Acteurs

Wie is Marina Squerciati van Chicago P.D.? Haar Wiki: Echtgenoot Eli Kay-Oliphant, Baby en naam, Bruiloft, Verloofd

Wie is Marina Squerciati?

Marina Teresa Squerciati werd geboren op 30 april 1983 in New York City, VS, en is een actrice, vooral bekend van haar optreden als vaste serie in Chicago P.D. waarin ze de rol van agent Kim Burgess speelt. Haar karakter heeft ook gastoptredens gemaakt in andere shows.

Bekijk dit bericht op Instagram

GEVEN WEG ALERT! ? Golden Hour van @ursamajorvt is mijn FAVORIETE gezichtscrème ooit. Wreedheid vrij met nul gifstoffen. REGELS: Zorg ervoor dat je mij en @ursamajorvt volgt. Vertel me dan in mijn opmerkingen: Wat maakt dat je je 'Gouden' voelt? Mijn favoriete 6 antwoorden krijgen een Golden Hour-gezichtslotion toegestuurd! Maak me aan het lachen, maak me aan het huilen ... GO! Zo opgewonden om mijn favoriete ding weg te geven aan mijn favoriete mensen! ️

Een bericht gedeeld door Marina Squerciati (@marinasqu) op 13 december 2018 om 7:20 uur PST

De rijkdom van Marina Squerciati

Hoe rijk is Marina Squerciati? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 500.000, verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Ze heeft tijdens haar carrière ook verschillende films gemaakt en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Onderwijs en loopbaanbegin

Marina groeide op in New York, en hoewel er weinig informatie is over haar jeugd, is het bekend dat ze tijdens het opgroeien een sterke interesse in acteren ontwikkelde. Ze schreef zich later in aan de Northwestern University en studeerde in 2003 af met een graad in theater. Ze begon veel theater te doen werk , die verscheen in het off-Broadway-toneelstuk Just in Time: The Judy Holiday Story, waarin het titulaire personage werd gespeeld, een actrice die populair was in de jaren 1940 tot 1960, en die Marina een prestigieuze Agnes Moorehead Award opleverde voor haar optreden.

Daarna maakte ze haar Broadway-debuut in een bewerking van To Be or Not to Be, die is gebaseerd op de gelijknamige film uit de jaren 40. Andere projecten die ze had, waren onder meer Manipulation, Beauty of the Father en de muzikale komedie Perfect Harmony waarin ze de rol van Kerri Taylor creëerde; de musical gaat over de grootste a capella-groep in de geschiedenis van de middelbare school - de Acafellas - die 18 nationale kampioenschappen wonnen.

Burgess's BIG FAT EPISODE wordt deze week uitgezonden, woensdag 10/9c. Ik ga hand in hand met Anne Heche. Vrienden, ik kan niet wachten tot jullie allemaal deze aflevering zien! ️

Gepost door Marina Squerciati Aan maandag 15 oktober 2018

Film- en televisiewerk

Squerciati's eerste filmproject was The Nutcracker in 1993, maar ze kreeg niet echt veel rollen op het scherm tot haar speelfilmdebuut in 2009's It's Complicated, in de rol van Melanie; de romantische komedie filmsterren Meryl Streep en Alec Baldwin. Gedurende deze tijd maakte ze ook tal van gastoptredens in populaire tv-shows, zoals The Good Wife, Damages en Blue Bloods. In 2011 kreeg ze een terugkerende rol in de serie Gossip Girl, waarin ze de rol van Alessandra Steele speelde gedurende acht afleveringen in de show die is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks geschreven door Cecily von Ziegesar.

Daarna verscheen ze in twee films in 2012, waaronder Alter Egos, een superheldenkomedie met Kris Lerriche in de hoofdrol, gevolgd door een ondersteunende rol in Frances Ha, die in première ging op het Telluride Film Festival. Het jaar daarop had ze een rol in de onafhankelijke film Sparks, gebaseerd op de gelijknamige graphic novel geschreven door Christopher Folino, en leende ze ook haar stem aan de animatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs 2, waarin ze talloze extra stemmen voor de film.

Wanneer je in dezelfde outfit komt werken als je collega. #ChicagoPD
?: @marinasqu pic.twitter.com/O627VMIWcC

— Chicago PD (@NBCChicagoPD) 17 november 2018

Chicago PD en later werk

In 2014 had Marina een kleine rol in de film A Walk Among the Tombstones met Liam Neeson in de hoofdrol, en in hetzelfde jaar was ze gips in haar bekendste rol in de serie Chicago P.D., waarin ze het personage Officier Kim Burgess speelt, een patrouilleofficier. Ze is al bij de show sinds de pilot en blijft een hoofdpersoon in de show, de tweede aflevering van de Chicago-franchise van Dick Wolf, en volgt de patrouilleofficieren en de inlichtingeneenheid van de 21NSDistrict van de politie van Chicago.

Haar populariteit heeft ertoe geleid dat ze gastoptredens heeft gedaan in andere shows van de Chicago-franchise; ze is een frequente gast van Chicago Fire, en maakte ook gastoptredens in Chicago Med, en in Law & Order: Special Victims Unit in dezelfde rol. Terwijl ze aan deze shows werkte, werd ze gecast in de film uit 2017 getiteld Marshall, een biografische film over Thurgood Marshall, de eerste Afro-Amerikaanse rechter van het Hooggerechtshof, en sterren Chadwick Boseman in de titulaire rol. Ze speelt het personage Stella Friedman, maar hoewel de film goede recensies kreeg, bracht het slechts $ 10 miljoen op tegen een budget van $ 12 miljoen.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Squerciati getrouwd is met Eli Kay-Oliphant, van wie het gerucht gaat dat hij werkt bij het in Chicago gevestigde advocatenkantoor Massey & Gail LLP. De twee ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Northwestern University en hadden lange tijd een relatie voordat ze trouwden, hoewel details schaars zijn. In 2017 maakte ze via sociale media bekend zwanger te zijn en later bevallen van een meisje. Ze is ook heel dicht bij haar grootouders en bracht veel tijd met hen door toen ze jonger was.

Aanbevolen