Beroemdheden

Wie is Margaret Hoover van CNN? Haar Wiki: Echtgenoot John Avlon, Nettowaarde, Bruiloft, Baby, Ouders

Wie is Margaret Hoover?

Margaret Claire Hoover werd geboren op 11 december 1977 in Colorado, VS, en is een politiek commentator en strateeg, activist, auteur en media-persoonlijkheid, vooral bekend als presentator van de PBS-show getiteld Vuurlinie . Ze is ook de auteur van de bestseller American Individualism: How a New Generation of Conservatives Can Save the Republican Party.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt @ocasio2018 voor je eerlijkheid, authenticiteit en bereidheid om deel te nemen aan een respectvolle uitwisseling van ideeën. Maar we moeten nieuwe sneakers voor je kopen voordat je naar het congres gaat! @firinglineshow @thirteenwnet 20:30 vanavond; 10 uur za @pbs bekijk lokale vermeldingen

Een bericht gedeeld door Margaret Hoover (@m_hoov) op 13 juli 2018 om 14:50 PDT

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Margarets vader was mijningenieur en haar moeder stewardess; zij is de achterkleindochter van de 31NSDe Amerikaanse president Herbert Hoover. Ze ging naar de Graland Country Day School in Denver, Colorado, en na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan het Bryn Mawr College, waar ze Spaanse literatuur studeerde met een minor in politieke wetenschappen. Ze voltooide haar diploma in 2001 en ging ook twee jaar naar het Davidson College. Na het voltooien van haar opleiding werkte ze in het Witte Huis voor de regering van George W. Bush als Associate Director of Intergovernmental Affairs. Ze hielp bij zijn herverkiezingscampagne in 2004 en diende later als adjunct-financieel directeur voor het presidentiële bod van Rudy Giuliani. Ze was ook een staflid voor congreslid Mario Diaz-Balert, en was adviseur van de plaatsvervangend beveiliging van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid. Rond deze tijd begon ze tal van stukken te schrijven voor populaire publicaties, waaronder The Wall Street Journal en The Daily News.

Media-optredens en ander werk

In 2008 begon Hoover te werken aan de show The O'Reilly Factor en was hij vier jaar lang een Fox News-bijdrager, vaak steekspel met de gastheer Bill O'Reilly over een breed scala aan onderwerpen. Terwijl ze in die hoedanigheid werkte, nam ze deel aan een IQ Squared-debat aan de New York University, tegen Howard Dean. Ze trad ook toe tot de raad van bestuur van de Hoover Institution van Stanford University. Andere organisaties waar ze bestuurslid van is, zijn onder meer de Belgian American Educational Foundation, de Herbert Hoover Presidential Library Association en de American Foundation for Equal Rights.

Hete praters hierna op @cnn @sunnyhostin @sallykohn @mel_robbins

Gepost door Margaret Hoover Aan zaterdag 13 december 2014

In 2012 verhuisde ze naar CNN om een ​​politieke medewerker voor het netwerk te worden, en diende ook op verschillende andere netwerken, vaak als gast in Real Time van HBO. Andere shows die ze bezocht zijn Good Morning America, Today, The Early Show en verschillende C-SPAN-programma's. In 2013 richtte ze het American Unity Fund op, een non-profitorganisatie die zich inzet voor de bevordering van de zaak van homoseksuele en lesbische Amerikanen. Het jaar daarop was ze de gastheer van de Toyota Solutions Studio op de Women in the World-conferentie in het Lincoln Center. Ze werkt ook aan verschillende projecten om de nalatenschap van haar overgrootvader als humanitair bekend te maken, samen met zijn vele andere prestaties.

Afbeeldingsbron

belangenbehartiging

Margaret staat bekend als een sterke pleitbezorger voor homorechten, waaronder het homohuwelijk, met als belangrijkste argument dat conservatieve waarden bestaan ​​uit individuele vrijheid en huwelijk. Het is bekend dat ze getuigde namens het homohuwelijk en een actieve bijdrage leverde aan de strijd voor het homohuwelijk in New York. Ze heeft aangemoedigd om de vrijheid om te trouwen niet in te trekken en is daarom gevraagd om samen te werken met de adviesraad van de American Foundation for Equal Rights.

Afbeeldingsbron

aldon smith netto waarde

Ze is ook medevoorzitter en oprichter van de groep Young Conservatives for the Freedom to Marry. Margaret is genoemd als een van de mensen die voorop lopen in gegarandeerde rechten die overstijgen van links naar rechts. Ze is ook de president van American Unity PAC, die Republikeinse Congreskandidaten ondersteunt die pro-LGBT zijn. Ze steunt het American Unity Fund en was ondertekenaar van een amicus curiae-brief ter ondersteuning van het homohuwelijk.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Hoover is getrouwd aan CNN-medewerker John Avlion, en ze hebben twee kinderen. John werkte als speechschrijver voor Rudy Giuliani, was ook voormalig hoofdredacteur van The Daily Beast en is senior columnist voor Newsweek. Haar man werkt voornamelijk bij CNN als Senior Political Analyst en invalanker. Hij heeft ook verschillende boeken geschreven, waaronder Independent Nation: How Centrists Can Change American Politics, Wingnuts: How the Lunatic Fringe is Hijacking America en Washington's Farewell: The Founding Father's Warning to Future Generations. Het paar is erg actief op sociale media vanwege hun werk dat voornamelijk politiek of activisme betreft, en ze zijn vaak te zien op tal van video's vanwege de programma's waarin ze verschijnen.

Mijn zegeningen tellen #dankbaar @johnavlon https://t.co/B4o2P2R8Vm pic.twitter.com/49Iv50s9hX

- MargaretHoover (@MargaretHoover) 22 november 2018

De netto waarde van Margaret Hoover

Hoe rijk is Margaret Hoover? Vanaf eind 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 5 miljoen, verdiend door succes in haar talrijke inspanningen. Ze is ook te zien geweest in tal van nieuws-tv-shows, en naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Aanbevolen