Beroemdheden

Wie is de vriendin van Magnus Carlsen? Dating- en relatiegeschiedenis

Wie is Magnus Carlsen-vriendin? Datinggeschiedenis

Voordat we je vertellen wie de vriendin van Magnus Carlsen is, willen we wat korte informatie over hem delen. Nou, als je niet bekend bent, Magnus Carlsen is een professionele schaker en de huidige wereldkampioen schaken. Hij is een van de beste schakers geweest en staat op de tweede plaats na de grote Garry Kasparov als het gaat om de tijd die hij als nummer één van de wereld doorbrengt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik kijk ernaar uit om mijn laatste nieuws met jullie te delen. Kijk op mijn nieuwe website voor updates. Link in bio.

Een bericht gedeeld door Magnus Carlsen (@magnus_carlsen) op 11 oktober 2016 om 2:50 uur PDT

Nu, wie is de vriendin van Magnus Carlsen? Nou, Carlsen is momenteel vrijgezel, maar hij heeft een opmerkelijke relatie achter zich. Het was op Valentijnsdag 2017 dat hij officieel naar voren kwam met zijn toenmalige vriendin Synne Christin Larsen, 22 jaar oud, en verklaarde dat ze samen zijn. Het paar werd vaak samen in het openbaar gezien en ze volgde hem tijdens zijn wereldkampioenschap schaken, maar hun romance duurde slechts tot januari 2018. De twee hebben niet verklaard waarom ze uit elkaar zijn gegaan, omdat ze allebei zwijgen over het specifieke vraag. Het is echter een veelvoorkomend adagium dat schakers hun vorm verliezen als ze een meisje/vriendje hebben, omdat ze afgeleid zijn, dus….

Voor Synne heeft Magnus niet onthuld of hij nog andere romantische relaties had, en na het uiteenvallen was hij blijkbaar volledig gefocust op zijn carrière.

Magnus Carlsen Wiki: Leeftijd, Jeugd, Onderwijs, Carrière Ster

Nu we alles over zijn liefdesleven hebben gedeeld, laten we wat informatie delen over zijn leven en carrière, van het vroegste begin tot de meest recente carrière-inspanningen.

Magnus Carlsen

Geboren als Sven Magnus Øen Carlsen op 30 november 1990 in Tonsberg, Noorwegen, is hij de zoon van de chemisch ingenieur Sigurn Øen en Henrik Albert Carlsen, die een IT-consultant is. Gedurende zijn jeugd verhuisde Magnus veel, woonde in Espoo, Finland en vervolgens in Brussel, België, voordat het gezin terugkeerde naar Noorwegen, waar ze zich vestigden in Lommedalen, Bærum, maar enige tijd later verhuisden ze weer, dit keer naar Haslum. Hij begon op vrij jonge leeftijd intellectuele minderwaardigheid te demonstreren door legpuzzels te maken die bedoeld waren voor kinderen van 10 tot 14 jaar, toen hij nog maar vier jaar oud was. Een jaar later begon zijn vader, een schaakliefhebber, hem dit prachtige spel te leren, hoewel hij aanvankelijk weinig tot geen interesse had, maar vanaf zijn zevende jaar begon hij serieuzer te schaken. Carlsen nam deel aan zijn eerste toernooi - de jongste divisie van het Noorse Schaakkampioenschap 1999 - op de leeftijd van 8 jaar en 7 maanden, en scoorde 6½/11.

Stijging naar bekendheid

Hij begon gestaag deel te nemen aan meer prominente evenementen en in 2000 speelde hij in meer dan 300 gewaardeerde toernooiwedstrijden, en in oktober 2002 bereikte hij de nummer 6 in het Europees Kampioenschap Onder-12 in Peñiscola, terwijl hij in november deelde eerste plaats in het Wereldkampioenschap Onder-12 in Heraklio, naast Ian Nemomniachtchi op een tiebreak.
In 2004 haalde hij het nieuws toen hij een partij won in de C-groep van het Corus-schaaktoernooi in Wijk aan Zee, slechts één partij verloor in de groep die hem zijn eerste GM-norm opleverde, en slechts een paar maanden later behaalde hij zijn grootmeester titel.

Het is vijftien jaar geleden dat ik grootmeester werd. Nog steeds op dezelfde manier vieren! #GRENKEChess na #ShamkirChess en #TataSteelChess

Gepost door Magnus Carlsen Aan dinsdag 30 april 2019

In de daaropvolgende jaren zette hij zijn roem voort en in 2013 werd hij de nieuwe wereldkampioen schaken door Viswanathan Anand te verslaan. Sindsdien is Magnus de regerende wereldkampioen schaken en heeft hij zes opeenvolgende kampioenschappen gewonnen.

Magnus Carlson Netto waarde

Naast zijn bekwame carrière als schaker, heeft Magnus ook gemodelleerd voor een aantal prominente merken, zoals G-Star Raw, en is hij ook een ambassadeur voor Nordic Semiconductor, plus hij lanceerde het bedrijf Play Magnus AS, wiens eerste product was een iOS-app, Play Magnus, een schaakengine gebaseerd op Magnus' spellen van toen hij vijf jaar oud was. Al deze ondernemingen hebben consequent bijgedragen aan zijn rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Magnus Carlsen is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Carlsen zo hoog is als $ 8 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal het vermogen van Carlsen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn schaakcarrière en zakelijke belangen met succes voortzet.

. @tatasteelchess 2019 klaar voor vertrek!
Mijn nieuwste blogpost staat op: https://t.co/kl3zLQ7csP .

Kijk voor game-recaps tijdens het toernooi op @PlayMagnus ' Facebook pagina! pic.twitter.com/5jgT4tMdJc

- Magnus Carlsen (@MagnusCarlsen) 11 januari 2019

Internetfaam

In de loop der jaren is Magnus behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, met name Facebook en Twitter, terwijl hij ook een fervente fanbase heeft op Instagram. Zijn officiële Facebook-pagina heeft meer dan 485.000 volgers met wie hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals zijn voorbereiding op het schaken evenement in Denemarken , onder andere berichten. Magnus is ook populair op Twitter , met meer dan 225.000 volgers, terwijl op Instagram , Magnus heeft meer dan 205.000 fans en heeft dit netwerk wat persoonlijker gemaakt, door vaak foto's van zichzelf te delen van verschillende plaatsen in de wereld, waar hij wat vrije tijd heeft. Het is behoorlijk indrukwekkend; je zou het eens moeten bekijken.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente schaker, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen