Muzikanten

Wie is de echtgenoot van Mädchen Amick, songwriter David Alexis? Zijn Wiki: Leeftijd, Nettowaarde, Kinderen, Etniciteit, Affaire

Wie is de echtgenoot van Mädchen Amick, David Alexis?

David Alexis is een Amerikaanse zanger en songwriter, maar is vooral bekend bij de wereld als de echtgenoot van de beroemde actrice Mädchen Amick, die bekendheid kreeg na het vertolken van Shelly Johnson in de tv-serie over misdaadmysterie Twin Peaks (1990-1991), en de revival in 2017, getiteld Twin Peaks: The Return. Helaas is er geen informatie over de geboortedatum en geboorteplaats van David. Hopelijk komt dit soort informatie in de nabije toekomst beschikbaar.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hij zal zeker boos op me zijn omdat ik deze #fbf heb geplaatst in combinatie met #verjaardagsfoto (omdat hij er een hekel aan heeft om in de schijnwerpers te staan) maar help me alsjeblieft om mijn mooie, ondersteunende, vriendelijke, liefdevolle, grappige, sexy, attente, getalenteerde ... ik kan doorgaan... man de beste verjaardag ooit! ????

Een bericht gedeeld door meisje amick (@madchenamick) op 4 mei 2018 om 9:06 uur PDT

Het vroege leven, leeftijd en opleiding

Helaas is er geen informatie over het vroege leven van David, inclusief de identiteit van zijn ouders en of deze songwriter broers of zussen heeft of niet. Zelfs zijn leeftijd is onbekend, maar volgens sommige rapporten is hij even oud als zijn vrouw, Mädchen Amick, wat betekent dat hij in 1970 werd geboren.

Eerste ontmoeting met Mädchen Amick

Het stel ontmoette elkaar eind jaren '80; Mädchen en David waren toen nog maar tieners, en Mädchen was gefocust op haar ontluikende carrière, en ze was net verhuisd naar Los Angeles. David was haar buurman en hun relatie begon te groeien. Van vrienden werden de twee een koppel, wat uiteindelijk resulteerde in een huwelijk.

Mijn man en ik bedanken #Lewis omdat je de beste gastheer bent !!! Hij is niet de man die een man kent... hij is DE KEREL! @ZaringGroup https://t.co/YcnEnQjmJ4 pic.twitter.com/aBWzmaVmCL

- Meisje Amick (@madchenamick) 15 maart 2017

Huwelijksceremonie en getrouwd leven

Het koppel stapte op 16 december 1992 in het huwelijksbootje, vier jaar na hun relatie. Sinds hun eerste ontmoeting heeft het paar twee kinderen verwelkomd, een zoon Sylvester, geboren op 5 juli 1992, en een dochter, Mina Tobias, die nu een ervaren zangeres en songwriter is, net als haar vader.

Populariteit door huwelijk

Toen het paar elkaar ontmoette en later trouwde, waren ze allebei weg van de schijnwerpers, omdat Mädchen haar carrière nog maar net had gelanceerd en nog steeds hoopte op haar doorbraak. Naarmate haar carrière vorderde, verwierf ze bekendheid en fortuin en iedereen wilde meer weten over haar persoonlijke leven, niet alleen over het professionele gedeelte. Dus iedereen ging op zoek naar David Alexis en binnen de kortste keren werd hij zelf een beroemdheid. Zonder zijn huwelijk met Mädchen hadden we misschien nooit van David gehoord.

Mädchen Amick en echtgenoot David Alexis bij de vertoning van 'Welcome Home Roxy Car Michael.' pic.twitter.com/MHjr9Ch5UE

-? (@90swomen) 15 mei 2016

David Alexis Carrière en nettowaarde

Als het gaat om het professionele leven van David, is er niet veel informatie over, omdat hij de neiging heeft om dit soort informatie voor het publiek verborgen te houden. Het enige dat over hem bekend is, is dat hij ook songwriter en zanger is, maar verdere details blijven voor de media verborgen. Zijn vermogen is alleen geschat door bronnen, op meer dan $ 300.000, gestaag verdiend door zijn singer-songwritercarrière in de afgelopen drie decennia.

David Alexis Vrouw, Meisje Amick

Nu we alle belangrijkste details over David hebben gedeeld, laten we een paar details delen over zijn vrouw, Mädchen Amick.

Mädchen werd geboren op 12 december 1970 in Sparks, Nevada, VS, van gemengde Duitse, Zweedse, Engelse en Ierse afkomst. Zij is de dochter van Judy (née Ross), een medisch officemanager, en muzikant Bill Amick. Mädchen werd van jongs af aan aangemoedigd om haar creativiteit na te streven en als gevolg daarvan leerde ze piano, bas, viool en gitaar spelen, en was ze ook een getalenteerde danseres. Ze verhuisde naar Los Angeles toen ze nog maar 16 jaar oud was om haar acteercarrière na te streven.

Mädchen maakte haar acteerdebuut in 1989 in een ondergeschikte rol in de tv-serie Star Trek: The Next Generation, maar is nu een bekroonde actrice, waarschijnlijk het best bekend bij de wereld vanwege haar doorbraakrol als Shelly Johnson in het tv-misdaadmysterie dramaserie Twin Peaks (1990-1991). Ze is ook bekend van het spelen van Lena in de film Dream Lover (1993), en als Shannon Pace in de film Pries (2011), naast vele andere rollen. Het vermogen van Mädchen wordt nu door gezaghebbende bronnen geschat op meer dan $ 3 miljoen, vanaf medio 2018.

Aanbevolen