Beroemdheden

Wie is de dochter van Louis C.K. Kitty Szekely? Haar Wiki: Nettowaarde, Leeftijd, Lengte, Getrouwd, Baby

Wie is Kitty Szekely?

Geboren Katherine Szekely in 2002 in de VS, is ze vooral bekend in de wereld als de eerste dochter van de beroemde acteur, komiek en filmmaker Louis C.K. en zijn ex-vrouw Alix Baily. Helaas is er niet veel informatie over Kitty in de media, inclusief haar exacte geboortedatum en -plaats.

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Kitty, van Ierse, Duitse, Italiaanse, Mexicaanse en Hongaarse afkomst, is de oudste dochter van Louis C.K. en zijn ex-vrouw, Alix Baily. Kitty's grootvader van vaders kant is Luis Szekely, een econoom van Hongaarse afkomst, en haar grootmoeder van vaders kant was Mary Louise, een Mexicaan die een software-ingenieur was.

Kitty heeft een jongere zus, Mary Louise, met wie ze opgroeide in Lowell, Massachusetts, waar ze werd opgevoed door hun moeder, Alix, sinds haar ouders scheidden toen ze nog maar zes jaar oud was. De officiële reden voor de scheiding is nooit in de media vermeld, maar er wordt aangenomen dat dit kwam door zijn frequente grappen over zowel slechte als goede situaties in hun huwelijk.

Waar is Kitty nu?

Er is niet veel informatie over Kitty en haar persoonlijke leven, afgezien van het feit dat ze bij haar moeder en jongere zus woont. Ze heeft zich over het algemeen gedistantieerd van de media, ondanks dat haar vader enorm populair was. Ze heeft slechts een paar optredens in het openbaar gemaakt, meestal met haar vader aan speeldata en bij lunches.

Wat doet Kitty?

Kitty is momenteel gefocust op haar opleiding en heeft nog geen carrièrebeslissing genomen; volgens sommige publicaties is Kitty echter nogal getalenteerd als het gaat om acteren en komedie, net als haar succesvolle vader, maar heeft ze nog niets nagestreefd met betrekking tot het vestigen van een aanwezigheid in de entertainmentindustrie.

Als je de aflevering van deze week hebt gemist #LouieFX , bekijk het op FXNOW: http://t.co/TbucFi3t0y ... pic.twitter.com/rFOdUmLEJ1

— Louie (@LouieFX) 23 mei 2015

De vader van Kitty Szekely, Louis C.K.

Nu we alle bekende details over Kitty hebben behandeld, laten we een paar details delen over haar beroemde vader, Louis C.K.

Geboren als Louis A. Szekely op 12 september 1967 in Washington D.C., VS, is hij een Golden Globe Award-winnende acteur, komiek, schrijver en producent, vooral bekend bij de wereld vanwege zijn eigen comedyshow Louie, naast vele andere prestaties. Hij kreeg bekendheid dankzij zijn gebruik van observerende, zelfspot, donkere en schokkende humor.

Hij is de zoon van Mary Louise van Ierse afkomst, en zijn Hongaarse vader Luis Szekely, die eigenlijk in Mexico is geboren. Hoewel geboren in de VS, bracht Louis zijn jeugd door in Mexico, toen hij en zijn ouders daarheen verhuisden en bleven tot Louis zeven werd. Tijdens zijn jeugd in Mexico sprak Louis helemaal geen Engels, dus Spaans werd zijn eerste taal. Na hun verhuizing uit Mexico vestigde de familie Szekely zich in Boston, Massachusetts. Echter, hun ouders scheidden later, en hij en zijn drie zussen woonden bij hun moeder in Newton, Massachusetts.

Louis ging naar de Newton North High School, en het was na zijn toelatingsexamen dat hij zich aansloot bij het openbare tv-kabelstation in Boston, en deze ervaring gebruikte om zijn filmcarrière te lanceren.

Aanbevolen