Websterren

Wie is Lyna Perez? Wiki Biografie, leeftijd, vermogen, vriendje

Wie is Lyna Perez?

Lyna Perez werd geboren in Miami, Florida, VS, op 4 november 1992 onder het sterrenbeeld Schorpioen en heeft de Amerikaanse nationaliteit. Ze is populair vanwege haar Instagram-account waarop ze voornamelijk foto's uploadt van haar bikini- en lingerie-fotoshoots.

Bekijk dit bericht op Instagram

Telt dit als een coltrui? ️ @fashionnova

Een bericht gedeeld door Lyna Perez (@lynaritaa) op 10 maart 2019 om 12:17 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Lyna heeft niet veel gedeeld over haar vroege leven of haar ouders en broers en zussen, omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Ze bracht haar hele jeugd door in Miami met haar vader en moeder en had nooit aan modellenwerk gedacht totdat ze haar vriendin hielp met een fotografieproject toen ze 14 was - zelfs toen wachtte ze vier jaar voordat ze besloot om fulltime modellenwerk te gaan doen. carrière. Ze heeft nooit over broers en zussen gesproken en lijkt enig kind te zijn - dit is misschien de reden waarom haar ouders haar alles gaven wat ze wilde en elke wens vervulden die ze als kind had, zoals ze tijdens een van haar interviews heeft verklaard.

Lyna's modellencarrière

Lyna's modellencarrière begon toen ze 18 werd en zich daarop kon concentreren - ze ging door de jaren heen naar talloze fotoshoots en het kostte haar tijd om haar portfolio op te bouwen. haar populaire Instagram-account hielp haar talloze scouts aan te trekken, die haar uitnodigden voor meer fotoshoots en ze werd bijna onmiddellijk beroemd. Een van de meest opvallende tijdschriften waarin ze verscheen, is Playboy Magazine, terwijl ze voor tal van anderen heeft geposeerd - Lyna wordt momenteel beschouwd als een van de meest gewilde modellen in de VS dankzij haar leeftijd en schoonheid.

Lyna Perez

Persoonlijk leven en relaties

Lyna is een van de meest geheimzinnige mensen als het gaat om haar persoonlijke zaken, omdat ze niets heeft gedeeld over haar vroegere of huidige zaken - nou ja, ze heeft een foto gedeeld met haar huidige vriend op haar Instagram-account, maar heeft niet genoemd zijn naam of iets anders dat ons zou helpen hem te herkennen. Sommige mensen verklaarden echter dat de persoon op de foto Motar2k is – echte naam onbekend – die op internet beroemd is vanwege het doneren van grote hoeveelheden geld aan mensen in nood. Er zijn geen geruchten of controverses over de twee, en het lijkt er niet op dat ze van plan zijn hun huwelijksgeloften binnenkort uit te wisselen.

Dus te oordelen naar haar sociale media-accounts, is Lyna momenteel aan het daten met Motar2k, ze is niet getrouwd en heeft (nog) geen kinderen.

Natuurlijk of kunststof?

Er is veel discussie op internet geweest over de vraag of Lyna's borsten natuurlijk zijn of niet. Ook al zou iemand gemakkelijk suggereren dat Lyna's borsten verbeterd zijn, anderen vinden het moeilijk te geloven dat een 26-jarig meisje haar borsten zou hebben vergroot op 22-jarige leeftijd, maar dat is precies het geval met Lyna. Ze heeft er geen probleem mee om over haar chirurgische ingrepen te praten en heeft herhaaldelijk verklaard dat ze plastic borsten heeft.

Mini-jurken en sneakers zijn de laatste tijd mijn favoriete outfit, wat vinden jullie ervan? ️ @fashionnova pic.twitter.com/O4y4RQsktB

— Lyna Perez (@lynaritaaa) 21 maart 2019

Andere voorkeuren en interesses

  • Lyna luistert graag naar muziek terwijl haar favoriete genre hiphop is - ze luistert ook graag naar rapmuziek, terwijl haar favoriete rapper Notorious B.I.G. is, of misschien beter bekend als Biggie Smalls.
  • Haar favoriete liedje is Waarschuwing die in 1994 landde en wordt uitgevoerd door Biggie Smalls.
  • Ze houdt ook van eten, zoals ze tijdens een van haar interviews zei, maar voegde er ook aan toe dat ze niet echt kan eten wat ze wil en wanneer ze het wil vanwege haar modellenwerk, maar ze eet soms nog steeds pizza, wat haar favoriete eten is.
  • Ze houdt ook van sporten, wat goed is omdat ze het moet doen als ze deel wil blijven uitmaken van de modellenindustrie – ze heeft verklaard er dol op te zijn en doet dagelijks aan oefeningen, maar gaat niet zo vaak naar de sportschool omdat ze liever traint op thuis of in een park.

Uiterlijk en vermogen

Lyna is momenteel 26 jaar oud. Ze heeft lang blond haar, bruine ogen, is 1,65 m lang en weegt ongeveer 49 kg. Ze heeft een zandlopervormig lichaam en haar vitale statistieken zijn 32DD-22-34.

Nettowaarde is ~ $ 400.000

Ik kan coole dingen doen met mijn tong, jij ook?

Gepost door Lyna Perez Aan dinsdag 19 december 2017

Aanbevolen