Acteurs

Wie is LL Cool J-vrouw Simone Smith? Haar Wiki: Sieraden, Netto waarde, Leeftijd, Kreeft, Verjaardag, Getrouwd

Wie is Simone Smith, de vrouw van LL Cool J?

Simone Smith werd geboren op 31 maart 1986 in New York, VS, en is een zakenvrouw, televisiepersoonlijkheid en sociale media-persoonlijkheid, maar misschien het best bekend als de vrouw van rapper en acteur LL Cool J. Ze zijn samen op televisie verschenen als een deel van de E! Netwerk, en ze staat ook bekend om haar strijd tegen kanker.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ruches en bling?✨? Rode loper klaar voor @nilerodgers We Are Family Foundation Dinner & Concert in de legendarische Hammerstein Ballroom. Mijn man ontving de #Humanitarian award en hij trad op met Nile Rogers en @z_trip, wat zo dope was‼️Chique optreden dat me ver terug bracht! Roger Daltry van The Who trad op en werd ook vereerd. Wat een leuke avond!!! ???

Een bericht gedeeld door Simone I. Smith (@sislovespurple) op 27 april 2018 om 22:32 PDT

Hoeveel is de rijkdom van Simone Smith?

Hoe rijk is Simone Smith? Vanaf begin 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Ze verscheen ook in verschillende andere tv-shows en is betrokken bij liefdadigheidswerk met haar man. Veel van haar rijkdom zou te danken zijn aan haar man, die een vermogen heeft van meer dan $ 100 miljoen. Naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt echter verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het begin van een romance – Ontmoeting met LL Cool J

Volgens een interview met LL Cool J ontmoette hij Simone terwijl hij aan het rijden was - hij was toen 19 jaar oud. Hij ontmoette een vriend die hem voorstelde aan zijn neef; hij zou de ontmoeting afwijzen, maar veranderde van gedachten toen hij Simone zag. Ze hadden een relatie en gingen acht jaar met elkaar uit voordat ze in 1995 besloten te trouwen. Het echtpaar woonde in New York en ze kregen samen vier kinderen.

Ze hielpen elkaar terwijl hun carrière groeide, waarbij Smith zich meer richtte op ondernemend werk en sieradenontwerp. Haar eerste succesvolle onderneming heette Ms. Got Rocks, een lijn van bandana's met kralen. Hun vermogen nam samen aanzienlijk toe en haar ontwerpen werden de favoriet van vele beroemdheden, zoals Missy Eliot, Rachael Ray en Rihanna die haar werk onderschreven. In 2004 kwam haar loopbaanontwikkeling echter tot stilstand.

Bekijk dit bericht op Instagram

??? ? shu_shyne

Een bericht gedeeld door Simone I. Smith (@sislovespurple) op 5 april 2018 om 20:26 PDT

vechten tegen kanker

In 2004 werd Simone gediagnosticeerd met stadium III chondrosarcoom, een zeldzamere vorm van botkanker die cellen aantast die kraakbeen produceren. Het probleem met de ziekte is dat ze resistent is tegen zowel radiotherapie als chemotherapie, en dus moest ze jaren van behandeling en revalidatie ondergaan, waardoor ze haar zakelijke inspanningen moest opgeven. De diagnose was verwoestend en zelfs LL Cool J besloot zijn carrière een tijdje stil te leggen om voor zijn vrouw te zorgen. Ze moest een invasieve operatie ondergaan, inclusief het verwijderen van een hele tibia om te worden vervangen door bot van een fibula.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gucci, SIS Hoops & Timberland Boots ??‍♀️ Mitch en Ace Boogie, zo doen we B!!! #geldzakken #itsmybdayweek

Een bericht gedeeld door Simone I. Smith (@sislovespurple) op 27 maart 2018 om 20:08 PDT


