Acteurs

Wie is Luis Armand Garcia van George Lopez? Zijn Wiki: Nettowaarde vandaag, Leeftijd, Zoon, Familie

Wie is Luis Armand Garcia van George Lopez?

Luis Armand Garcia werd geboren op 9 maart 1992 in Palos Park, Illinois, VS, en is een acteur, vooral bekend van zijn rol als Max Lopez in de tv-sitcom George Lopez, waarmee hij een nominatie kreeg voor een Young Artist Award.
https://www.instagram.com/p/BSvB6sQBxoA/?hl=en&tagged=luisarmandgarcia

De rijkdom van Luis Armand Garcia

Hoe rijk is Luis Armand Garcia? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen dat al meer dan $ 1 miljoen bedraagt, meestal verdiend door een succesvolle acteercarrière. Hij verscheen ook in verschillende tv-commercials en werkte ook met een aantal liefdadigheidsorganisaties. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Vroege leven en carrière

Luis groeide op met vijf broers en zussen en toonde veel academische belofte tijdens zijn opleiding, aangezien hij het goed deed in al zijn cijfers. Hij hield ook van sporten en speelde met het voetbalteam van zijn school, voordat hij uiteindelijk in 2010 van zijn middelbare school afstudeerde. Hij brengt nu ook tijd door met skateboarden en golfen, en werd zelfs uitgenodigd voor een beroemd golftoernooi.

Hij begon zijn acteercarrière lang voordat hij de middelbare school afrondde, op 13-jarige leeftijd, toen hij begon te verschijnen in verschillende afleveringen van populaire tv-shows, waaronder Any Day Now en ER. Hij verscheen ook in verschillende commercials die nationaal werden uitgezonden, zoals die voor Chevrolet, en in Public Service Announcements (PSA). In 2002 vond hij veel populariteit toen hij deel uitmaakte van de George Lopez Show waarin hij de rol van Max speelde, samen met George Lopez en Constance Marie in de show verscheen, en gedurende de hele serie van 2002 tot 2007 bleef. , destijds een record voor een show in zijn soort, en nu erkend als de eerste komische sitcom met een Spaans gezin op netwerktelevisie; Luis werd voor zijn rol genomineerd voor een Young Artist Award.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vrolijk kerstfeest van de familie Lopez. ??? #georgelopezshow #georgelopez #masielalusha #luisarmandgarcia #constancemarie #valenterodriguez #belitamoreno #waybackwednesday

Een bericht gedeeld door Constance Marie-fans (@marietinis) op 24 december 2014 om 11:27 uur PST

Liefdadigheidswerk en andere inspanningen

Tijdens zijn vroege populariteit creëerde hij een lijn van skatewear vanwege zijn liefde voor skateboarden. Hij heeft in de loop der jaren ook deelgenomen aan verschillende liefdadigheidsevenementen, waarbij hij onder meer werkte met zowel de Make-A-Wish Foundation als de American Heart Association, maar vooral veel tijd doorbracht met zijn eigen stichting genaamd Hands on Horses, met als doel Amerikaanse pleegkinderen te helpen.

Gepost door Luis Armand Garcia Aan woensdag 21 september 2011

Garcia werd ook geëerd door de Walt Disney Company toen ze zijn Mickey Mouse-ontwerp selecteerden om op tournee door het land te gaan samen met andere ontworpen Mickey Mouses die werden bijgedragen door andere beroemdheden, waaronder Raven, John Travolta en Ellen DeGeneres. Na de landelijke tour werd de collectie geveild en werd de opbrengst verdeeld onder goede doelen.

Verhoudingen

Het is bekend dat Luis in 2006 een relatie had met Tyra Simmons, maar na een paar maanden in hun relatie eindigde het. Zijn inmiddels ex-vriendin is modeontwerpster en de twee hebben samen een zoon, al is niet duidelijk wanneer precies geboren. Luis woont nu in Los Angeles, Californië met zijn zoon en andere leden van zijn familie.

Is Luis Armand Garcia op sociale media?

Een paar jaar na de uitvoering van de George Lopez Show, zette Luis een Twitter-account op waarin stond dat hij na de show stopte met het zoeken naar acteermogelijkheden en besloot zich te concentreren op het voltooien van school. Hij vermeldt ook dat hij de cast echt heeft gemist, en George Lopez is zijn rolmodel in comedy. Het account was echter van korte duur, zodra hij zich bij de website aansloot, stopte hij met het bijwerken van zijn account. Hij heeft wel een persoonlijke Facebook-pagina waarop enkele recente foto's van hem te zien zijn. Er zijn echter maar heel weinig berichten op zijn Facebook-pagina te zien, omdat zijn inhoud waarschijnlijk is gereserveerd voor goede vrienden.

Hij is het enige castlid van de show dat sinds het einde van de show geen andere acteerinspanningen heeft nagestreefd. De meeste andere castleden zijn vervolgens verschenen in verschillende tv-shows en films, waaronder Diary of a Wimpy Kid, Sharknado en CSI: Crime Scene Investigation. Veel bronnen vermeldden wel dat hij van alle castleden degene was die waarschijnlijk niet in meer werk zou verschijnen, omdat hij eigenlijk niet graag verder wilde acteren.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige verjaardag aan acteur Luis Armand Garcia #astrologie #verjaardag #tv #georgelopezshow #acteur #luisarmandgarcia #pisces #piscesseason #adastrology

Een bericht gedeeld door Ramanda Diamond (@astrolanedirect) op 9 maart 2016 om 20:43 uur PST

Luis vandaag


Er circuleren een paar foto's van Garcia online nu hij volwassen is. Er zijn foto's van hem die aan het trainen zijn, wat betekent dat hij waarschijnlijk een fit lichaam behoudt als hij vaak naar de sportschool gaat. In 2012 dook zijn naam weer op in de media na een arrestatie. Volgens bronnen was hij dronken en werd hij gearresteerd wegens wanordelijk gedrag in zijn huis, nadat een buurman klaagde over een luid feest in de buurt. Er waren geen verdere incidenten en hij werd kort na zijn arrestatie vrijgelaten.

Aanbevolen