Acteurs

Wie is de vrouw van Manwell Reyes, komiek Anjelah Johnson? Haar Wiki: Echtgenoot, Bruiloft, Netto waarde, Ouders, Nagelsalon, Bio

Wie is Anjelah Johnson?

Anjelah Johnson-Reyes is een komiek, actrice en voormalig cheerleader van de National Football League (NFL), maar misschien het best bekend als een voormalig castlid van de 13eseizoen van de televisieserie MADtv. Als komiek heeft ze verschillende populaire personages gecreëerd, waaronder de Vietnamees Mi Ling/Tammy, een nagelsalonmedewerker en ex-fastfoodmedewerker, en nu Bon Qui Qui, een muziekster. Het laatste personage vond veel populariteit tijdens haar stand-up optredens.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gisteravond had ik het voorrecht om mijn @thegivingkeys weg te geven aan iemand die het woord dat ik droeg, duidelijkheid nodig had. Vandaag draag ik er een die ik al heel lang heb, omdat ik nog steeds de herinnering aan perspectief nodig heb. Dit is een bedrijf dat daklozen in dienst heeft om woorden op sleutels te graveren. Je koopt een sleutel en je draagt ​​hem totdat je iemand ontmoet die het woord dat je bij je draagt ​​nodig heeft en het aan hen geeft. Je geeft niet alleen dingen door als hoop, kracht en duidelijkheid, maar je helpt mensen om van dakloosheid over te gaan naar een voltijdbaan, huisvesting en een toekomst die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Bekijk @thegivingkeys voor al je kerstcadeaus en maak deel uit van het verspreiden van positiviteit en hoop! (Ze hebben me niet betaald om dit te posten, ik geloof gewoon in wat ze doen.)

Een bericht gedeeld door Anjelah Johnson-Reyes (@anjelahjohnson) op 15 december 2017 om 12:05 uur PST

Rijkdom vinden als komiek

Hoe rijk is Anjelah Johnson? Vanaf begin 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 500.000, meestal verdiend door succes in acteren en komedie. Ze is tijdens haar carrière ook in verschillende films en televisieseries verschenen. Naarmate ze haar werk voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Begin, komedie, touren en verder

Anjelah werd geboren op 14 mei 1982 in San Jose, Californië, VS, in een christelijk gezin van Indiaanse en Mexicaanse afkomst. Op achtjarige leeftijd werd ze actief in sport, voetbal, softbal en atletiek. Ze deed ook aan cheerleading en beoefende dansen zoals hiphop en breakdance. Tijdens de middelbare school raakte ze erg geïnteresseerd in acteren en was ze vooral dol op het imiteren van verschillende accenten. Na haar toelatingsexamen ging ze naar het De Anza College waar ze spraakcommunicatie studeerde. Na het voltooien van haar studie werd ze cheerleader voor het NFL-team, de Oakland Raiders, de ploeg genaamd de Oakland Raiderettes, en ze had de eer om een ​​Rookie of the Year-prijs te winnen, en ging met haar team optreden bij Super Bowl XXXVII.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nog maar een paar weken geleden hebben @savannahchrisley en ik onze tijd en geld gedoneerd om vrouwen en kinderen te helpen redden van seksslavernij. Ze heeft gedoneerd om het allereerste jongenstehuis in Mexico te openen en er stonden al 14 jongens te wachten om gered en aan het tehuis toegevoegd te worden. Vandaag op Giving Tuesday kun je helpen om meer vrouwen, kleine meisjes en jonge jongens te redden van gedwongen seksslavernij. Klik op de link in mijn bio om te doneren aan @uheroes!