Na deze ingreep praat ze bijna twee en een half jaar om weer te leren lopen. Ze herstelde uiteindelijk volledig en het is meer dan een decennium geleden dat ze kankervrij werd verklaard. Sindsdien is ze teruggekeerd naar het ontwerpen van sieraden en werd ze ook ambassadeur voor de American Cancer Society. Ze begon ook een sieradenlijn waarvan de opbrengst naar het goede doel zou gaan, met name om anderen te helpen die aan kanker lijden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gisteren was een geweldig gezegende dag! Eerst werd mijn zus @msshaunrobinson geëerd met #NAASC Sisters Awards en toen was ik net op tijd in Malibu voor het 40e huwelijksaanzoek van mijn meisje Tai Boogie? ZE ZEI JA ?????????? @taiyoungstyle #sisterhood #celebrate #love #life #marriage #godisgreat SWIPE om foto's te zien

Een bericht gedeeld door Simone I. Smith (@sislovespurple) op 12 maart 2018 om 14:45 PDT

Simone Smith op sociale media – Instagram


Smith is zeer actief op sociale media, met name op Instagram, waarop ze vaak foto's van haar familie en enkele van haar dagelijkse bezigheden plaatst. Er zijn ook een paar foto's van haar man, en ze promoot vaak een aantal van haar sieraden via haar pagina, waarop staat dat zij de ontwerper en mede-oprichter is van het sieradenbedrijf Simone I Smith Jewelry. Ze vermeldt ook dat ze kankervrij is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Jullie weten allemaal al hoe ik me voel over #thatsmycousin @dina_deen Ze heeft sinds 2010 elk jaar mijn verjaardagsfeestjes gepland (in LA) Dit jaar was ik in NY voor mijn verjaardag, dus ik vierde het met mijn NY Chicas en Dina Deen was hier in LA verhit ?Om een ​​lang verhaal kort te maken… Ze vierde vandaag #thatmycousin (me) met een paar van mijn zustervrienden ??Het was een mooie dag ☀️ I LOVE YOU VEEL D ?

Een bericht gedeeld door Simone I. Smith (@sislovespurple) op 21 april 2018 om 20:53 PDT


Haar sociale media-pagina's linken terug naar haar zakelijke en persoonlijke website die een deel van haar sieradenwerk promoot. Ze toont enkele persoonlijke keuzes, verschillende maten, nieuwe ontwerpen en zelfs nieuwe seizoenscollecties, plus foto's van verschillende modellen en beroemdheden die haar ontwerpen dragen. Bezoekers krijgen ook de kans om via haar website te kopen. Ze heeft ook een Facebook-pagina die zich voornamelijk richt op haar sieradenontwerp, waarbij ze sieraden promoot met afbeeldingen die vergelijkbaar zijn met die op haar website.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb vanmiddag zo'n heerlijke late verjaardagslunch gehad met mijn meisjes @thecookiej en @tonya_winfield. Er zijn geen zustervrienden!!! We hebben 3 uur gegeten, gepraat en gelachen. Bedankt dames, ik hou van jullie allebei ?? #stillcelebratingmybirthday

Een bericht gedeeld door Simone I. Smith (@sislovespurple) op 18 april 2018 om 17:52 PDT

Sieraden en recente inspanningen

Simone heeft verklaard dat ze altijd van grote oorringen, kettingen en armbanden heeft gehouden, en deze passie voor sieraden bracht haar er uiteindelijk toe om haar lijn te beginnen. Volgens haar begon ze het bedrijf toen haar man werd benaderd met een voorstel om sieraden te ontwerpen, en hij verwees de persoon naar haar, die haar zou helpen zoeken naar een team om sieraden te ontwerpen. Ze heeft gezegd dat ze het leuk vindt om fijne sieraden te mixen met kostuumjuwelen en verschillende ontwerpen produceert om aan verschillende voorkeuren te voldoen. Ze vermeldt dat sieraden voor haar een manier zijn geweest om haar creativiteit te uiten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Heel erg bedankt aan onze lieve vrienden @magicjohnson & @thecookiej voor een leuke tijd vandaag bij ALL STAR ⭐️‼️? #friends #love #life #blessed #EC25 #godisgreat

Een bericht gedeeld door Simone I. Smith (@sislovespurple) op 18 februari 2018 om 21:15 PST


Als ze niet aan sieraden werkt, brengt ze veel tijd door met haar familie. Ze zegt dat ze het geluk heeft kanker te hebben overleefd en zo haar kinderen op te voeden. Met haar kracht terug kan ze weer fysieke activiteiten doen, zoals basketbal, dansen en voetbal.

Aanbevolen