Ondernemers

Wie is Maliah Michel? Wiki, leeftijd, relaties, afmetingen

Wie is Maliah Michel?

Maliah Michel werd geboren in Houston, Texas, VS, op 10 december 1983, van Afro-Amerikaanse etniciteit, en is een populair hiphopmodel, ondernemer en volwassen artiest. Ze staat ook bekend om haar relaties met beroemde rappers en zangers, zoals Drake en Sean Kingston.

Maliah Michel Bio: Het vroege leven en onderwijs

Er is weinig bekend over het vroege leven van Maliah, omdat ze er nooit echt over heeft gepraat of informatie heeft gedeeld. Het enige bekende feit is dat ze een zus heeft die een kind heeft, en met wie Maliah vroeger in een klein appartement woonde. Details over haar opleiding zijn nog niet bekend.

Bekijk dit bericht op Instagram

???

Een bericht gedeeld door De liefde van je leven♐️⛎ (@maliah_michel) op 1 jan. 2020 om 16:05 PST

Carrière en nettowaarde

Populair televisiepersonage Maliah had geen gemakkelijke carrière. Op 18-jarige leeftijd trad ze op als danseres en stripper in clubs in de VS; ze werd een stripper nadat ze met haar vrienden naar een stripclub ging en het beviel wat ze daar zag. Haar meest opvallende optreden was in een populaire club in Beverly Hills - Maliah zei dat ze $ 500 per nacht kon verdienen.

Het kostte haar een aantal jaren van hard werken om erkend te worden door machtige mensen in de showbusiness, die haar in staat stelden te verschijnen in muziekvideo's van artiesten als Neyo, Drake, Pit Bull, Busta Rhymes en nog veel meer. Ze verscheen in Drake's video voor onder meer het nummer 'Find Your Love', 'Make Me Better' van Fabolous en 'Get It Shawty' van Lloyd.

Maliah Michel

Deze zakelijke arrangementen brachten haar in de aandacht van het publiek en haar populariteit nam aanzienlijk toe en verscheen op de cover van veel populaire tijdschriften zoals 'XXL', 'King Magazine' en 'Smooth Magazine'. Veelzijdig Maliah is ook actrice en speelde in 2012 een ondersteunende rol in de low-budget film 'Because I Love You', het verhaal van een onwaarschijnlijke romance tussen een ontvoerd slachtoffer en een van haar ontvoerders.

In 2016 begon Maliah haar eigen huid- en haarverzorgingslijn genaamd 'Body by Maliah', die heeft bijgedragen aan haar bankrekening.

Ze verdient ook geld met haar sociale media carrière – Rapper Young Thug huurde haar in voor zijn evenement in Atlanta, Georgia, waar ze optrad als exotische danseres en een bedrag verdiende, maar ze was door haar contract verplicht om niet bekend te maken hoeveel.

#Exclusief #Functies #Updates #Jose_Guerra #Maliah_Michel Maliah Michel x Jose Guerra https://t.co/yQVxdKdkZK https://t.co/z1WlUE4jGO pic.twitter.com/2VVhKj5MM8

— SuperBlackGoals (@SuperBlackGoals) 7 april 2017

Haar meest succesvolle sociale platform is Instagram met meer dan 1,6 miljoen volgers, waarop ze vaak haar trainingsroutines deelt met haar fans, en memes en video's die ze grappig vindt. Maliah heeft 115.000 volgers op Twitter en meer dan 250.000 ‘likes’ op Facebook. Maliah maakte in 2016 een YouTube-account aan en trok zo'n 2.000 abonnees, maar ze heeft al een tijdje niets meer gepost. Bronnen schatten haar vermogen op meer dan $ 300.000, vanaf juli 2019, opgebouwd uit haar gevarieerde activiteiten sinds 2001.

Prive leven

Maliah's prive leven was een paar jaar geleden best interessant voor de media, toen ze uitging met de populaire rapper en zanger Drake - de twee ontmoetten elkaar in 2010 in een club in Houston genaamd 'Dreams'. waar Drake haar zag optreden. Hij nodigde haar uit om te dansen in een van zijn muziekvideo's, opgenomen in Jamaica, waar Drake en zij hun eerste kus deelden. Hoewel hun relatie van korte duur was, stonden ze gedurende die tijd onder enorme mediadruk. In latere interviews zei Maliah dat Drake haar probeerde te stoppen met strippen, wat ze weigerde omdat ze zelf zal beslissen wanneer het tijd is om met pensioen te gaan.

iNSTAGRAM @Curvychicks

Gepost door Maliah Michel Aan maandag 30 juni 2014

Maliah ging in 2011 uit met zanger Sean Kingston en in 2014 met de populaire Amerikaanse basketballer James Harden die voor de Houston Rockets speelt, maar beide relaties waren ook van korte duur. Momenteel is Maliah alleenstaand en ongehuwd, en heeft ze geen relatie met iemand die bekend is omdat haar privéleven details onbekend zijn. Maliah heeft besproken dat zwarte vrouwen niet de vrijheid hebben om seksueel te zijn, omdat ze automatisch zouden worden gezien als vrouw zonder moraal.

Maliah is van mening dat zwarte vrouwen hun verleidingskracht drie keer langer zouden kunnen gebruiken dan andere vrouwen, omdat ze langzamer ouder worden dan anderen. Ze beschouwt zichzelf als sapioseksueel, een dierenliefhebber, fitnessverslaafde en een vrouw van het lot. Maliah was vaak dapper genoeg om te praten over dingen die iedereen denkt maar niet durft te zeggen, zoals gebeurtenissen die plaatsvinden in de donkere plaatsen van de showbusiness.

Maliah Michel Lichaamsmaten, lengte en gewicht

Maliah staat vooral bekend om haar prachtige rondingen en vitale statistieken van 36-26-44 ins. Ze is 1,70 m lang en weegt ongeveer 62 kg. Ze heeft zwart haar en donkerbruine ogen.

Aanbevolen