Ceo's

Wie is de echtgenoot van Martha MacCallum, Daniel John Gregory? Zijn Wiki: Nettowaarde vandaag, getrouwd, echtscheiding, affaire, verhaal, onderwijs, feiten

Wie is de echtgenoot van Martha MacCallum, Daniel John Gregory?

Daniel John Gregory werd geboren in 1963, in Upper Montclair, New Jersey, VS, en is een zakenman, maar misschien beter bekend als de echtgenoot van nieuwsanker en journalistieke persoonlijkheid Martha MacCallum, een vast gezicht op het Fox News Network.

Het vermogen van Daniel John Gregory

Hoe rijk is Daniel John Gregory? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in het bedrijfsleven, maar mogelijk ook verhoogd door zijn vrouw, die een geschat vermogen heeft van $ 8 miljoen. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt echter verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven en carrière

Hoewel er heel weinig informatie bekend is over Daniels jeugd of zijn leven toen hij opgroeide, is het bekend dat hij werd opgeleid aan de Father Judge High School; tijdens zijn jeugd was hij zeer actief in sport en schreef hij in verschillende daarvan terwijl hij op de middelbare school zat, waaronder atletiek, hockey en voetbal. Na zijn toelatingsexamen ging hij naar de Villanova University en studeerde af met een graad in bedrijfskunde.

Daniel zou zich uiteindelijk richten op het familiebedrijf - Gregory Packaging Incorporation, gevestigd in Newark, New Jersey, dat de belangrijkste producent en distributeur van de SunCup-producten zou worden, gespecialiseerd in gekoelde sapproducten, met distributeurs in het hele land. Hun sapproducten bevatten smaken zoals limonade-druivensap, appel, sinaasappel en nog veel meer. Ze bieden ook verschillende formaten aan, zoals bekers en dozen. Sinds ze zich in New Jersey hebben gevestigd, hebben ze ook faciliteiten gelanceerd in Newnan, Georgia en Phoenix, Arizona. Daniel zou zich een weg omhoog banen naar de vice-president van Gregory Packaging Incorporation.

Echtgenote – Martha MacCallum

Gregory's vrouw Martha is vooral bekend van haar werk met Fox News, die in tal van netwerkprogramma's verscheen. Ze is het anker van het primetime nieuwsprogramma The Story en is een van de gezichten van de verkiezingsverslaggeving van het netwerk. Ze was de vorige gastheer van The Live Desk en was ook het anker van The First 100 Days, waarin de vroege dagen van het Trump-voorzitterschap werden beschreven; dit zou uiteindelijk leiden tot haar show The Story met Martha MacCallum.

Ze heeft in de loop van haar carrière talloze presidentsverkiezingen gevolgd, waaronder de verkiezingen van 2012, 2008 en 2004. Ze was ook medeverantwoordelijk voor de berichtgeving over de begrafenis van paus Johannes Paulus II en het bezoek van paus Frances aan de Verenigde Staten. Ze heeft tal van prominente politieke persoonlijkheden geïnterviewd als onderdeel van haar show; enkele van haar gasten waren Barack Obama, John McCain, generaal David Petraeus, Laura Bush en de gouverneur van New Jersey, Chris Christie.

Huwelijk en controverses

Het is bekend dat Daniel zijn relatie met Martha voornamelijk privé heeft gehouden, ondanks de constante berichtgeving om haar heen vanwege de aard van haar carrière. Het is bekend dat ze in 1992 trouwden en drie kinderen hebben gekregen; het gezin woont in New Jersey. Een van hun kinderen lijkt een soortgelijke carrière na te streven als die van haar moeder, en studeert voor een graad aan de Villanova University.

Vanwege hoe privé hun getrouwde gezinsleven was, gingen er geruchten dat Martha en Daniel ruzie hadden die leidde tot een scheiding, aangewakkerd door het feit dat ze een goede chemie leek te hebben met co-anker Bill Hemmer. Uiteindelijk bleken de geruchten onwaar en Martha ontkende alle beschuldigingen en verklaarde dat ze van haar man houdt en dat het gezin sterk wordt.

Zit Daniel John Gregory op sociale media?

Een van de redenen waarom er heel weinig informatie over Gregory is, is te wijten aan het feit dat hij geen online accounts heeft die zijn gekoppeld aan een van de grote sociale-mediawebsites zoals Facebook, Twitter en Instagram. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom hij zijn privacy en die van zijn kinderen handhaaft. Er zijn ook heel weinig foto's van hem online beschikbaar.

Zijn vrouw daarentegen is vergelijkbaar met tal van persoonlijkheden in de nieuwsmedia, met accounts bij Twitter, Instagram en Facebook. Ze gebruikt haar Twitter-account voornamelijk om enkele van haar recente inspanningen te promoten en haar mening te geven over actuele gebeurtenissen. Haar Instagram-account staat vol met foto's van haar op verschillende evenementen, achter de schermen, in het veld of op de set. Er zijn geen foto's van haar man en haar familie op haar sociale media-accounts en daarom wordt er veel gespeculeerd over haar persoonlijke leven. Het is waarschijnlijk dat ze haar familie gewoon uit de schijnwerpers wil houden. Haar Facebook-account doet ook hetzelfde werk als haar andere accounts.

Aanbevolen