Beroemdheden

Wie is LOL Twitch-streamer Tarzaned? Wiki, Leeftijd, vriendin, gezicht

Wie is Tarzaned?

Hou je van videogames, vooral League of Legends (LoL)? Zo ja, dan heb je vast wel eens van Tarzaned gehoord. Hij speelt LoL en staat bekend als een van de beste junglers ter wereld. Sinds het begin van zijn carrière heeft Tarzaned meer dan 200.000 volgers op Twitch en meer dan 150.000 abonnees op YouTube.

Dus, wil je meer te weten komen over Tarzaned, van zijn kindertijd tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je kennis laten maken met deze prominente gamer, YouTuber en Twitch-streamer.

Bekijk dit bericht op Instagram

Je hebt ooit gehoord van S6 #tarzaned #s6

Een bericht gedeeld door Julianus (@loltarzaned) op 4 januari 2019 om 19:23 uur PST

Tarzaned Wiki: Leeftijd, Jeugd, Onderwijs

Tarzaned is een nogal geheimzinnig persoon, en als gevolg daarvan heeft hij zijn echte naam nog steeds niet met het publiek gedeeld. Hij werd geboren op 25 november 1994 in Montreal, Canada, maar helaas is dit alles wat we over hem weten, aangezien hij niets anders heeft gedeeld uit zijn vroege leven, waaronder de namen van zijn ouders en hun beroepen, of hij nu broers of zussen of is enig kind, en om verder te spreken over zijn geheimhouding, Tarzaned heeft niets gedeeld over zijn educatieve achtergrond. Hopelijk verandert hij van gedachten en begint hij meer informatie uit het leven te delen toen hij een gewone man was.

Gezichtsonthulling

Net als vele andere YouTubers deed Tarzaned er alles aan om zijn ware identiteit te verbergen, maar naarmate zijn populariteit toenam, besloot hij zijn trouwste fans te belonen met een gezichtsonthulling video .

Het was zijn eerste video waarin hij zijn gezicht liet zien, dat inmiddels meer dan 115.000 views heeft.

Carrièrebegin

Al op jonge leeftijd raakte Tarzaned verslaafd aan videogames en ging hij zijn vaardigheden aanscherpen; hij zou verschillende spellen spelen totdat hij League of Legends ontdekte. Hij begon het spel actief te spelen vanaf de release en is nog steeds een actieve speler, hij werd beter en concentreerde zich op het junglegedeelte van het spel, wat resulteerde in het geven van de bijnaam Tarzaned. Toen hij beter werd, begonnen talloze spelers van over de hele wereld video's te maken. Hij wendde zich eerst tot Twitch en boekte zijn weg naar de nummer 1 jungler in seizoen zes op de Noord-Amerikaanse server.

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd hij populairder en met elke nieuwe prestatie nam het aantal volgelingen toe. Hij herhaalde het succes van seizoen zes in seizoen acht en negen, waardoor hij beroemd werd. Tarzaned heeft nu meer dan 200.000 volgers op zijn officiële Twitch-kanaal.

Met de toenemende populariteit besloot Tarzaned een YouTube-kanaal te starten. waarop hij korte video's van zijn gameplay zou uploaden. Hij raakte meer gefocust op YouTube, voegde nieuwe inhoud toe en deelde zijn tips en trucs met de fans van de populaire videogame. Dankzij zijn harde werk en succes heeft Tarzaned nu meer dan 150.000 abonnees op YouTube en dat aantal neemt voortdurend toe.

Tarzaned

Zijn video's zijn meer dan 19 miljoen keer bekeken, waaronder enkele van de meest populaire: Tarzaned | COACHING KADEEM! | BRONS 5 SPELER EN STREAMER , die meer dan 465.000 views heeft, dan Tarzaned | webcam? Reageren op beruchte competitiespelers – Tarzaned , Tarzaned | 98% W/R Feat TYLER 1 | Rang één terugwinnen. Aflevering 12 , 330.000 weergaven, en Tarzaned | Hoe ik als Jungler op rang 1 in seizoen 6 eindigde , die meer dan 225.000 views heeft. Sinds het nieuwe seizoen is begonnen, speelt Tarzaned op de Korean Server en staat al op nummer 50 en er is een kans dat hij deze keer de Koreaanse server kan overtreffen.

Tarznaed netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Tarzaned een van de beste League of Legends-spelers geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom gestaag vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Tarzaned is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Tarzaned zo hoog is als $ 700.000, wat nogal behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

https://www.facebook.com/loligui/photos/a.275905125847857/1188767977894896/?type=3&permPage=1

Tarzaned Persoonlijk leven, daten, vriendin

Wat weet je over het persoonlijke leven van Tarzaned? Welnu, deze prominente YouTuber heeft niet veel onthuld over zijn persoonlijke leven, omdat hij dergelijke informatie graag voor het publiek verborgen houdt. We hebben echter ontdekt dat hij een relatie heeft en hebben er een paar gedeeld foto's van zichzelf met zijn vriendin . Helaas heeft hij niet onthuld wanneer de twee begonnen te daten, noch haar naam. Hopelijk maakt hij deze informatie in de nabije toekomst beschikbaar.

Aanwezigheid op sociale media van Tarzaned

Hij is een ster geworden via Twitch en YouTube, maar heeft sindsdien zijn populariteit uitgebreid naar sociale-mediaplatforms, met name Twitter, hoewel hij ook op Instagram te vinden is. Zijn officiële Twitter-pagina heeft meer dan 40.000 volgers, met wie hij zijn recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, en ook enkele gebeurtenissen uit zijn persoonlijke leven.

https://twitter.com/LoLTarzaned/status/1160366166931574785

Je vindt hem op Instagram ook, waarop hij slechts ongeveer 3.000 volgers heeft, maar heeft dit sociale netwerk een beetje persoonlijker gemaakt door vaak foto's te delen met zijn vriendin, onder andere berichten.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTuber, gamer en Twitch-ster, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij vervolgens van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen