Ceo's

Wie is Mario Batali's vrouw Susi Cahn? Haar Wiki: Nettowaarde, Leeftijd, Bruiloft, Kinderen, Feiten

Wie is Susi Cahn?

Susi Cahn werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is een zakenvrouw, maar misschien het best bekend als de vrouw van chef-kok, televisiepersoonlijkheid, chef Mario Batali, van wie bekend is dat hij te zien is in Iron Chef America, dat werd uitgezonden op het Food Network-kanaal .

Bekijk dit bericht op Instagram

De geweldige Susi Cahn, geboekt door komische legende #MikeMyers en zijn betere helft, de lieftallige Kelly Tisdale. @foodbank4nyc #CanDoAwards16

Een bericht gedeeld door Ken Goodman Photography (@kengoodmanphoto) op 24 april 2016 om 17:20 uur PDT

De netto waarde van Susi Cahn

Hoe rijk is Susi Cahn? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in het bedrijfsleven. Haar rijkdom is ook verhoogd dankzij het succes van haar man, die een vermogen heeft dat wordt geschat op $ 13 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven

Susi werd geboren in een gezin van gemengde etniciteit, aangezien ze van Russisch-joodse afkomst is via haar vader, en Hongaars via haar moeder. Haar ouders waren allebei oprichters van het luxe modemerk Coach, Inc., een bedrijf dat zou uitgroeien tot een groot miljoenenimperium. Haar ouders kwamen in de jaren veertig bij het bedrijf werken en zouden na meer dan tien jaar de eigenaren worden, met behulp van een leveraged buy-out om controle te krijgen. Het bedrijf bleek zeer succesvol en begon miljoenen dollars te verdienen onder hun hoede voordat ze het uiteindelijk voor $ 30 miljoen aan de Sara Lee Corporation verkochten.

Hoewel er weinig bekend is over de jeugd en opvoeding van Susi, zou ze later een soortgelijk zakelijk perspectief ontwikkelen als haar ouders, en Coach Dairy Goat Farm opgericht die een leverancier van zuivel werd voor tal van restaurants in het hele land. Toen ze in verband werd gebracht met haar man Batali, werd het bedrijf de belangrijkste leverancier van al zijn restaurants in het hele land. Met de opgebouwde rijkdom van haar ouders en het succes van haar eigen bedrijf, nam haar vermogen aanzienlijk toe.

afbeeldingsbron

Echtgenoot – Mario Batali

Mario staat bekend als een van de aanbevolen Iron Chefs in de show Iron Chef America, die is gebaseerd op de Japanse kookshow Iron Chef. Het is de tweede Amerikaanse bewerking van de serie - elke aflevering van de show bevat een challenger-chef die concurreert met een van de ijzeren chef-koks van de show in een kookwedstrijd van een uur op basis van bepaalde ingrediënten of een thema. Mario had ook zijn eigen Food Network-show getiteld Molto Mario, en hij staat bekend als mede-eigenaar van talloze restaurants in de VS, samen met een andere in Singapore.

Enkele van de locaties van zijn restaurants zijn New York City, Westport, New Haven, Boston, Los Angeles en Las Vegas. Een van zijn restaurants heeft een Michelin-ster en hij was jarenlang mede-presentator van de show The Chew. Hij is een criticus van de aardgaswinningsmethode die algemeen bekend staat als fracking, en maakt deel uit van de Chefs for the Marcellus die New York wil beschermen tegen de gevolgen van dat soort extractie.

afbeeldingsbron , Susi Cahn en Mario Batali bruiloft

Huwelijk

In 1992 ontmoetten Cahn en Batali elkaar tijdens een voedselevenement dat de voorbode zou zijn van een lange relatie. Na twee jaar samen te zijn geweest, trouwden de twee op een strand in het Caribisch gebied, maar hun receptie werd zes maanden later gehouden om meer mensen te huisvesten, met zowel mariachi als zydeco-bands. Er werden ook emmers ijssandwiches geserveerd in tegenstelling tot een bruidstaart, die zes maanden eerder tijdens de bruiloft te zien was. Ze hebben nu twee kinderen en zijn al meer dan 23 jaar samen.

Ze bezitten ook tal van eigendommen naast hun bedrijven, met een permanente verblijfplaats in Greenwich Village, Manhattan, New York City. Ze hebben ook een zomerhuis in Northport, Michigan in Traverse Bay.

afbeeldingsbron

Controverse

In 2017 bracht een restaurantnieuwswebsite genaamd Eater een artikel uit waarin staat dat vier vrouwen naar voren zijn gekomen die Mario beschuldigen van seksueel wangedrag en intimidatie. Nadat het artikel was uitgebracht, kwamen er meer vrouwen naar voren en de kwestie leidde ertoe dat hij verlof nam van zijn managementtaken. Hij werd ook gevraagd om tijdelijk afstand te doen van The Chew terwijl hij de kwestie aanpakt. Hij werd echter al snel uit de show verwijderd met de mede-presentatoren die aankondigden dat het wangedrag de reden was voor zijn verwijdering.

De beschuldigingen zorgden er ook voor dat zijn show Molto Mario de productie achterhield terwijl het bedrijf Target zijn kenmerkende producten uit hun winkels begon te verwijderen. Meer seksuele beschuldigingen zouden naar voren komen via de show 60 Minutes, en het aantal problemen heeft ertoe geleid dat de politie van New York de beschuldigingen heeft onderzocht. Hoewel Batali heeft toegegeven wat sommigen ongepast gedrag zouden noemen, heeft hij de beschuldigingen van intimidatie ontkend en zegt hij dat hij berouwvol voor zijn daden in het verleden, excuses aanbieden aan iedereen aan wie hij beledigd heeft. Drie van zijn restaurants in Las Vegas zijn nu gesloten en de Las Vegas Sands Corporation beëindigt de samenwerking met hem. De kwestie heeft blijkbaar ook invloed gehad op zijn huwelijk, hoewel Cahn geen openbare verklaringen heeft afgelegd over hun relatie.

Aanbevolen