Tv-Beroemdheden

Wie is Matthew Andersons ex-vrouw Amy Allan uit The Dead Files? Haar Wiki: Echtgenoot, Leeftijd, Gewicht, Getrouwd, Nettowaarde, Gezondheid

Wie is Amy Allan?

Amy Allan werd geboren op 31 mei 1973 in Denver, Colorado, VS, en is een fysiek medium en paranormaal onderzoeker, vooral bekend als onderdeel van de sci-fi reality-tv-serie The Dead Files, uitgezonden op de Travel Channel, samen met Steve DiSchiavi en Matthew Anderson.

Bekijk dit bericht op Instagram

Heb mijn haar gedaan! Over een maand komt er meer lavendel! Fijne woensdag??‍♀️

Een bericht gedeeld door Amy Allan (@amyallantdf) op 20 juni 2018 om 12:56 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Amy groeide op in Colorado, waar ze voor het eerst het paranormale meemaakte; in interviews heeft ze gezegd dat ze werd bezocht door de schaduwmensen. Ze groeide op en werd verliefd op het paranormale, dus werd ze niet helemaal geaccepteerd door haar leeftijdsgenoten. Het gezin verhuisde naar New York City, waar Amy naar de middelbare school ging, maar dezelfde gebeurtenissen gingen door, dus Amy kon niet deelnemen aan de sociale activiteiten die door haar middelbare schoolvrienden waren georganiseerd. Desalniettemin, toen ze eenmaal aan de universiteit was ingeschreven, was haar leven enigszins geregeld, omdat ze mensen ontmoette die geïnteresseerd waren in dezelfde dingen als zij. Amy studeerde psychologie aan de Universiteit van Arizona en werd begeleid door para-psycholoog William Roll.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik & V vroeger & ik, V & Zinnia vroeger! Wat voor auto is dat? CBD-olie, wanneer 1 wimper rood wordt? chillen

Een bericht gedeeld door Amy Allan (@amyallantdf) op 21 september 2017 om 13:46 PDT

Carrièrebegin

Na haar afstuderen begon Amy meer onderzoek te doen naar het paranormale en de bestaande theorieën, en langzaamaan contact te maken met mensen die al professionele spokenjagers zijn. Daarna onderging ze een aantal tests die niet alleen haar paranormale vaardigheden aantoonden, maar ook aantoonden dat ze bovengemiddeld is. Dit heeft haar veel geholpen in haar verdere carrière, aangezien ze ging samenwerken met de politie en andere rechercheurs.

Mis geen gloednieuwe aflevering van The #DeadFiles morgen om 22:00/9c, alleen op @travelchannel! Bedankt voor het kijken vorige week????

Gepost door Amy Allan Aan Donderdag 7 juni 2018

Stijging naar bekendheid

Nadat ze zich eenmaal had gevestigd op het gebied van het paranormale, ging ze op zoek naar collega's om haar eigen onderzoeksshow te lanceren; dit gebeurde in 2011 toen ze werd vergezeld door de privédetective Steve DiSchiavi, die eerder rechercheur moordzaken was bij de politie van New York City, en haar toenmalige echtgenoot Matthew Anderson.

Na een groen scherm en DR-afspraak besloot mijn wimper naar huis te gaan voor de nacht lol

Gepost door Amy Allan Aan dinsdag 26 september 2017

De Dode Bestanden

De show ging in première in 2011 op Travel Channel en volgt het trio terwijl ze onverklaarbare paranormale verschijnselen verkennen en onderzoeken op spookachtige locaties in de VS. Ze hebben een aantal zaken opgelost - waarvan vele als griezelig, interessant en raar werden beschouwd. Enkele van de meest interessante zijn van Cedar Park, Texas, waar Amy geesten van indianen zag, en in Acampo Californië, waar een vrouw en haar zoon het slachtoffer zijn van geesten in hun eigen huis, plus in Villisca, Iowa, waar de familie Moore en hun in juni 1912 werden twee gasten vermoord, waarbij Amy en haar metgezellen probeerden de zaak op te lossen. Er zijn tal van andere interessante gevallen, die allemaal hebben bijgedragen aan de populariteit van de show en ook aan Amy's bekendheid. Ze heeft aan meer dan 500 paranormale gevallen gewerkt sinds ze haar carrière begon, en er wachten er nog veel meer op haar terwijl ze dagelijks wordt gebeld.

Vanavond NIEUWE TDF! Officieel seizoen #10

Gepost door Amy Allan Aan Vrijdag 15 juni 2018

Weet je hoe rijk fysiek medium en paranormaal onderzoeker Amy Allan is?

Amy heeft een lange weg afgelegd van een verwaarloosd, zogenaamd raar kind tot een paranormale expert en een televisiester. Ze heeft ook samengewerkt met de politie en andere televisienetwerken zoals CBS, TLC en Discovery, voordat ze een fulltime baan bij Travel Channel aanvaardde. Sinds 2011 is ze een van de meest geprezen paranormale experts geworden en haar rijkdom is enorm toegenomen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Amy Allan is, vanaf medio 2018? Gezaghebbende schattingen variëren enigszins, maar Amy's vermogen is nu meer dan $ 1 miljoen, rechtstreeks verzameld uit de zaken en daaropvolgende tv-series waarbij ze betrokken was.

Kent u haar persoonlijke zaken, huwelijk, echtgenoot, echtscheiding, kinderen?

Als het op haar persoonlijke leven aankomt, heeft Amy niet veel van haar meest intieme details onthuld; het is echter bekend dat ze getrouwd was met Matthew Anderson, haar co-ster in The Dead Files. Het paar begon eind jaren '90 te daten en bleef samen tot 2013, blijkbaar trouwen maar uiteindelijk scheiden. Ze hadden geen kinderen.

Zit Amy Allan op sociale media?

Als je Amy wilt vinden op sociale-mediaplatforms, kun je haar gemakkelijk vinden op Twitter en Facebook, evenals Instagram. Ze heeft een grote fanbase op Facebook, met meer dan 120.000 volgers, met wie ze details heeft gedeeld van de nieuwste afleveringen van de populaire show The Dead Files, maar heeft ook informatie uit haar persoonlijke leven gedeeld. Amy is ook actief op Twitter, waar ze al een behoorlijke fanbase van 70.000 volgers heeft, en die ze voornamelijk gebruikt om haar werk te promoten, zoals het aankondigen van recente The Dead Files-afleveringen en andere posts die verband houden met het paranormale. Ook op Instagram is Amy geen onbekende, waar je dagelijks kunt genieten van foto's van Amy's leven. Dus als je nog geen fan bent van deze paranormale expert, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden.

Aanbevolen