouders

Wie is Linzie Janis?

Linzie Janis, geboren op de 23erdvan juni 1979, is een Amerikaanse televisiejournalist die bekend werd door haar werk voor de grote persbureaus, waaronder ABC News, CNN en Bloomberg. Ze werd ook bekend door het breken van grote verhalen, waaronder de bomaanslagen in 2016 in New York en New Jersey, en de aanval op de Pulse Nightclub in Orlando, Florida.

Bekijk dit bericht op Instagram

Verwarmde mijn ❤️ om deze te zien!

Een bericht gedeeld door Linzie Janis (@linziejanis) op 2 oktober 2018 om 9:19 uur PDT

Het vroege leven van Linzie Janis

Janis werd geboren in Schaumburg, Illinois, van Duitse afkomst, en heeft een Amerikaans Brits staatsburgerschap. Er is heel weinig informatie beschikbaar over haar persoonlijke leven en vroege opleiding, maar het is bekend dat Janis naar de University of Arts in Londen ging, in Engeland, en afstudeerde met een graad in journalistiek.

De carrière van Linzie Janis

De carrière van Janis begon bij het CNN-netwerk en was gestationeerd bij CNN International in Londen. Haar vroege jaren als verslaggever bij CNN hielpen haar carrière en haar vermogen op te bouwen, vooral omdat ze tegelijkertijd als producent en verslaggever werkte. Na een paar jaar bij CNN besloot Janis over te stappen naar een ander groot nieuwsnetwerk, Bloomberg. Ze diende als een anker in de dagelijkse zakelijke nieuwsuitzending van het netwerk en behandelde de financiële markt en de wereldeconomie. Enkele van de topverhalen die ze tijdens Bloomberg behandelde, zijn de dood van Steve Jobs en Osama bin Laden, de verwoesting in Japan toen het land in 2011 werd getroffen door een tsunami en de ineenstorting van de Lehman Brothers in 2007-08. Haar tijd bij Bloomberg heeft enorm geholpen in haar carrière en haar rijkdom.

Linzie Janis bij ABC News

In 2013 trad Janis toe tot ABC News en is tot op de dag van vandaag bij het netwerk gebleven. Ze is te zien in verschillende shows op het netwerk, waaronder Good Mornings America, Nightline, 20/20 en World News Tonight met David Muir. Tijdens Janis' tijd bij ABC News, deed ze ook verslag van grote verhalen, waaronder de bomaanslag in de Pulse Nightclub in Orlando, de terreuraanslag in Nice, Frankrijk, het zinken van het El Faro-vrachtschip en de klopjacht op de twee ontsnapte veroordeelden uit een New York maximaal beveiligde gevangenis.

Gepost door Linzie Janis Aan vrijdag 27 januari 2017

Janis was ook de eerste journalist die een zitten interview met Hulk Hogan na zijn hofoverwinning op Gawker Media. Ze werd ook gecrediteerd voor het breken van het nieuws over de rechtszaak van de procureur-generaal van New York tegen Trump University, waarin ze een aantal vermeende slachtoffers van fraude door Donald Trump interviewde. Janis deed ook verslag van internationale rapporten, waaronder de eerste dochter van president Trump, Ivanka Trumps reis naar Berlijn voor de W20-top, de paus in Rome en de geboorte van de tweede koninklijke baby in Londen. Haar werk bij ABC News hielp haar carrière naar een nieuw niveau te tillen en verhoogde ook haar vermogen enorm.

Afbeeldingsbron

Lichaamsmeting van Linzie Janis

Wat haar lichaamsafmetingen betreft, is Janis 1,88 m lang, en hoewel haar gewicht niet bekend is, zijn haar vitale statistieken 36-27-36. Ze heeft ook goudbruin haar en bruine ogen.

Het vermogen van Linzi Janis

Vanaf eind 2018 en gebaseerd op gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Janis naar verluidt meer dan $ 300.000, wat ze grotendeels kon verwerven door haar jaren als uitzendjournalist voor verschillende netwerken.

Afbeeldingsbron

Het persoonlijke leven van Linzie Janis

In termen van haar leven is Janis getrouwd met John Ferracane. Ferracane is de senior producer van de show Good Morning America. De twee verblijven momenteel in New York.

Aanbevolen