Acteurs

Wie is Marisa Ramirez van Blue Bloods? Haar Wiki: Baby Vader, Dochter, Getrouwd, Echtgenoot, Bio

Wie is Marisa Ramírez?

Marisa Ramirez is een actrice die misschien het best bekend is voor het vertolken van het karakter van Maria Baez in de populaire tv-misdaaddramaserie Blue Bloods, maar wordt ook algemeen erkend voor verschillende andere televisieoptredens, waaronder in General Hospital en Spartacus: Gods of the Arena tv-series. , evenals van de hoofdrol in films zoals Allerzielen: Dia de los Muertos (2005) en Itty Bitty Titty Committee (2007).

#TBT Een polaroid van mijn montage voor Jordan Knight video! #BadHairYear pic.twitter.com/iH9wFTfwwz

- Marisa Ramirez (@MarisaMRamirez) 5 juni 2015

Het vroege leven en onderwijs van Marisa Ramirez

Marisa Maguire Ramirez werd geboren op de 15eeSeptember 1977, in Los Angeles, Californië, VS, in de familie van Francine Elaine en Raymond Trinidad Ramirez. Afgezien van Amerikaans, is Marisa ook van Mexicaanse afkomst, zowel van haar vader als van Schotse afkomst van haar moeders kant, terwijl haar sterrenbeeld Maagd is. Er zijn geen andere relevante details over de achtergrond van haar familie beschikbaar, behalve dat haar ouders scheidden toen ze vier was. Ze begon haar opleiding aan de All Saints Catholic School in Rossford, Ohio, voordat ze overstapte naar Alhambra, Californië, waar ze zich inschreef aan de meisjesschool - Ramona Convent Secondary School - waar ze in 1997 haar diploma behaalde.

Bekijk dit bericht op Instagram

#MarisaRamirez voegde zich bij haar #BlueBloods-co-sterren Donnie Wahlberg en @BridgetMoynahan op de #EmpireStateBuilding-beat en ving de prachtige zonsondergang van vanavond vanaf ons observatorium op de 86e verdieping. #NYC

Een bericht gedeeld door Empire State Building (@empirestatebldg) op 29 oktober 2013 om 06:45 uur PDT

De vroege carrière van Marisa Ramirez

Op 13-jarige leeftijd dook Marisa Ramirez in de wereld van modellenwerk, toen ze de aandacht trok van een van LA's toonaangevende modebureaus, wat resulteerde in een internationale modellencarrière van een paar jaar, en op 15-jarige leeftijd , ze was al te zien als printmodel en als commerciële actrice, en werkte in Italië, Australië, Hong Kong en Singapore. Toen ze echter terugkeerde naar de Verenigde Staten, leidde Marisa zichzelf fulltime naar haar acteercarrière en begon ze acteerlessen te volgen die haar ook hielpen om verlegenheid te overwinnen.

Marisa's echte acteerdebuut vond plaats in 1997, toen ze verscheen in een aflevering van de General Hospital spin-off serie Port Charles, gevolgd door een optreden in de USA High TV-serie in 1998. In 2001 voegde Ramirez zich bij de crew van de General Hospital. Hospital TV-serie, en bracht de volgende twee jaar door met het uitbeelden van Gia Campbell. Dit hele optreden, behalve het behalen van haar nominaties voor de prestigieuze NAACP en ALMA Awards, hielp Marisa Ramirez ook om een ​​enorme dosis populariteit te verdienen die de deuren opende voor meer veeleisende rollen en optredens, zoals in CSI: Miami en in meer dan een dozijn afleveringen van de tv-serie Miracles, beide in 2003.

Marisa Ramirez' filmdebuut vond plaats in 2005 toen ze verscheen als Alicia in de thriller-horrorfilm Allerzielen: Dia de los Muertos, gevolgd door een vertolking van Ellen in de komische dramafilm Itty Bitty Titty Committee in 2007. Tegelijkertijd speelt Marisa speelde Carmen Mesta en Ines Vargas in de populaire tv-serie The Young and the Restless, waarna ze kort verscheen in Supernatural en in verschillende afleveringen van de Mental TV-serie waarin ze Dr. Chloe Artis portretteerde.

De carrièredoorbraak van Marisa Ramirez

In 2011 werd Marisa een vast bemanningslid van de tv-serie Against the Wall, waarin ze het eerste en enige seizoen speelde als Lina Flores. Voorafgaand aan deze prestatie verscheen Marisa ook als Melitta in de historische tv-showserie Spartacus: Gods of the Arena en in de populaire tv-misdaaddramaserie Bones. Deze ondernemingen werden gevolgd door een optreden in The Mentalist voordat ze de hoofdrol speelden in de Body of Proof tv-serie als officier Riley Dunn.

Gelukkig #BlueBloodsFriday Het geluk staat aan mijn zijde deze vrijdag de 13e! Werken met @methodman pic.twitter.com/9rVeoIRnFq

- Marisa Ramirez (@MarisaMRamirez) 14 maart 2015

Marisa Ramirez op Blue Bloods

In 2013 werd Marisa Ramirez gecast voor de terugkerende rol van NYPD-detective Maria Baez in de politiedramaserie Blue Bloods van CBS TV, die het dagelijkse leven volgt van de Reagan-familieleden die allemaal politieagenten zijn, evenals hun relaties en dag- dagelijkse strijd en uitdagingen. Marisa is nu in meer dan 115 afleveringen verschenen gedurende de vier seizoenen. Het is zeker dat het portretteren van Maria Baez wordt beschouwd als Marisa's grootste professionele prestatie tot nu toe in haar professionele acteercarrière.

Het nettovermogen van Marisa Ramirez

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze getalenteerde actrice tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk is Marisa Ramirez? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Marisa Ramirez, vanaf medio 2018, rond de som van $ 3 miljoen draait, met een geschat huidig ​​jaarlijks inkomen van meer dan $ 360.000, verworven door haar professionele acteercarrière die al meer dan 20 jaar, sinds 1997.

Marisa Ramirez's persoonlijke uiterlijk en sociale medianetwerken

Marisa heeft een modelachtig uiterlijk - haar slanke en strakke figuur meet 35 '- 24' - 35 'met een hoogte van 5 ft 6 inch en een gewicht van 119 lbs. Naast haar zwarte haar en donkerbruine ogen, maakt het haar uiterlijk behoorlijk aantrekkelijk, wat zeker helpt bij haar carrière voor de camera. Marisa's bh-maat lijkt 34A te zijn, met ook een schoenmaat van US 7,5 en kledingmaat nr. US 4. Deze 40-jarige Amerikaanse actrice is actief op verschillende sociale medianetwerken zoals Facebook en Twitter, waar ze vergaarde in totaal meer dan 45.000 fans.

Marisa Ramirez met ex-man Nathan Lavezoli

Wie is de vader van het kind van Marisa Ramirez? Meer over haar persoonlijke leven

Is Marisa Ramirez getrouwd? Als het gaat om het persoonlijke leven van Marisa, is publiekelijk erkend dat ze tussen 2002 en 2011 met Nathan Lavezoli getrouwd was toen ze scheidden - verdere details over dit huwelijk zijn niet bekendgemaakt. In mei 2016 beviel Marisa Ramirez op 38-jarige leeftijd van haar eerste kind, een dochter genaamd Violet Rae – de naam van de vader van het kind is nog onbekend bij het publiek. In 2015 begonnen de geruchten te circuleren dat Marisa en Nathan weer bij elkaar zijn, maar die werden nooit officieel bevestigd.

Aanbevolen