Een bericht gedeeld door Anjelah Johnson-Reyes (@anjelahjohnson) op 28 november 2017 om 10:32 uur PST


In 2005 verhuisde ze naar Los Angeles en besloot uiteindelijk een carrière in de komedie na te streven, en dus ging ze naar een cursus voor het schrijven van grappen en volgde ze ook lessen voor verbetering. Haar vaardigheden in comedy trokken al snel de aandacht en al snel was ze de headliner van haar eigen stand-upshows. Ze vond vooral populariteit in een stand-uproutine waarbij ze een impressie maakte van een Vietnamese nagelsalonmedewerker - een video van haar optreden werd geüpload op YouTube en het werd viraal, waardoor ze meer mogelijkheden vond om haar vermogen te vergroten. Daarna ging ze naar de comedy-schetsshow MADtv als een uitgelichte artiest. Het was een wat moeilijke tijd omdat de spanning voor een schrijversstaking op het punt stond te ontstaan, en ze niet in staat was om veel scripts te krijgen. Ze besloot toen om de onbeschofte fastfoodmedewerker Bon Qui Qui te schrijven, die ook een enorme aanhang zou krijgen op YouTube. In 2008 werd ze voor haar werk aan MADtv genomineerd voor een ALMA Award voor Outstanding Female Performance in a Comedy Television Series.

Bedankt @LaughFest voor het hebben van mij! Bedankt aan iedereen die gisteravond naar mijn show is gekomen. ️ pic.twitter.com/5C3tEfTkCM

- Anjelah Johnson (@anjelahjohnson) 18 maart 2018


Johnson zou dan haar eerste comedy-special van een uur krijgen op Comedy Central in 2009, getiteld Anjelah Johnson: That's How We Do It. Een paar van haar opmerkelijke latere filmoptredens waren Alvin and the Chipmunks: The Squekquel, het tweede deel van de filmreeks, en ze maakte ook deel uit van Our Family Wedding, en leende haar stem voor de live-action-aanpassing van Marmaduke . Ze begon ook regelmatig te verschijnen in tv-shows, waaronder het verschijnen in de late night talkshow georganiseerd door George Lopez getiteld Lopez Tonight.

In 2011 werd ze woordvoerder van het Mexicaanse restaurant Taco Cabana, en het jaar daarop werd ze een nationale campagnewoordvoerder voor de vRide-campagne genaamd Don't be an S.O.V. (voertuig met één inzittende), die alleenstaande pendelaars aanmoedigde om mee te rijden of te carpoolen. In 2013 hernam ze haar rol van Bon Qui Qui voor een sketch van Alexander Wang, en dit werd al snel gevolgd door haar tweede stand-upcomedyspecial die op Netflix werd uitgebracht, getiteld Homecoming Show. Een van haar nieuwste projecten is een derde stand-upspecial genaamd Anjelah Johnson: Not Fancy, die ook op Netflix is ​​uitgebracht.

Is Anjelah Johnson getrouwd? Heeft ze kinderen?

In 2011 trouwde Anjelah met de christelijke hiphopmuzikant Manwell Reyes, bekend als lid van Group 1 Crew - het paar stapte in het huwelijksbootje in Half Moon Bay, Californië. Ze hebben allebei verklaard dat ze niet van plan zijn om zelf kinderen te krijgen, maar genieten van het gezelschap van hun nichtjes en neefjes.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb gewoon geluk. ❤️#manjelah (En ik sterf bij alle christenen die willen dat ik gezegend zeg in plaats van gelukkig. ??) ??????❤️

Een bericht gedeeld door Anjelah Johnson-Reyes (@anjelahjohnson) op 14 februari 2018 om 10:13 uur PST

Comedy zorgt voor een sterke online aanhang

Anjelah heeft haar eigen persoonlijke website met details over haar stand-up tours op verschillende locaties, waaronder het Amerikaanse vasteland, Saipan en Guam. Haar website bevat ook merchandise die fans kunnen kopen, en de nieuwste foto's en video's van haar. Ze heeft ook pagina's op Twitter, Facebook en Instagram, allemaal met enorme aantallen volgers. Ze gebruikt haar sociale-mediapagina's om video's of clips van haar stand-upcomedyshows te plaatsen, maar ook als platform om belangenbehartiging te promoten, zoals steun voor vrouwen in de landbouw.

Aanbevolen