Beroemdheden

Wie is nu de vriendin van Martin Garrix? Dating- en relatielijst

Wie is de vriendin van Martin Garrix nu?

Martin Garrix is ​​een naam die steeds populairder wordt binnen de muziekindustrie; hij is een Nederlandse DJ, net als DJ Tiesto, en heeft de afgelopen jaren een sterrenstatus verworven met nummers als Animals (2013), In The Name of Love (2016) en Scared to be Lonely (2017), naast andere creaties. Weet je wie zijn vriendin is, als hij er al een heeft? Welnu, Martin heeft sinds 2017 een relatie met model Charelle Schriek; het paar is vaak samen in het openbaar gezien op verschillende plaatsen en deelt hun romantische foto's met de wereld. Laten we wat informatie over Charelelle delen, van haar geboortedatum tot de meest recente carrière-inspanningen.

Bekijk dit bericht op Instagram

?

Een bericht gedeeld door Charelle (@charelleschriek) op 26 juni 2019 om 11:18 uur PDT

Charelle Schriek Wiki: leeftijd, jeugd, opleiding en carrière

Charelle Schriek is geboren op 13 mei 1991 in Nederland. Voordat ze zich volledig op haar modellencarrière richtte, studeerde ze ook af aan de Hogeschool van Amsterdam met diploma's in bedrijfsbeheer, economie en recht. Ze wordt nu vertegenwoordigd door Wilhelmina Models en is ook getekend bij Oui Management. Ze heeft samengewerkt met een aantal populaire merken en heeft meer dan 200.000 volgers op haar officiële Instagram-pagina .

Martin Garrix datinggeschiedenis en relatielijst

Wat weet je over de relaties van Martin in het verleden? Nou, er zijn er niet veel geweest, maar een paar zijn opmerkelijk.

  1. In 2015 kwam Martin in contact met model en hedendaagse kunstenaar Lynn Spoor; ze werd geboren in Haarlem, Nederland in juli 1997. Helaas duurde hun relatie niet lang omdat de twee uit elkaar gingen in hetzelfde jaar dat ze begonnen te daten.
  2. Zijn volgende bekende relatie was met de muzikant Bebe Rexha, die duurde in 2016; Bebe werd geboren in augustus 1989 in de VS en is een muzikant - de twee hebben ook samengewerkt aan het nummer In the Name of Love in 2016.

Martin Garrix en Bebe Rexha

Martin Garrix Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Geboren als Martijn Gerrard Garritsen op 14 mei 1996 in Amstelveen, Nederland, is hij de zoon van Gerard en Karin Garritsen. Hij bracht zijn jeugd door in zijn geboorteplaats, samen met zijn jongere zus, Laura. Van jongs af aan toonde Martin interesse in muziek, en als gevolg daarvan nam hij de gitaar in zijn handen toen hij nog maar acht jaar oud was. Naarmate hij ouder werd, ging hij zich echter meer richten op het mixen van muziek, en in 2004 stond hij versteld van het optreden van de Nederlandse DJ Tiesto, wat hem aanmoedigde om een ​​carrière als DJ na te streven. Hij volgde de Herman Brood Academie, een productieschool in Utrecht.

Carrièrebegin

Toen hij ouder werd, begon Martin muziek te maken via software genaamd FL Studio. Na een paar nummers begon hij samen te werken met andere dj's zoals Julian Jordan, met wie hij aan het nummer BFAM werkte. Binnen de kortste keren werd Martin gehoord door Tiesto zelf, die hem omschreef als inspirerend, legendarisch en bescheiden. Zijn eerste platencontract volgde nadat Martin een remix deed van het nummer Tonight (I'm Loving You), dat te horen was op het Nederlandse platenlabel Spinnin' Records. Zijn eerste single Error 404 kwam uit in samenwerking met DJ Jay Hardway. Dit alles gebeurde in 2012, terwijl hij in 2013 samenwerkte met DJ Sidney Samson aan het nummer Torrent, dat werd uitgebracht op het label van Tiesto, Musical Freedom.

??

Gepost door Martin Garrix Aan zondag 26 mei 2019

Stijging naar bekendheid

In hetzelfde jaar bereikte Martin het sterrendom met de single Animals; het nummer werd meteen een hit in heel Europa en stond bovenaan de hitlijsten in Groot-Brittannië en België, terwijl het de platina- en dubbelplatina-status bereikte in verschillende landen, waaronder Australië, Engeland, Duitsland en België. Na de succesvolle single volgde zijn debuutstudio-album, getiteld Gold Skies, maar het album bereikte slechts nummer 171 op de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst, hoewel het op de nummer 6 belandde in de US Dance- en US Heat-hitlijsten. Hij had een paar onsuccesvolle jaren na deze release, hoewel hij terugkeerde met de single In the Name of Love, een samenwerking met Bebe Rexha - de single was een hit in heel Europa en behaalde in verschillende landen platina en dubbel platina, terwijl in Frankrijk het werd diamant. Deze hebben Martin's vermogen en populariteit ook vergroot, en hij is de afgelopen jaren behoorlijk succesvol doorgegaan, eerst met de single Scared to be Lonely, een samenwerking met Dua Lipa, vervolgens There for You met Troye Sivan, So Far Away met David Guetta, en Summer Days, onder andere nummers.

Juridische strijd

In 2015 ging hij een juridische strijd aan met Spinnin' Records en MusicAllStars Management over het eigendom van zijn muziek. Als gevolg hiervan lanceerde Martin zijn eigen platenlabel Stmpd Rcrds en vestigde hij zich met zijn voormalige platenlabel en management, maar hij heeft niet onthuld wat hem door de Spinnin' Records en MusicAllStars zal worden betaald.

Martin Garrix netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Martin een vrij succesvolle DJ geworden en is zijn muziek over de hele wereld te horen. Naast zijn studio-releases heeft hij ook naam gemaakt door zijn liveshows; hij trad op op festivals als Tomorrowland, vervolgens Ultra Music Festival, Ibiza en anderen.
Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Martin Garrix medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Garrix zo hoog is als $ 22 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Aanbevolen