Journalisten

Wie is Maria Stephanos van WCVB? Haar biografie: echtgenoot Dale Stephanos, verlies, salaris, familie, meisjesnaam

Wie is Maria Stefanos?

Maria Stephanos werd geboren op 9 juni 1964 in Boston, Massachusetts, VS, en is een journalist, waarschijnlijk het best erkend voor haar werk voor Fox25 News Television, evenals voor WCVB-kanaal 5. Ze heeft ook op de radio gewerkt, voornamelijk met NPR, naast vele andere radiostations zoals WABC Radio in New York. Haar harde werk werd in 2000 beloond met een Associated Press Award.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nog een van Maria Stephanos. #photography #photo #picoftheday #photooftheday #photoshoot #instadaily #instagood #wcvb #mariastephanos #news #anchor #beautiful #tv #portrait #headshot #model #boston #reddress #red

Een bericht gedeeld door Scott Will (@scottbakal) op 7 februari 2016 om 7:04 uur PST

Maria Stephanos Bio: vroege leven, meisjesnaam, ouders en opvoeding

Helaas is er geen informatie in de media wat de meisjesnaam van Maria is, aangezien ze alleen professioneel bekend staat als Maria Stephanos. Maria bracht haar jeugd door in Groveland in haar geboorteplaats, waar ze werd opgevoed door haar vader, die als verkoper werkte, en haar moeder, een ontwerper van schoonheidssalons. Maria kreeg een beroerte toen ze nog maar drie jaar oud was, maar zonder blijvend effect. Nadat ze was afgestudeerd aan de Boston High School, schreef ze zich in aan het Umass Amherst College, waar ze afstudeerde met een graad in journalistiek, en vervolgde haar opleiding aan Emerson College, waar ze haar MA-graad in massacommunicatie behaalde.

10 april is #Nationale broers-en zussendag
Voor mij is het elke dag.
Ik hou van je Sista! @nicolekieser pic.twitter.com/SDmwR42Hde

- Maria Stephanos (@mariastephanos) 10 april 2018

Carrièrebegin

Maria werkte tijdens haar studententijd als serveerster, maar kort nadat ze haar diploma had behaald, begon ze op de radio, als nieuwsverslaggever voor onder meer WABC, WBUR, WNBC Radio en WCBS. Ze bouwde langzaam kennis en ervaring op die nodig waren voor een verdere carrière, en in 1997 brak ze voor het eerst door toen ze door Fox25 News Television werd aangeworven om te werken als verslaggever voor een algemene opdracht. Geleidelijk aan verbeterde haar carrière en ze trad toe tot Boston's WFXT-TV, waar ze bijna achttien jaar nieuwsanker en verslaggever zou zijn.

Stijging naar bekendheid

Als verslaggever voor een algemene opdracht deed Maria verslag van een aantal grote gebeurtenissen in de VS, waaronder John F. Kennedy Jr., de live hertelling van de presidentsverkiezingen vanuit Florida, de brand in Worcester Cold Storage en de aanslagen van 9/11, en vele andere. Ze kreeg ook de vrijheid om verslag uit te brengen over grote sportevenementen zoals de overwinning van de Red Sox World-serie en de Super Bowl-overwinningen van Patriots. Dankzij haar toewijding en harde werk werd haar naam overal in de VS erkend, waardoor ze een ster werd, maar in 2015 bereikte Maria bekendheid toen ze werd gerekruteerd door de WCVB-kanaal 5 , sindsdien is ze blijven stijgen en heeft ze verschillende andere functies bekleed; ze is nu een co-anker van NewsCenter 5 met Harvey Leonard, de belangrijkste meteoroloog, en sportanker Mike Lynch.

Afbeeldingsbron

julie hyman

Weet je hoe rijk Maria Stephanos is?

Sinds de lancering van haar carrière heeft Maria veel bereikt; ze werkte voor een aantal radio- en televisiestations voordat ze haar volledige potentieel bereikte, en werd gerekruteerd door WCVB. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Maria Stephanos is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Stephanos zo hoog is als $ 2 miljoen. Best indrukwekkend vind je niet?
https://www.instagram.com/p/BifqWqQFx1C/?hl=en&tagged=mariastephanos

Kent u Maria's persoonlijke leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen?

Als het gaat om haar persoonlijke leven, is Maria vrij open geweest over haar meest intieme details en deelt ze alles wat belangrijk is met haar fans. Ze is al meer dan 25 jaar getrouwd met haar middelbare schoolliefde Dale Stephanos, die nu een prominente verteller en schrijver is. Sinds ze in het huwelijksbootje stapten, verwelkomde het paar zoon Liam en dochter Isabella.

Internetpopulariteit

Sinds de lancering van haar carrière is Maria erin geslaagd haar populariteit uit te breiden naar sociale-mediaplatforms, met name Twitter en Facebook. Haar officiële Twitter-account heeft meer dan 44.000 volgers, gebruikt om haar carrière te promoten, haar nieuwste inspanningen te delen, zoals haar meest recente interview met de manager van Red Sox , en heeft ook haar gedachten gedeeld over de dood van senator John McCain . Maria is ook te vinden op Facebook, waarop ze meer dan 20.000 volgers heeft, met wie ze ook details uit haar carrière heeft gedeeld, maar ook haar gedachten over andere dingen die haar interesseren. Onlangs plaatste ze een foto van een leeg nest en een tekst die haar gedachten over haar bevindingen dekt.

We zijn #JonJonStrong . Het neefje van onze dierbare vriend vecht tegen nierkanker. Ik duim voor je Jon! En we houden van je @ ProducerK4pic.twitter.com/ajcsJID63a

- Maria Stephanos (@mariastephanos) 20 juni 2018


Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente journalist, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen